Hockey VM Sverige - USA

Idag har jag mått bättre än igår. Inte någon magsjuka, vad skönt. Jag har städat, bytt i min säng och börjat packa idag, det är jättesvårt att packa. Jag vet inte vad jag ska ha med mig, vad är det för väder..MARIA HJÄLP!? :P

Imorgon blir det laga mat sen åka till Ursviken och hjälpa till lite med att sälja sockevadd och popcorn. Kanske blir det att måla ansikten också, men jag varnar er måla er inte hos mig, jag är inte bra! :P Sen efteråt så tror jag vi ska försöka söka upp en eld och grilla lite. Det blir nog mysigt.

Nu tillbaka till hockeyn. Just nu 3-2 till USA.

Sverige vann till slut med 6-5 och då ska man tänka på att dom tog igen ett 2-5 underläge och vann på förlängning. Imorgon är det match igen och då mot Ryssland.
Nu är det dags att sova, natti natti

Fy vad jag hatar..

..att hitta på en rubrik, måste det sättas en rubrik på allt?
Sol idag, jag tror att jag ska lägga mig en stund och sola. Skulle egentligen träffa Malin idag men jag var ju som tvungen att varna henne för mitt illamående igår och min bror som haft magsjuka.
Vi kom överens om att det är bättre att träffas när risken för sjukdomen som är så hatad attt det finns inte, inte var något hot. Jag kommer nu istället att försöka hinna med lite solning, ska städa, packa och renbäddasängen. Bäst jag sätter igång så jag blir klar nån gång.

Ha en fortsatt trevlig dag.

Rubrik = En kort text, vanligen bestående av ett fåtal väl valda ord, som fungerar som en mycket kort sammanfattning eller redogörelse för det innehåll som följer i den efterföljande texten. (Wikipedia)

Då tycker jag så här att man ser väl vad det handlar om när man börjar läsa.

Magsjuka?

Inte blev det nå sol idag heller inte. Men imorgon hoppas jag att den kommer och tittar fram.
Slutade jobba klockan 12 idag. Tog bussen upp till stan började må illa i bussen och trodde att det skulle släppa men än har det inte gjort det. Hoppas starkt att det inte är magsjuka det passar väldigt dåligt just nu.
Iaf tillbaka till min stadsresa, träffade Rikard på stan och vi gick och fika på CK. Sen blev det en liten promenad där vi till slut hamnade på Kupan. Jag hittade en fjällräven jacka så jag är rätt nöjd, Rikard shoppa också lite.

Väl hemma blev det middag, lax och potatis. Jag hoppas att magen gillade den matan och inte bestämmer sig för att göra sig av med den igen.
Mitt nästa livsprojekt är att försöka lista ut hur man ska ställa sig i bostadskö i Uppsala. Ja det är ett mysterium typ tusen sidor att välja på.
Sen har jag ett annat lite projekt också. Lekparken + stranden på Kallholmen måste det göras något åt. Jag och Hedvig har försökt en gång, men vad blev det då. Jo tre gungor och två gungdjur. Nej jag känner att det måste göras något åt det. Den är värdelös och det bor massor av barn på Kallholmen som inte har någon lekpark nära som dom kan leka i.

Nu blir det lite serier och sen kanske jag ska börja på den tredje boken :P

Måndag och det är en ny vecka.

Jobb idag på skäret. Det har gått riktigt bra slutade två och det är som en lagom tid. Solariet blev mitt nästa projekt efter jobbet. Sen hem, åt en väldigt stark och god kycklingwook sen har jag bara läst hela kvällen så nu är den andra boken slut.
Dags att börja på den tredje nu då. Men jag tror dock att jag väntar till tågresan mot stockholm på fredag.

Imorgon jobb till 12 sen får vi väl se om Rikard ville umgås med mig och kanske ta en fika eller nått.
Sen förövrigt så funkar inte internetbanken just nu och det stör mig lite när jag hade tänkt föra över pengar till Emma men då får jag väl göra det imrgon då.

Godnatt!

