KENNY

Just beställt 4 böcker. Det blev Twilight på engelska dessutom så det ska bli rolig läsning.
Snart ska jag ner tll Hedvig ett tag och säga hej och höra hur hon haft det i London.

Jobbet väntar sen inatt.

Imorgon väntar KENNY STARFIGTHER! TAGGAD TILL TUSEN

Ha en fortsatt trevlig dag.

V.14 har börjat

Kollar på Tv, insåg just hur hungrig jag är, måste fixa nått att äta när jag skrivit klart.

Satt och kollade lite på CDON.com och blev sugen på att beställa lite böcker. Tror att jag ska börja med Twilight böckerna och utamana mig själv och läsa dom på engelska.
I natt blir det jobb och så även imorgon natt.

nej nu är det dags att fixa mat.

Söndag

Lugn dag, steg upp klockan 10 eller egentligen klockan 11 då pga sommartiden. Såg en film, "A Mighty Heart" sen städa jag lite och tog det bara lungt.
Senar mot kvällen kom Rikard, vi tog oss sedan över isen till Samuel och Joel. Där blev det tvspel trots att planen var film och lite Boggle. Iaf en bra och lugn dag.

Nu blir det slutet på "Casino Royale" sen lite tvsappande och sen sova.

Natti

"In Bruge"

Myskväll med pojkarna i Bergsbyn (Samuel, Peter, Joel och Alfred). Vi såg "In Bruge" det var en bra film, speciell men bra.
Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, bara vara hemma och slappa kanske. Eller göra nått kul kanske ska jag umgås med nån. Är du sugen så säg till.

Godnatt.

Fredag

Hemma från bruks. Ikväll var det spel/myskväll, jag spenderade min mesta tid framför Singstar när det inte spelades black jack med godisbjörnar som insats.
Det var en trevlig kväll och det var roligt att få träffa Samuel och Elin det händer inte varje dag.

Nu tror jag att jag ska se "Så det ska låta" sen sova.

Natti natti

Färdig jobbat för i veckan

Jobbet gick ändå hyffsat idag. Var lite småless och lite trött så där men annars så. Gamlern var snäll så he gick som. Kvällen spenderades med Samuel, Joel, Alfred och Olov vi såg "No Country For Old Men" det var en mycket oväntad film måste jag säga. Frågar du Samuel så var den dålig men det kan jag inte hålla med om att den var, den var bara inte som man trodde att den skulle.

Nej men ska jag orka morgondagen som jag ska tillbringa med min lillebror så är det dags att sova nu.

Natti natti.

Äntligen hemma

Ja som sagt så blev det ju nattjobb i natt 21-7 sen var det bara hem och sova till 11 och sedan he sig upp för att ta sig till jobbet igen klockan 12. Men nu är jag äntligen hemma. Jag är ändå förvånad att jag inte var så trött idag. Det har gått riktigt bra så vi får se hur det går imorgon då det också är jobb som gäller.

Nu tro jag att det är dags för lite serier och sen sova.

Godnatt sov gott!



"Du har en smal kropp men en tjock rumpa"

Caleb 5 år.


Tack för den :P

Jobb i natt och imorgon!

Jaha då blev det jobb i natt då. Hur det ska gå att jobba hela dagen imorgon har vi osett om men men det ska nog gå.

Datorn kommer vara med så det är bara att vara social hela natten!
Förövrigt är jag så fantastiskt kissnödig! Vet inte hur mycke kaffe jag druckit idag och mer lär det nog bli ska ni se.

Hejs.

/ Sannah

Nio stycken

Nu är håret rött igen känns kanon.

Men kanske ska börja från början av min dag. Väcktes enligt mig alldeles för tidigt men det var bara att stiga upp och försöka harkla sig och ta fram den finaste morgon sångrösten. Hur det gick får du nog fråga Adam och mamma som fick lyssna till "Ja må dom leva". Ja när det var gjort så gick jag och la mig ett tag till och somna om det gjorde jag fort. Sen steg jag upp och gjorde mig klar för att ta sig till stan. I stan så träffa jag Ella över en fika det var trevligt tycker jag. Sen blev klockan 13:30 och det var dags att få tillbaka den röda färgen och vid 15 var jag klar. Då blev det en liten vandring upp till Ella och åkte men henne till Skelleftehamn och nu är hemma och väldigt hungrig. Så det var nog så min dag har varit.

