Jónsi - Hengilás

Heldag på stan

Mätt och belåten efter en familje kväll med bio och middag.
Jag, Mamma, Pappa, Benjamin och Adam åt först mat på "Lilla Kina" sen blev det glass på Max och sen Bio. Vi såg Beck, den var riktigt bra och spännande.
Tidigare idag var jag en sväng på stan med Maria. Jag köpte ett gult linne på H&M och en T-shirt från Cupan. Det är otroligt hur man alltid ska lyckas shoppa nått. Sen åkte vi till Marias lägenhet för att hämta nyckeln så nu har hon verkligen tagit över lägenheten och ska snart flytta dit. Det är en liten söt etta.

Jag har ju också planer på att flytta. Imorgon ska jag ta tag i letandet av lägenhet i Umeå. Förhoppningsvis kommer jag in på Socialpsykologi som är en termin. Skaffar mig lite högskolepoäng och får prova på nått nytt.

Nu kan det bli en film, för jag måste försöka vara upp ett tag så jag kan sova länge imorgon för då är det dags för nattjobb igen.
Emma Stenman jag hoppas du läser det här för jag vill påminna dig om att vi ska smsa hela helgen och hela nätterna!

Att göra lista:

  • Mjukglass i Bergsbyn
  • Åka båt
  • Äta kulglass
  • Spela Volleyboll
  • Spela Fotboll
  • Grilla
  • Kvällsdopp
  • Nattdopp
  • Heldag på stranden
  • Sitta vid älven och mysa
  • Åka gummibåt i älven
  • Bada
  • Pizza på klipporna
  • "Räkmuséet"
  • Trästockfestivalen
  • Myskväll på klipporna
  • Fiska
  • Åka till stugan

Solat i tjocksockar

Blev en dag på havet idag. Åkte båt med Hedvig och hennes familj + Nyströms och Samuel. Trots att det inte var det ultimata båt vädret idag så gav vi oss ut.

Vårt första stopp blev på en ö, där vi fikade. Jag njöt trots myggen som anföll och trots att jag låg på min handduk i tjocktröja, mjukisbyxor och tjocksockar. Vi tog en promenad längst stranden, kastade lite macka och tog lite kort. Sen begav vi oss vidare till Burehellerna. Där doppade jag fötterna i vattnet tills dom blev blå och sedan fika vi lite till sen sov jag en stund på bryggan.
Jag får helt enkelt summera det till en bra dag.

Ikväll har Veronica tittat förbi en stund, vi myste lite med valparna och sen blev det en promenad för att köpa glass. Kollade även lite på lägenheter i Umeå så vi får se vad det ska bli av det hela.
Snart blir det Criminal Minds men först ska jag lägga in lite bilder från dagen.

F U * K

Ghaa, sååå less jag är på frågan, "Sannah vad ska du göra till hösten". Om jag visste så skulle ni inte behöva fråga för då skulle jag tala om det, det är vad jag skulle vilja svara egentligen men så blir inte svaret. Mitt svar just nu är att jag ska hoppa, men det blir så dålig stämning då. Så nu har jag bytt svar till "jag ska flytta till Irland, gifta mig och skaffa barn". Stämningen blir inte mycket bättre då heller.
Jag undrar vad man ska svara för att folk ska bli nöjda. Vad ska jag svara på frågan när jag ställer den till mig själv. Jag har inte en blekaste aning?!

Idag lutar det år Umeå, frågar du mig om en vecka så är det nått helt annat. Men det är väl bara att bestämma sig och göra det. Jag menar det är ju trots allt bara ett halv år och det är nog nyttigt att testa nått nytt. Lämna skärgårdshemmet och skellefteå måste jag verkligen göra. Orkar inte vara här mer, jag pallar det verkligen inte.
Imorgon är det dags att rensa tankarna ett tag. Åker ut med båten med Hedvig och hennes familj till Burehällarna. Ska blir skönt, hoppas på bra väder. Nu ska jag sova för klockan ringer 09.00 imorgon.
Natti!

1,45

Precis 1 timma och 45 minuter det är vad jag har sovit i natt. Trästockfestivalen fram till 02.00 sen när jag kom hem så skulle Cayenne få valpar. Fyra stycken blev det, två tikar och två hanar. Så fantastiskt söta är dom.
Jobbar gör jag idag, och det känns att det var längesen jag jobbade dag, men hitintills tycker jag att det gått rätt bra iaf om du frågar mig. Vad Ylva tycker är ju en annan sak.