En lärorik söndag

Åh det här börjar låta tjatigt men vädret är så fruktansvärt bra! Jag hoppas att vi är många på jobbet imorgon så jag kan ta med mig nån på en promenad, det är så uppskattat.
Idag var jag i kyrkan och det handlade om att ta tron till hemmet, varifrån tar man sin energi. Jag började fundera på det och känner att det är dags att försöka få energin mer från Gud stämmningen hemma kommer då att förändras och det kommer bli lättare att hålla humöret osv. Det är iaf ett projket att satsa på.
Sen bar det av hem. Jag har läst största delen av dagen, snart är andra boken i Twilightserien slut. Ja jag är fsat och ja dom böckerna kanske är för yngre människor men dom är så sjukt bra så jag bryr mig inte.

Till middag blev det parisare medans mamma, pappa, Benjamin, mormor och morfar åt surströmmin, så lukten här hemma är inte på topp.
Sen iväg till Hedvig för att se Greys, jag fattar inte varför varje avsnitt ska vara så sorgligt. Aja sen när vi sett klart åkte vi på Cellgrupp. Den var riktigt bra idag. Vi håller just nu på att gå igenom bergspridikan och den är så lätt att relatera till nutiden. Den får en att tänka på hur man kan ta till sig av det som står och använda det i vardagen. Idag kom vi in på pengar och vidare till vad man räknade sina pengar som. När man var liten så räknade iaf jag pengarna i godis och det tror jag att ganska många gjorde. Tex man tappade bort 5kr och det räknade man i att man kunde ha fått 10 tuggummin. Idag räknar jag mina pengar i kläder det är hemskt. När jag kommer hem från London ska jag utmana mig själv genom att inte shoppa på en månad. Jag ska sätta en viss summa pengar att leva på och sen se hur mycke jag tänker på det under månaden. Jag kanske klarar mig bra utan att tänka på det så jättemycket, men det kan också bli så att jag måste planera. Iaf så kommer jag ju fram till hur beroende jag är av pengar och shopping. Ja det ska iaf blir spännande. Jag skulle vilja utmana dig som läser det här och tänka efter " vad räknar du dina pengar i". Jag tror att det kan vara väldigt nyttigt att veta det och se hur man reagerar när man tänker på det och kanske försöker ändra på det.
Lycka till!

Nu ska jag se om det är nått trevligt på TVn annars blir det att läsa..sjukt spännande nu alltså.
Hejs!

Och just ja skicka gärna era spellistor från spotify det är alltid roligt. (jag fick din Rikard)

Idag är det lördag..

..och bra blev den. Först robinson och sen begav vi (jag, Hedvig, Samuel och Joel) oss ut på äventyr.
Vårat första mål var att hitta en basketkorg, vi hittade till slut en på folketshus i Ursviken. Vi spelade ett tag och sen blev det nya äventyr och mål. Vi åkte förbi OK och där var det några som åkte skateboard så vi stanna bilen Samuel hoppa ur gjorde ett trick ramla nästan och hoppade in i bilen sen åkte vi igen. Ja det var längesen jag skratta så mycket! Jag kan tänka mig att dom som var där måste ha undra vad som just hände när vi bara stack igen. Sen åkte vi mot Skelleftehamn igen och vi hamnade då på skarins, det är som lite småmysigt där på bryggan, men det blev för kallt så det blev bara en kortvisit. Sen blev det en sväng förbi rönnskär sen hem.
Nu ska jag läsa lite sen sova.

Spotify just nu:
Jack Johnson

Godnatt sov gott!

Lördag 25 april

Igår fick jag mig upp i tid. Tog mig en långpromenad med Cayenne kom hem och åt lite frukost.
Senare på dagen så försökte jag hjälpa min lillebror att lära sig cykla. Det skulle gå så mycket bättre om han ville lära sig cykla, det är väldigt svårt att lära nån som inte vill lära sig. Men han föll bara en gång och sen gav han upp.
Sen bar det av till solariet, inte fick jag nån färg för det. Jag och min mor hann åka på ÖB och IcaMaxi och handla lite före vi for till mormor och morfar för att fika.
På kvällen var jag tvungen att försöka besämma vad jag skulle göra. Det stod mellan bruks och "klassfest". Det blev iaf klassfesten och det var kul att träffa folk men jag vet inte om det var rätt val ändå. Station sög stundvis.