Imorgn blir det jobb, känns som att det var väldigt längesen sist. Kan nog vara bra med tanke på att jag ska vara där hela dagen imorgon och då kan det vara bra att ha haft en liten paus från det. Sen ser det ut som att det blir jobb på torsdag också..pengar pengar.

Ja men just ja, har ju ett nytt hål i örat också. Ja nu är jag uppe 9 stycken får se när det här ska ta slut.

Nu är det matdags alldeles snart och sen kommer främmen och ska gratta dom som fyller år. 
Ha en fortsatt trevlig dag.

/ Sannah

Dumma tomat

Nu är det en ny vecka och den är nog ganska jobb på onsdag men inte nå mer tror jag. Imorgon ska jag upp till stan en sväng så är det nån som är sugen på att fika så hör av dig. I stan ska jag iaf färga håret för det är typ randigt nu, och det har bara gått drygt två veckor så jag skulle få komma in och fixa till det.
Ikväll kanske det blir att höra med Samuel och Joel om det blir en film eller nått sånt vi får se.

Nu ska jag gå och duscha sen umgås med min lillebror.
Förövrigt har jag jätteont i ett finger, hatar att skära tomat!

Ha en fortsatt trevlig dag.

/ Sannah

Hur mycket/lite ska man sova för att inte vara trött?

Ikväll kom Veronica till mig, vi kollade på Robinsson och ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Dom gick hårt ut mot deltagarna om det kommer spåra eller vara bra får vi se om.
Sen kollade vi lite på "How I Met Your Mother" sen insåg vi båda hur fantastiskt trötta vi var trots våra 8 timmars sömn och mycket oeffektiva dag. Vi sa hejdå och jag hade tänkt he mig i säng men fastna framför TVn ett tag och nu sitter jag här vid datorn och det är ju inte alls ovanligt.

Imorgon är jag bjuden på frukost eller jag skulle vilja kalla det frunch vilket börjar bli en vanlig måltid för mig den här helgen och även dagar jag inte jobbar. Men iaf så frunch hos Joel sen hem ett tag för att sen åka till kyrkan och ha "storcell" alltså cell med båda cellgrupperna. Vi ska laga mat och prata mys mys, det bjuds förövrigt på tacos som jag inte tro det eller ej har fått denna helg, så oj så gott det ska bli.

Nu ska jag försöka he mig i säng.
Hoppas alla haft en lika bra helg som jag, godnatt och sov så gott.

/ Sannah

Frunch

Oj oj klockan är 13 och jag och veronica har just nu kanske börjat planera att stiga upp och äta lite frunch.
Gårdagen var kanon. Först var det förfest hos Veronica och när folket väl började komma så kom det massa och det var kul.
Sen förvånades jag av hur folk kan komma ihåg en när man själv inte minns den personen alls. Känner mig lite dålig fakits. Men jag lovade till nästa gång att jag skulle minnas han.

Sen bar det iväg på Balzac och där var det lika när folket väl kom så blev det jättekul. Kom också fram till att jag inte varit ute sen annandagen så det var väldigt kul att träffa lite folk. Och inte bara försöka förstå sig på hur Irländarna festar på krogen för lätt var det icket.

Nej nu är det dags att ta tag i den där frunchen.

Hejs

/ Sannah

Sova/baka

Jobb om 3 timmar, jag borde egentligen sova en stund, men samtidigt så hade jag tänkt baka nått till imorgn så det är frågan om vad det blir. Kanske 30 mins sömn och sen lite bak också.

Idag har jag varit på stan med mamma. Hon köpte en klänning, en tröja och ett par byxor till sig själv. Och tro det eller ej jag köpte inte nått till mig själv och ändå var vi inne på H&M, ja ibland ska man ju förvåna sig själv också.

Nej om jag ska hinna med både bak och sova så är det bäst att jag sätter igång nu.
Föresten hockey ikväll hoppas AIK kan slå Färjestad ikväll skulle bli en bra start för dom för sen blir det två borta på rad och det kan nog bli lite tungt. Heja heja.

Ha en fortsatt trevlig kväll.

/ Sannah

Pokémon

Ja inte blev det mycket gjort av det jag skulle göra idag inte. Vi hade inte nått mjöl så det gick inte att baka och sen så hade jag den där äckliga migränen idag också så någon promenad blev inte av. Imorgon blir det helt enkelt inte av med nått sånt där migrän.

Jobbar natt imorgon och det ska nog gå bra skulle jag tro. Ikväll har jag varit hos Joel men Samuel och Robin. Vi prata lite sen såg vi Hot Rod, rolig film var det men samtidigt så var den lite tålamodskrävande.

