Vill ha!



Finns på Scorett, vill upp å köpa dom imorgon men dom är ju inte gratis tyvärr..

sjuk..

Ja jag har råkat ut för det mest hatade...magsjuka! Jag kan dock vara glad övar att det värsta är över, nu är det bara kroppen som är slut. Sen har jag ont överallt, men illa måendet är iaf över så som sagt det värsta är över. Sen kan jag väl hoppas att jag gjort bort mina sjukdomar för i år nu då.
Magsjuka..check
Förkylning..check

Ja men då var det gjort då. Nu ska jag vara frisk som en nötkärna resten av året.

Nu är det mat, ska försöka få i mig lite mexicanasoppa hade jag tänkt.

hejs.

en ledig lördag

Igår var en mycket trevlig kväll på Bruks. Trevligt folk, intressanta diskusinoer och gott fika.
Idag blev en kväll hos Joel med Alfred, Josef och David. Vi åt middag och såg Robinson. Nu är jag hemma igen, kollar på Wallander med Mamma fast jag egentligen borde sova för imorgon är det jobb som gäller.

Nej nu tillbaka till filmen.

Natti.

just ja..

jag har ju klippt lugg.

7-17 x2

Idag var det jobb 7-17 på Skärgårds. Jag känner att jag inte riktigt är på topp än.
Blir jättetrött och less fort men det är tur att gamlern för det mesta är söta. Fick höra två gånger idag att jag var en ängel och en gång att jag var stjärna. Det är tur att man får så mycket tillbaka av dom så man klarar dagens motgångar.
Imorgon gäller samma sak, men förhoppningsvis är det en lite lugnare dag så mitt psyke håller.

Sen så har jag bokat en resa till London nu, åker den 16 till stockholm och till London den 17 Februari. Kommer hem till Skellefteå 1 Mars. Men innan jag åker dit så är det mycket som ska hända.
Jobb och sen så ska mormor begravas den 5 Februari, då kommer det verkligen kännas att hon är borta. Just nu tror jag nog nån stans att hon fortfarande är kvar, det känns inte verkligt än. Hon är som fortfarande med för nu är det så mycket som ska ordnas, som tex planering för begravningen. Men vi ska nog klara oss igenom det här också.

/ Sannah

19 januari

Tisdag och livet börjar rulla på som vanligt igen med jobb osv.
Just nu planeras det begravning, vet inte än när den är men snart antar jag.

Hade tänkt fylla ut min dag med lite Nintendo spelande och lite läsande.

Hej!

mormor

Kommer alltid att sakna och älska dig! Du var den mysigaste mormor man kan ha.
Vem ska jag nu lösa korsord med? Vem ska nu göra världens godaste köttbullar och palt? Vem ska nu ta hand om morfar? Och vem ska alltid bara finnas där?

Jag vet att du har det bra där du är nu, hemma hos Gud. Men för oss som är kvar är det svårt att förstå. Jag vet inte vars jag ska ta vägen, det gör så ont.

Mormor jag minns det sista du sa till mig igår innan jag for från sjukhuset."Hejdå Sannah gumman" Men vem kunde tro att det var hejdå, det var ju bara på återseende.

För alltid världens bästa mormor!

en ledig tisdag

En ledig dag, det var ett tag sen nu faktis. Ska blir skönt, kanske blir en tur på solbacken med mamma sen ikväll blir det bio med Maria.

Just nu njuter jag av att vara ledig och lyssnar på "Friska Viljor". Måste beställa nå skivor nu känner jag.

Aja tillbaka till lyssnandet och sen kanske man ska ta sig nå mat idag också.

Hej!

http://open.spotify.com/track/6EXD9KTKhNtLvvZp7fQbGM


http://open.spotify.com/track/6BtVpsoX27CJabMBO1dyWm

så gick det med det

Ja här var det ett tag sen man skrev. Men jag har som inte så mycket att skriva.
Allt är som vanligt igen, jag jobbar och när jag kommer hem är jag helt slut, är snart tillbaka till den där osociala människan igen. Sen så åker snart alla iväg också, Alfred har åkt tillbaka till Luleå. Emma, Linda och Astrid åker till Thailand och Maria flyttar till London typ snart. Men nån är väl förhoppningsvis kvar här.

Nej nu ska jag se om det går att sova snart, för imorgon är det jobb 06.45-16.00.

hej.

det skulle ju bli ett bra år..

Vilken kaotisk dag, först fick jag veta att det inte blir skola. Ett litet sammanbrott över att behöva stanna här tills efter sommaren, men jag får väl resa eller nått sånt. Skulle sitta fint med en utlandsresa eller en resa till Israel eller Polen eller vad som helst. Aja sen blev det att åka in med mormor till sjukhuset för hon är dålig igen. Måtte dom hitta vad som är fel den här gången, det är ju jobbigt för alla när det blir så här fram och tillbaka hela tiden.

Det positiva idag är väl att jag fått min Ipod så när jag har tid ska jag komma på hur den funkar osv.

Aja nu ska jag försöka tagga till lite och åka och gratta Johanna :)

Hejs

söndag

Söndag och det blir film ikväll i bergsbyn.
Igår var jag på lan, det var väl rätt hyffsat ändå, träffa lite männikor i min ålder. Har varit mest gamlern på senaste tiden.
I natt är det hockey klockan 02.55, får se om jag orkar se den.

Aja dags att styra upp kvällen

2010

Jaha då var det 2010 då. Ja mitt nyår spenderade jag på jobbet med Maria Björnfot. Vi hade det som trevligt, skålade på tolvslaget och åt lite gott. Men resten av timmarna på jobbet var inte några slappartimmar vill jag lova. Vi sprang hela natten, satt inte många minuter. Att jag var trött märktes när jag vaknade 16.30! Helt sjukt men nu ska jag väl vara utvilad hoppas jag, och sen håller jag tummarna för att jag kan somna ikväll. Sen är det lika bra att sova när det är sånt här skitväder. Jag trodde ett tag att jag inte skulle ta mig hem i morse, det var sjuka drivkanter av snö mitt på vägarna. Ja jag kan inte säga annat än att det var ett äventyr. När jag var utanför vårat hus så var jag tvungen att köra rakt igenom en drivkant, det flög snö och sen blev det alldeles mörkt i bilen. Ja tur att jag nästan var hemma iaf så det bara var att svänga upp på gården.

Nu är det snart dags för friddag (frukost/middag), och eftersom att det är fredag så är det Tacos.

Hejs

Karin Sannah Magdalena Sehlstedt

Resor, livet, familjen, jobbet, problem, funderingar, serier, kompisar, väder, stavfel, nyheter, tro, framtiden...osv. Ja den här bloggen kan nog innehålla lite av varje. Trevlig läsning!

RSS 2.0