Idag hade jag tänkt sola men solen kan inte bestämma sig för om den ska vara framma eller he sig bakom molnen och när det är bakom molnen så blir det jättekallt så då är det svårt att ligga kvar. Ikväll vet jag inte vad som händer men det ska säkert bli bra.

Hoj!

Nu är det äntligen vår!

Nu vågar jag säga att det är vår. I morse klockan 6:30 när jag steg upp och cyklade till jobbet så var det varmt och fåglarna kvittrade. Solen har varit framme hela dagen och det är underbart att snön sakta men säkert smälter bort. I helgen har det ryktas om 14 graders värme och vem är ledig och redo för solning om inte jag :D
På vägen hem möttes jag av en fjärli så nu har även dom vaknat till fåglarnas kvitter, sommaren är på väg!

Snart är det dags för London det är bara en vecka kvar nu TAGGA! Känns bra att få ta fram lite sommar kläder och plocka bort vinterjackan. Jag gjorde ju dock misstaget igår och tog vinterjackan till stan..så sjukt varmt det blev.
Anledning till att jag åkte till stan var en trevlig fikastund med Veronica, det tog ett tag innan vi kunde bestämma oss vars vi ville fika och vad vi ville äta. Det slutade iaf på Kanel, Veronica tog en kycklingsallad och jag en kaka.
Sen åt vi mjukglass i solen..mys mys.

Ikväll ska vi fira Joel som fyller år och sen blir det hem och läsa.

Ha en fortsatt trevlig dag i solen.

Tisdag 21 April

Skönt med sovmorgon idag. Det var behövligt efter jobbhelgen.
Idag ska jag fixa till ryggen, det är dock inte lika ont som det var i söndags men var det  nått som gjorde det så ont så är det bättre att fixa till det så det inte kommer tillbaka.

Sen måste jag tacka Maria för Spotify!! TACK!

Ikväll jobbar jag till 21 sen tro jag det blir en lugn hemmakväll, kanske är det nått på TV idag.

Ha en fortsatt trevlig dag nu ska hunden rastas.

Söndag 19 April

Helgen har jag spenderat på Skärgårshemmet, har varit lite blandade känslor på jobbet denna helg. Psykiskt och fysiktjobbigt har det varit många gånger. Men ofta är det ganska kul, man får sig ett gott skratt lite då och då.
Annars så är väl ryggen pajj just nu, ska försöka få fara och knaka till den. Jag hoppas att den känns bättre imorgon för då är det jobb mellan 7 och 17 så då måste ryggen vara med, annars kan det bli lite klurigt i vissa situationer.

Aja nu blir det att läsa eller kolla på TV.
Natti natti håll tummarna för morgondagen.

Shopping i Stockholm

Hemma från stockholm nu..och vad kommer man hem till? Jo en himla snöoväder, vad är det för sätt egentligen!?
Aja resan började iaf i onsdags, steg upp klockan 5 och inväntade skjuts till flygplatsen. Plandet landade på Arlanda vid 7:30 och då tog vi buss till Märsta och sen T-bana till Sollentuna och buss frång Sollentuna till Kista. Vi kom fram till Gustav nån gång vid 9 tror jag och så satte vi igång och städa lite i hans lägenhet och sen bar det av ut på stan. Där spenaderade vi hela dagen fram till ca klockan 19. Vi träffade Tim och följde med han till några skateaffärer vilket jag kan tycka var mindre roande men hur som helst han hitta det han skulle ha. Som sagt vi var tillbaka hos Gustav vid 19 tiden och då lagade vi mat sen kollade lite på Tv och åt Ben & Jerrys glass (HUR GOD SOM HELST). Sen dags att sova. Det var en mycket lång dag men vi hann mycket ta oss från Skellefteå till Stockholm, shoppa, städa och annat.
Onsdagens shopping: Orangerandig tröja och ett par ljusblå jeanslegings.