Jag hade nu tänkt gå och lägga mig i min renbäddade säng med mina most awesome sängkläder det är med Pokémon ja ni hörde rätt..AWESOME!

Godnatt sov gott.

Onsdag

Solen skiner och jag sitter inne framför TVn, ja vad ska man säga.
Men snart blir det att baka en sommarkaka och sen kanske ta sig en promenad med lite musik.

Förövrigt nytt avsnitt av Gossip Girl blir att se det lite senare idag.

Nu dax att kolla posten.

Hej!

/ Sannah

51 poäng....

Nej idag känner jag inte för att skriva nått här men lite kort kan jag väl säga att det har varit stan för min del idag.
Först ett ganska långt tag med Jossan, sen ett lite mindre långt tag med Ella. Fattigare är jag och ont i fötterna har jag men det hör väl till när man varit på stan.

Hejs.

/ Sannah

Himla äckel migrän som gör så det känns som mina ögon ska ploppa ut ur mitt huvue. Och sen så mår jag illa också.

Skellefteå AIK - Linköping

Idag är det måndag och en ny vecka. Inget jobb förän torsdag natt så det är rätt lungt i veckan. Fredag är det fest hos Veronica sen Balzac, blir nog bra tror jag. Vad jag ska ha på mig vet jag inte än men jag har ju några dagar på mig att lista ut det.

Just nu spelas Melpo Mene, en ny artist som min pappa introducerade mig för. Riktigt bra musik. Annars spelas Lady Gaga, Katy Perry, Dead By April, Colonia, Laura Marling (Maria som tipsa om hon), Miley Cyrus, Kelly Clarksson, Säkert, Jason Mraz, Britney Spears, The Killers mm. Men jag må då säga att musik är kanon!
Önskar att jag själv kunde göra musik. Spela gitarr och sjunga skulle inte vara dåligt. Jag vill väl själv tro att jag kan sjunga men jag vet inte, gitarr vet jag då att jag inte kan spela. Men man kanske ska ta och lära sig.

Nu är det tillbaka till hockeyn som gäller, heja SKELLEFTEÅ AIK!

/ Sannah

SOL! :D

Ja ingen kan väl ha missat att det var melodifestivalen igår. Jag såg den iaf med Rikard och Joel och det var trevligt. Det var en oväntat vinnare måste jag säga. Jag hade som inte tänkt så mycket på den låten och den var ju inte jättedålig så det var ju bättre att den vann än "Snälla snälla".
Sen så spelade vi lite Boggle och det spårade lite. Jag hade sovit alldeles förlite för att kunna vara koncentrerad på att hitta ord. Men tvåa kom jag iaf, men några skrattanfall på köpet.

Fantastiskt väder idag, älskar solen och fåglarna som sjunger!
Idag är det jobb som gäller. Nu har jag timmar och börjar jobba igen 16:30 så kvällen spenderas med gamlern på skärgårdshemmet, mysigt värre.

Nu är det dags att hacka lite lök till maten så jag hinner äta innan det är dags att jobba igen.

Han fortsatt trevlig dag i solen!

/ Sannah

Melodifestival + jobb idag.

Sitter på jobbet och väntar på att få servera fika till gamlern. Dom sitter och kollar på skidor, herrarnas 5 mil. Ikväll blir det melodifestivalen hos Joel. Jag vet inte riktigt vem jag vill ska vinna men jag vet att jag INTE vill att "Snälla snälla" ska vinna. Då har jag lovar min pappa att aldrig mer se melodifestivalen om jag kan hålla det vet jag inte men det känns verkligen så om Charolin Af Ugglas skulle vinna.

Nej nu är det dax att gå tillbaka till skidorna Södergren har ju chans på medalj!

/ Sannah

Tar tillbaka det jag sa om Södergrens medaljchans, han har hoppat av tror jag. Medans jag satt här och skrev hann det hända mycket i skidloppet. Men nu är det Rickardsson som är bästa svensk om han tar medalj vet jag inte men jag hoppas. En medalj går nog troligtvis till Petter Northug, norsken.

Nu tillbaka till fikat.

Fredag den 13 mars

Blev en hemmakväll i kväll, det kan man behöva ibland. Har just sett på "Så ska det låta" och det är ju riktgt bra tycker jag. Imorgon blir det först jobb sen blir det melodifestivalen och vem som vinner blir ju spännande att se.