Tillbaka till Trästock. Först mys hos Astrid på en filt i gräset sen underbart bra musik. Marukus Krunegård, fem av fem toasters . Jag vill höra mer! Amber Oak gjorde också en väldigt bra spelning. En av deras bästa måste jag nästan påstå. Riktigt kul var det också med all publik. Måste väl helt enkelt summera gårdagen men en fantastiskt bra kväll!

Trästockfestivalen dag 2, kvällen

öronen tjuter och huvudet dunkar, med andra ord en lyckad kväll på trästock.
Kvällen började med middag hos Gustav med Samuel, Siri, Tina, Amanda och Ethel. Sen blev det en massa skitsnack och sedan vidare till nordanå. Började med att se Joel Alme sen Moneybrother. Höjdpunkten idag var självklart Rena Rama. Riktigt kul att dom var tillbaka i år igen. Det gillas starkt och det var riktigt bra.
Dansa av mig fick jag göra till Klubb Brrrap Brrrap!!, det var kul.
Nu ska jag försöka he mig i säng så vaknar jag kanske i tid och hinner se Sex And The City imorgon på morgon.

Trästockfestivalen dag 2

fredag idag och fortfarande inte några hundvalpar. Skulle ha kommit i tisdags så idag åkte mamma och pappa upp med Cayenne till veterinären så får vi se vad som säger.
Ikväll blir det iaf Trästock. Har planerat att se Joel Alme, Rena Rama och Klubb Brrrap Brrrap!! sen blir det säkert fler också. Man brukar hitta bra musik även om man inte före vet att dom är bra.
dags att ta tag i dagen!
HOJ!

Trästockfestivalen dag 1

sov som en däckad, hörde inte väckarklockan som skulle väcka mig klockan 12. Vaknade istället av att Hedvig ringde och hörde om det inte var dags att börja göra pizza. Svaret blev ja så jag skyndade mig till stan och älvsbacka. Jag, Julia, Hedvig och Jonas gjorde en underbart god pizza. Sen begav vi oss till Trästock för att lyssna på Melissa Horn och efter det Hästpojken. Båda mycket bra. Klockan 21 gav jag upp för då var jag kall och blöt efter allt regn.
Men imorgon blir det att ta nya tag och tagga inför en massa bra musik och trevligt folk!

shopping & lite annat

Måndag och jag har en ledig dag, när klockan ringde 12.00 var det en kamp att slå upp ögonen. Verkligen hur trött som helst. Sen blev det en sväng på stan med Mamma och Benjamin. Självklart hann jag shoppa lite trots den mycket korta stunden inne i stan.
Köpte mig en söt prickig klänning från H&M och en ultimat frukost skål från Jacks.
Ikväll har vi varit en stund hos morfar och druckit kaffe..trevligt :)


Nu blir det nya True Blood, sen kan det blir visning av Kinabilder för familjen.

Jónsi - Tornado

"You grow, you grow like tornado
You grow from the inside
Destroy everything through
Destroy from the inside
Erupt like volcano
You flow through the inside
You kill everything through
You kill from the inside"

onsdag, torsdag, fredag & lördag

hade en mysig onsdagkväll med Matilda, Hedvig och Elin på "räkmuséet". Vi satt på bryggan och åt glass i det underbara vädret. Sen fortsatte kvällen hos Elin i Ursviken med en massa skitsnack och scones.


torsdag blev det stan med Astrid. Vi började med en fika och sen blev det cupan och myrorna. Jag hittade en tjocktröja och en jacka. Astrid shoppad ett par riktigt snygga skor och två tröjor på myrorna.
Efter det skildes våra vägar.
På kvällen blev det ännu en tur till stan men då till Älvsbacka och Hedvig. Jag, Hedvig och Alfred köpte Ben & Jerrys glass på Hemmakväll för 33 kr. Vi satte oss på Mannhemskajen och i solen och njöt.


fredag blev en Sex And The City dag med tanke på att jag skulle ut på min första natt efter min 1 månads långa semester. Den var välbehövd för natten gick riktigt bra och tålamodet var på topp.
lördag idag då. Jag sov till 14 sen blev det glass i "ica parken" med Hedvig, David och Alfred. Sen kaffe på bryggan hos David. Nu sitter jag här och gläds åt att internet är tillbaka och att jag fortfarande har 3 timmar kvar tills jag börjar jobba igen.
Nu blir det Sex And The City tills det är dags att ge sig av.
Hoj!
(Emma alla dom här bilderna är bara för din skull)

underbart!