Torsdag såg väl rätt liknande ut vi steg upp tog T-banan in till Stockholm och började shoppa. Vi stannade i Stockholm tills 16 nån gång och då begav vi oss till Kista för att äta middag och bara slappa.
Torsdagens shopping: Rödrandigt linne, blommingt linne, T-shirt med Janne Långben på, grå tjocktröja, trosor, en prickig kjol och en väska.

Idag, fredag tog vi det ganska lungt. Ingen stress på morgonen och gick bara några trappor ner till Kista gallerian (som jag glömt nämna så bor Gustav i Kista Gallerian, tur att jag inte bor där jag skulle bli så sjukt fattig) och började kolla runt lite på affärerna. Alltså Gallerian där är större än Skellefteås stan så det är stort och behagligt att ha allt på samma ställe kan jag tycka. Iaf det började lungt med shoppingen och fortsatte så resten av dagen också. Vid 12 tiden träffade vi Gustav för att äta Lunch, jag tog en Kebabtallrik som vanligt. God var den. Sen fördrev vi lite mer tid sen bar det av hem igen. Min kväll har spenderat framför Tvn med Så ska det låte och Talang. Nu har jag nog planer på att sova med tanke på att jobb väntar imorgon alldeles för tidigt.
Fredagens shopping: En blommig börs.

Godnatt sov så gott!

Bullbak

Tisdag idag. Steg upp i tid för att hinna baka bullar och sola. Bullbaket gick väldigt bra men solning gick mindre bra för solen vägra ju vara framme idag. Sola gjorde jag däremot igår och lite färg fick jag, jag ser solränderna och sen så är det svårt att missa mitt röda ansikte.
Hur som helst åter till tisdagen. Rikard kom förbi en stund idag och vi kollade lite på "Sanningens ögonblick" han som var med vann 500 000. Men jag tycker inte att han fick några svåra frågor men men.

Imorgon bär det av till Stockholm med Hedvig. Jag måste gå och lägga mig i tid idag för flyget går väldigt tidigt imorgon. Oj vad trötta vi ska vara imorgon kväll när vi stigit upp tidigt och sen gått på stan hela dagen.

Tanken som slagit mig många gånger slog mig även idag. När ett sms inte blir mottaget vars håller det hus när det är skickat från min mobil men inte mottaget till den som jag skicka det till.
Fundera på det och berätta sen hur det är..tack på förhand!

ha en fortsatt bra kväll!

London och sjukt många kissekunder.

Nu är det bestämt London it is! Jag, Emma och Astrid åker om jag inte blandat ihop allt den 1 Maj med natt tåg till Stockholm  sen den 2 bär det av mot London. Kommer hem den 11 tror jag. Aja jag återkommer mer om det där när jag har skaffat mig full kontroll. Det är inte lätt att förstå allt via telefon, sms och msn.


För att lämna London tankarna så varför inte ta upp kissekunder. Jossan brukar skicka sms ibland om hur många kissekunder hon hade. Ja jag vet hon är lite konstig, men för att vara ärlig så var det jag som började ta upp det när vi var i Irland. Ja hur som helst så sist hade hon iaf 69 sekunder. Det är helt sinnes, det är jättelänge. Jossan du måste skämta det är sjukt länge när jag tänker på det.

Aja börja räkna kissekunder och sen så får ni sova så gott, natti natti.

Fredag & Lördag

Än så länge har väl helgen varit bra.
Fredag var det jobb till halv 5 sen tog jag med min kusin Vicki på Balzac. Jag vet inte riktigt vad vi tycker om kvällen. inte så mycket folk och ganska konstigt folk. Men rätt kul var det ändå.
Idag steg vi upp och gick hela släkten på stan (okej inte hela men alla som är här och hälsar på nu, vilket egentligen bara är en liten del men ändå). Vad jag inte visste var att vi hade tidspress så jag hann inte riktigt dit jag ville men lika bra är väl kanske det när pengarna behövs till stockholmsresan.

Ikväll blir det en god släktmiddag och sen Robinson och spel..kanon! :D

Nu är det dags för Scrubs och Andra Avenyn.
Ha det!