Nu ska jag tillbaka till TVn..Hoj

/ Sannah

12 mars 2009

Godkväll.
Det blev en tur på stan idag och självklart hann jag förstöra lite pengar. Blev ett par svarta shorts från Gina sen en T-shirt åt min lillebror. Sen så fikade jag med Mamma, Caleb och min morbror som är på besök från Kalmar så det var ju trevligt. Sen bar det av till jobbet och där blev jag kvar till klockan 21.

Nu är jag så fantastiskt trött så jag tror jag ska gå och lägga mig, upp klockan 6 imorgon.

Godnatt

/ Sannah

Palt, jobb och städ

Idag har jag och min lillebror rensat i hans kläder och nog fanns det dom kläderna som var för små som gav oss ett gott skratt. Så rensa garderoben kan vara ganska kul. 
Ikväll blir det cellgrupp hos Johanna sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Sen har jag fått mer jobb den här veckan, jag jobbar nu även imorgon och fredag och inte bara helgen och det blir nog bra.

I eftermiddag har vi blivit bjudna till mormor och morfar på middag. Det blir mormors hemmagjorda palt så nu är det bara att svälta sig tills det är middag så man orkar nå palt.

Nu ska jag gå och leta ett par sockar att ta på mig, fötterna är jättekalla!
(Förövrigt har jag fått nån konstig knöl på foten vet inte vad det är men äckligt är det!)

/ Sannah

 Caleb i en förliten tröja.

Ett väldigt letande idag!

Utbildningen idag i TimePool gick bra, men frågan är om jag blev nå klokare. Jag skulle säga nej men man blir väl senare när man Bemanna försvinner och man måste lära sig.
Sen har det varit ett evigt letande idag. Gick förbi skolan för att träffa lärarna och berätta om bokprojektet som dom gör på mitt jobb och träffa Karin angående en kontakt hon har med ett barnhem i Rumänien. Boken kommer att innehålla saker som dom gamla sagt men även information om demens och hur vi arbetar med det osv. Hur som helst så skulle jag då hitta lärarna, Erik var inte nått problem alls men Karin var inte lätt att hitta. Hon var på skolan men jag kunde inte hitta henne nån stans så nu hoppas jag att hon ringer för jag lämnade en lapp åt hon så jag kan prata med henne om barnhemsprojektet i Rumäninen då jag kanske hade tänkt åka dit om det nu inte blir att åka med PMU.
Mitt i mitt letande efter Karin blev det lunchdejt med Samuel och Jonatan inte så dåligt. Jag fick veta att jag var med i Jonatans dröm i natt, även om den handlade om kalla kriget eller nått sånt så är det ju skönt att veta att nån tänker på en haha. Men jag börjar nästan tro att det inte är något bra för natten till i söndags så var jag i Hedvigs dröm också och då var jag dödligt sjuk så jag vet inte riktigt om jag är någon kul person att drömma om. Jag framkallar ju mardrömmar.


Efter min lilla lunchpaus så fortsatte jag att leta Karin men kunde inte hitta hon så jag bestämde en lite träff med Josefina isället och vi satt och pratade om lite allt möjligt men mest jobb. Det var trevligt att få ta igen lite tid med henne efter som att det var mycket länge sen vi prata med varann.

När den lilla träffen var klar så ringde Veronica och letandet fortsatte men nu efter en tavla till Veronica. Ja vi åkte runt först till Bibo sen till Europa möbler, Mio och Shape (eller vad det nu heter det där på solbacken) men jag tror att vi kom fram till att den snyggaste och bäst till stoleken tavlan fanns på Bibo där vi var först. Så vi får se om Veronica inhandlar den för snygg var den. Sen satte vi oss och kollade lite i H&Ms nya katalog och nog hitta vi saker där oj oj vad vi ville besälla nån tröja å nå shorts..farligt farligt. Sen gick vi skilda vägar när hon skulle till apoteket och jag skulle äta. Men en trevlig dag har jag haft.

Ha en forsatt trevlig kväll.
/ Sannah

Måndag

Hemma från jobbet. Har gått riktigt bra gamlern har varit snälla med mig. Ikväll vet jag inte vad som händer, kan nog bli en TV kväll tror jag. Frågan är bara om TVn har något att erbjuda den brukar inte det men vi får väl se.

Imorgon är det utbildning för det nya vikareisystemet och då blir det att åka med 07:35 bussen. När jag tänker på den bussen så inser jag att det var ganska längesen jag hade anledning att åka med den. Jag har snart gått ut skolan för ett år sen. Tiden rusar förbi och jag blir 20 i år. Vad ska jag göra i livet? osv..ja alla dom här tankarna leder till massa frågor som jag inte har svar på just nu men hoppas att jag får. Aja magen kurrar så dags att mata den.