Kan det vara så att man fått lite färg idag? Ja hoppas kan man ju iaf. Jag, Julia och Hedvig har leget på klipporna, solat och fikat en massa gott. Gillar spontana dagar, dom blir oftast bäst.
Ikväll får vi se om det blir en kväll hos Hedvig, det lutar nog mot det. En film och kanske lite popcorn.
Nu blir det lite Sex And The City tills det är dags för middag.
Hoj!

tisdag 13 Juli

Blev en mysig kväll på Älvsbacka hos Hedvig. Först en simpel men god middag (potatissallad + korv) sen fick vi besök av Rebecca, Elin, Matilda och Julia. Vi pratade, åt melon och drack te.
Har även hunnit baka en morotskaka idag när vädret inte blev som jag hade hoppats. Skulle bli en dag på klipporna men blev en dag av serier + bak. Ibland behöver man sånna dagar också.
Nu ska jag åter gå in i min andra värld, världen då alla andras bekymmer står i centrum...skönt om du frågar mig.
"Sex And The City"

27.7

räknar ner dagarna som är kvar av min ledighet. Börjar nämligen om på fredag klockan 21.15. Det ska nog gå bra men jag är inte jätte taggad för jag har som vant mig vid att vara ledig nu.

I lördags var det stadsfesten för hela slanten. Åkte dit med Astrid och Anna..trevligt trevligt hann tappa bort dom mer än en gång vill jag lova. Aja The Ark var väldigt bra, jag röstar för mer bra artister och bort med Etype.

Idag har jag legat och solat på bryggan, tror dessvärre inte att jag fått nån färg, det brukar som vara dåligt med det.
Sen cyklade jag och Ruben och köpte en glass och nu ligger jag här i soffan och försöker att inte svettas.
Snart är det förhoppningsvis middag för jag börjar vara lite hungrig faktis.
Hoj!

01.11

just hemkommen efter en filmkväll med Gustav, Samuel mfl. Vi såg två musikaler först "Hedwig And The Angry Inch" och efter det "The Rocky Horror Picture Show". Bra filmer, lite speciella men helt klart sevärda.
Nu kan det bli några avsnitt av SATC och sen sova.

brrr..

Tog just årets första (och kanske sista) dopp (i sverige) det resulterade i blå tår och händer. Så sinnessjukt kallt.

kaffe och shopping

Idag blev en heldag på stan. Först kaffe med Gustav, sen gick vi på jakt efter kläder till den gosse. Men det var inte nått lätt projekt vill jag lova. Han är ju spe som en sticka och kan inte ha nå kläder utan att dom ser ut som tält. Vi gav iaf upp efter att ha besökt varje affär i stan och viss två gånger. Till mig var det enklare, jag hejdade dock mig själv. Köpte bara en t-shirt/klänning från Indiska. Där möttes vi av en halvnaken skyltdocka som gav oss ett gott skratt.
Efter en kort sväng på jakt efter skor så gick vi skilda vägar. Jag mötte upp Maria, Astrid och Elin. Vi köpte lite festivalmat. Jag rekommenderar starkt thaimaten, mums.
Sen blev det ännu en tur på stan för nu skulle dom andra inhandla lite saker.
Sen åkte jag och Astrid hem till mig en stund och kolla lite på SATC. Nu är jag ensam igen, ska snart ta mig ett kvällsdopp med Christoffer sen invänta mina föräldrar som kommer hem efter semestern.
Hoj!

varför?

Vad är det som gör att allt jobbigt alltid hinner ikapp en? Vad är det som gör att vissa dagar saknar man alla som inte finns längre extra mycket? Varför är det alltid dom dagarna man inte orkar ta itu med det? Varför kan man bara inte stoppa dom i en lite ask och plocka fram dom när man känner att man orkar? Varför är man så dum att man lyssnar på en massa sorglig musik sånna dagar?

back in Sweden...

hemma igen efter en varm men fantastisk resa i Kina. Varit på muren, ätit god mat, varit i den förbjudna staden, himmelska fridens torg, svett, fukt, Os-staden, Expo, badat, rest och mycket mer.
Det var sjukligt varmt och kvavt, men efter ett tag lärde man sig att leva med det. Man lärde sig att inte bry sig om svetten som rann och man aldrig kände sig fräsch. Det livet gilla jag!
Nu är det tillbaka till verkligheten. Älskar dock vädret här hemma, lagom varmt och nära till bad.
Nu ska jag försöka hitta på nått idag, dammsuga men kanske ska försöka mig på nått annat också.
Hoj!

Karin Sannah Magdalena Sehlstedt

Resor, livet, familjen, jobbet, problem, funderingar, serier, kompisar, väder, stavfel, nyheter, tro, framtiden...osv. Ja den här bloggen kan nog innehålla lite av varje. Trevlig läsning!

RSS 2.0