Sannah

Skärtorsdag

Snart har jag jobbat klart. Bara 1 timma kvar.
Idag har jag iaf hunnit med att städa lite så nu ska nog kusinerna rymmas i huset dom också. Dom kommer ikväll vid 22 eller något sånt. Jag funderar dock på att gå ut i kväll på Station men jag vet inte hur jag ska göra. Jobbar imorgon förmiddag så det blir kanske för lite sömn då. Sen som sagt kommer kusinerna och det kan ju vara kul att träffa dom också. Kanske blir det Balzac imorgon istället men då finns det ju en risk att ingen vill ut med mig eftersom att alla typ är ute ikväll.

Pratat med Emma idag och nu ser det ut som att det blir London i början av Maj troligtvis den 4 det ska bli riktigt kul. Men innan den resan har jag en stockholmsresa med Hedvig att se framemot.

Nu ska jag se om det finns nått gott i det stora påskägget vi har här på jobbet.
Godnatt sov gott!

Onsdag

Idag fattar jag mig kort.
Jobb, cell, tv och dator..det är min dag.

Chuck nu.

Natti natti

14.01

Kort dag på jobbet idag slutade 13 väldigt skönt.
Ikväll blir det Gullsand med trevliga flickor. Hedvig, Matilda, Julia och Elin. Vi ska laga mat och sen bara mysa.
Resten av veckan är det jobb och sen ska jag försöka umgås med folket som kommer hem nu till påsken. Kusiner och kompisar.

Nu väntar duschen.
Hejs

Ideal..

Söndag. Ja vad ska man säga, vakna sent och tog det lungt kolla lite på Tv. Sen åkte vi till farmor och farfar och åt middag. Sen blev det 3 sorgliga avsnitt av "Greys Anatomy" med Hedvig. Sen blev det hemgång och nu sitter jag här vi datorn. Skön och lugn dag måste jag summera den som.

Sen har jag och Rikard diskuterat ideal ikväll. Han gjorde en lista på hur tjejer vill att killar ska vara. Måste kanske erkänna att några av grejerna stämmer men inte är det många. Och han står verkligen fast vid att det är så det ska vara. Jag ska försöka få han att göra en lista på hur killar vill att tjejer ska vara, men har inte lyckats än. Men här kommer iaf listan som enligt han stämmer på hur tjejer vill att killar ska vara. Läs och bedöm, stämmer det?

(numren har inte nån betydelse på hur viktiga sakerna är det är bara en lista)

1.lång

2.mörk

3.farlig

4.ha en enorm..

5.kunna sjunga

6.kunna spela gitarr

7.ha varit med i mello

8.kunna föda barn

9.ha en ny bil

10.ha ådror på underarmarna

11.ha muskler

12.ha ännu mer muskler

13. vara/varit kriminell

14.vara eftertraktad redan

15.kunna laga mat

16.vara sydeuropeisk

17. en vaxad alfahanne

18. skicka håret till fattiga barn

19.ska ligga i solarium minst 5-6timmar i veckan
20. ska gå i koppel (jag sa snäll, omtänksam, romantisk och det blev gå i koppel)
21.rik

Ja så vad tycker ni nu då? Stämmer det?

Bra lördag

Lugn lördag. Har städat och bakat. Sen vid halv sex tiden gick jag ner till Hedvig och när resten av folket kommit så lagade vi mat. Det blev grillade kycklingfilér med pommes och wookgrönsaker till. Det blev väldigt bra. Till efterrätt åt vi glass och bär med chokladsås. Mums!

Sen såg vi Robinson. Ja alltså jag tycker ju att det är bra, men alltså åker inte den där jobbiga killen i det laget som är på den bra stranden ut snart så blir jag tokig. Jag klarar ju inte av människan! Fattar inte hur dom som bor med han gör det. Nej fy så störande han är. Och sen kan han ju inte snacka heller, nej säger jag. Hoppas dom röstar ut han nästa vecka!

Imorgon blir det mat hos farmor och farfar sen vet jag inte riktigt mer vad jag ska hitta på.

Nu ska jag läsa lite så jag nån gång blir klar med mina böcker, har alldeles för många som jag vill läsa. Men jag börjar med Twilight sen får vilken det blir sen.
God natt sov gott.

"Forma" vilken bra affär.