Hejs!

/ Sannah

Onda varelser

En lugn dag med 1 timmas jobb, inte jättevärt men men det är ju typ 150 kr så.
Kvällen spenderades med Joel, Samuel och Hedvig. Vi spelade Boggle och sen såg vi Star Wars episode 1. Jag och Hedvig var väl inte jättekoncentrerade vi började prata om Barbiesar istället. Det var rätt intressant faktis hur mycke man minns och framför allt hur bra fantasi man hade då. Sen kom vi också fram till att barn är onda. Hedvig berättade att vi hade en Barbie som vi tyckte var ful. Hon blev alltid mobbad, en gång hade vi tydligen satt hon naken på en skoter ute i snön. Ja inte var man snäll inte.

Men nu har Hedvig lämnat mig i 3 veckor känns väl inte allt för bra kan jag väl påstå. Eller hon har inte än men gör det imorgon, men jag hoppas och tror att hon kommer ha det jättebra.

Nu är det dags att sova, jobbet väntar imorgon alldeles för tidigt.

Godnatt sov gott.
/ Sannah

 

Dallas, bowling, film och framför allt bra sällskap!

En bra kväll har jag haft. Den började på dallas och där åts det en kebabtallrik, sen blev det en tur på ica och inköp av lite godis. Sen bar det av till bowlingkompaniet, det gick väl rätt hyfsat att bowla ändå jag var bara 2 poäng från skamgränsen på första serien (för den som inte vet så ligger skamgränsen på 100). Jag lyckades med nån strike också jag tror det blev 2 stycken kanske 3 men det är inte så noga, 1 vet jag iaf att jag fick.


När bowlingen var avklarad åkte vi hem till Julia och Peter där blev det film. Silent Hill såg vi och den är väl rätt bra ändå men vet inte om jag gillar slutet efter allt kämpande i filmen men men.
På hemvägen blev det självklart allsång i bilen, sinnes vilken bra kör vi skulle kunna starta ;)

Godnatt sov gott.

/ Sannah

Kaffe latte med smak av vit choklad

Det blev en sväng på stan idag. Kupan och allmosan var mina mål för dagen men dom hade inte något att erbjuda mig men så är det ibland. H&M hade dock nått till mig och det är väl som vanligt desvärre måste jag säga..man blir ju fattig där bara för att man går igenom. Det blev en T-shirt och ett linne därifrån iaf.

Sen blev det fika med Veronica mysigt var det. En bit morotskaka och en bit kladdkaka delade vi på mums mums! Jag drack en kaffe latte med smak av vit choklad riktigt god. Men jag gillar inte det här med att köpa kaffe latte, när du får den är den ju som drickvänlig så du måste dricka den på en gång annars övergår den ju till att bli kall och inte alls så god. Nej kaffet ska vara för varmt från början så man bara små smuttar lite sen efter ett tag går det att dricka, och då har man ju hunnit vara social medans man väntar och sluppit ha näsan i koppen och munnen full med kaffe under hela konversationen.

Ikväll blir det mat på dallas jag skulle gissa att jag tar en kebabtallrik. Sen bär det av mot bowlinghallen och diskobowling inte dåligt alltså så!
Det ser ut som att vi blir jag, Rikard, Samuel, Hedvig, Joel, Alfred, Josef, Emanuel, Julia och Peter så det blir nog riktigt bra.

Fortsatt trevlig lördag önskar jag er.
/ Sannah

Så blev det!




Ser ut som det blir star wars episode 1 ikväll och kanske nått sällskapsspel så det ska nog bli bra tror jag.

Nu är det dags att laga lite mat och det blir nått så avancerat som en mannagrynsgröt och en varm macka med salami och ost.

Hejs.

/ Sannah

Rödhårig till tusen!

Oj oj 900 kr fattigare men oj vad mitt hår är rött och snyggt.

Annars idag så har min lilla syster nu blivit en stor syster ja nu är hon 8 år gammal, tiden går fort. Själv går man mot 20 och det känns ju lite konstigt men men så är det.

Jobbet idag har gått jättebra, varit en riktigt rolig dag måste jag säga. En ny tant har vi fått och hon verkar inte alls så knepig så vi får hoppas första intrycket stämmer i det här fallet.
Nej men nu är det dags för en lite tur ner till Hedvig och sen en sväng förbi Samuel och folket! :)

Hade bra!