Idag blev det stan med mor min. Vi skulle handla pysselsaker som mamma skulle ha till skolan och sen skulle vi även handla present till pappa. Det tog tid att hitta allt till pysslet vill jag lova. Vi letade lerkrukor och massor med annat. Det fanns ju så mycket att välja på. Massa olika färger på hattar och olika storlekar på näbbar det är svårare än man tror att göra en kyckling. Iaf så var vi på pysselaffären och jag blev jättesugen på att göra halsband och armband dom har verkligen allt på den där affären..oj oj vad kreativ jag blev när jag var där inne. Synd bara att kreativiteten släppte när vi lämnade affären. Måste börja göra besök där oftare.

Ja det var ju mest mamma som handlade denna gång. Men jag han med några inköp jag också. Köpte schampo och balsam sen köpte jag en "köttätande växt". Om vi säger så här, jag har dödat några så jag sa när jag köpte den att jag ville ha den som har bäst chans att överleva så vi ska nu se om det stämmer och jag kan lyckas.
Oj höll nästan på att glömma köpte faktis 4 stycken glas också. Fy så roligt det är att handla saker tills när man ska flytta.

Kvällen spenderades i vanlig ordning på Bruks. Idag var det bara chillkväll. Spela spel och prata, det var mysigt. Imorgn blir det att laga mat och umgås med folk, vet inte riktigt vilka vi blir än men det kommer bli kanon.
Sen har jag också börjat tagga på Stockholmsresan som blir av den 15. Jag och Hedvig åker ner på en kort visit i Stockholm och ska shoppa och bara slippa snön ett tag.

Oj vad klockan han bli mycket idag också. Nej "Så ska det låta" får vänta till imorgon.
Godnatt sov så gott.

BodaNova, Hope

What to do?

Kan inte vara kvar här! Orkar inte mera snö! Seriöst vart tog våren vägen.
Så nu har jag fått avreagera mig lite känns bra.

Kollade lite på skolor igår både i Uppsala och Luleå då på sjuksköterska Jag är sugen att plugga till hösten. Har iaf tänkt söka sen får vi se om man kommer in och i så fall om man tackar ja eller inte. Annars så har jag också funderat på bibelskola det kan vara kul tror jag.
Men tillbaka till sjuksöterska. Vars ska jag plugga? Luleå? Uppsala?

Luleå: Nära till hem, vilket är både bra och dåligt. Skönt att kanske inte behöva lämna allt och alla. Kan fortfarande jobba en del helger och storhelger när man är hemma.
Uppsala: Långt bort som jag sa bra och dåligt. Roligt att åka iväg lite längre. Inget jobb, kan dock söka nytt men.
Ja jag vet inte riktigt alls vad jag ska göra.
Men sen har vi ju det här med PMU också det är ju fortfarande så att jag vill åka till Afrika och jobba ett tag, när ska det hinnas med då?

nej det här är för mycket för mitt huvud just nu.
Godnatt och Gossip Girl nu.

Förövrigt sett Slumdog milionair idag en riktigt bra film..se den!

Livet från den ljusa sidan

Kollar på "Diagnos okänd", snacka om en kille som ser på livet från den ljusa sidan.
Ska det behövas att man är sjuk för att klara av det. Nej det är ju hemskt, dags att börja skärpa sig.

KENNY IS AWESOME!

Ja vad mer kan man säga om Kenny än att han är AWESOME!
Jag rekomenderar starkt till dig som inte har sett den att se den.

Jobb imorgon och "Slumdog MillIonaire" på kvälle blir nog kanon. Hade nog tänkt hinna med en tur på stan också för det är clubdag på Vero Moda så kanske man kan shoppa till sig något till ett hyfsat pris.

Kort sagt så har jag haft en bra dag idag hoppas ni haft det också.
Natti natti sov gott
/ Sannah

Karin Sannah Magdalena Sehlstedt

Resor, livet, familjen, jobbet, problem, funderingar, serier, kompisar, väder, stavfel, nyheter, tro, framtiden...osv. Ja den här bloggen kan nog innehålla lite av varje. Trevlig läsning!

RSS 2.0