/ Sannah

Onsdag

Snart är jobbarkvällen slut, och jag får gå hem.
Det har gått riktigt bra idag/ikväll, gamlern har varit snälla med mig. Min bästa gamling har nu lämnat oss han dog natten till igår. Lite lessen är jag fakits.

Imorgon jobbar jag 7-15 sen blir det upp till stan och färga håret. Jag blir rödhårig..ganska jätte rödhårig tror jag. Hoppas det blir bra.

Nu kommer natten...dags att rapportera till dom.

Godnatt sov gott.

/ Sannah

När jag blir gammal ska jag ha tacos varje fredag!

Har just avklarat ett Star Wars maraton, gick ändå bra var inte så trött som jag trodde att jag skulle vara. Men alltså måste säga att episod 4,5 och 6 är konon. Nästa gång blir det väl att se 1,2 och 3 dom är väl inte lika bra men dom funkar.

Imorgon är det jobb igen men det ska nog gå bra. När jag var på jobbet för nån dag sedan började vi prata om hur mycke alla gamla har förändrats. Dom började säga att när dom började jobba en del av dom så var alla olders födda på 1800-talet och dom hade aldrig jeans det var bara kostymbyxor osv. Men nu har många jeans och ingen är född på 1800-talet. Hur vi började prata om det är för att det snart kommer en ny tant och hon skulle tydligen ha med sig en dator..ja du läste rätt en dator. Ja det är ju verkligen lite skillnad, hon skulle nog bara ha den för att lägga patians men ändå fortfarande en dator.
Sen började jag tänka om det är datorer nu hur ser det ut när jag blir gammal, en mycket spännande tanke. Jag vet inte riktigt vad jag har kommit fram till men, nån annan som har nån tanke om hur det skulle kunna se ut?

Nu dags att sova.
Godnatt
/ Sannah

Storkusin = Mig, när min kusin har fått barn.

Ja jag har då blivit ja jag vet inte vad ni kallar det men i våran släkt kallas det "storkusin". Ja som sagt jag har då blivit storkusin igen och tänkte att jag ska lägga ut en bild på Emil (vet dock inte om det blir det namnet men det har talats om att det kanske blir det). Sen har vi ju Lukas också Emils storebror och här kommer dom.


 Emil

 Lukas

Nu är det dags att gå och klä sig för snart går skjutsen till stan. Där möts jag lite senar upp av Astrid och då blir det lite shopping sen mat, hade hoppas på Tatung men jag tror att dom har hunnit stänga lunchbufén när det är dags för oss att äta. Men det blir nog bra där det nu blir mat.

Senare ikväll blir det Star Wars maraton, dock inte alla utan bara 4,5 och 6 och det tacka vi för, 6 filmer hade jag inte orkat.

En fortsatt trevlig dag önskar jag er.

/ Sannah

Trött som jag vet inte vad

Jobbat idag 7-16.
Började dagen med att nästan försova mig, pappa väckte mig 10 minuter innan jobbstart, tack mamma som väckte pappa och sa att han skulle väcka mig. Hur mamma kunde veta att jag inte stigit upp är för mig en gåta det är som att hon håller koll fast hon själv sover, ja det är konstigt men en bra egenskap som gynnar mig..tack mammsen. Sen har jag och Elina jobbat hela dagen med gamlern, söta är dom för det mesta iaf när dom är snälla och idag var en sån dag.

Ja eftersom att min dag idag inte varti så väldigt händelserik så får jag väl dela med mig av lite bilder från en trevlig dag med min lillebror!

        Ja man är ju inte snyggare än man gör sig ;)



Ikväll blir det film med Samuel, Hedvig och Joel vad det blir vet jag inte, risken att jag somnar är väldigt stor men jag ska försöka hålla mig vaken!

Hej med er!
/ Sannah

Söndag 1 Mars

En ny månad är här, fort går det.
Sitter på jobbet, men nu är det ju nästan nära tills jag får gå hem.

Min bästa gamling är fortfarande vid livet så än är inte sorgedagen här.
Roliga nyheter är att min kusin har fått barn idag en pojke blev det. Än har jag inte fått se nått kort så om han är söt vet jag ej ;)

Nej men nu ska gamlern snart ha sitt fika.
Hade hejs!

/ Sannah

Karin Sannah Magdalena Sehlstedt

Resor, livet, familjen, jobbet, problem, funderingar, serier, kompisar, väder, stavfel, nyheter, tro, framtiden...osv. Ja den här bloggen kan nog innehålla lite av varje. Trevlig läsning!

RSS 2.0