Lilla snutten

Kom just hem från jobbet. Har haft delad tur idag men har ändå hunnit med lite idag. Jobbade först 7-12 sen åkte jag till stan på timmarna, köpte present till min syster som fyller 8 år (hjälp så stor hon håller på att bli) sen gick jag ett tag till Rikard. Sen var det bara att ta bussen mot skelleftehamn igen och jobba resten av dagen. Men det har ändå varit en rätt hyffsad kväll måste jag säga gamlern har varit snäll.

Det tråkiga ikväll är att min söta och bästa gamling troligtvis kommer vara död när jag kommer imorgon. Han hade 1 minuts andningsuppehåll när jag gick från jobbat. Stackar lilla söta gubbe. ;(

Några ord om melodifestivalen måste jag väl också klämma in. Ja det var ju verkligen inte dom bästa idag måste jag säga. Var nån bra är frågan? Jag var ju som sagt lite upptagen med jobb men såg snabbgenomgången och det var nog.

Nu ska jag gå och äta lite fruktsallad och duscha känner mig äcklig!

/ Sannah

Knoners!

Vilken kanonkväll. Min kropp är dock inte lika hel som den var när kvällen började men det är smällar man får ta när man kör snörugby två lårkakor blev resultatet.
Ja snö fanns det iaf gott om, man sprang (elelr sprang och sprang, plumsa är väl ett mer passande ord) ca 3 steg sen var man helt slut. Men kul var det. Nu borde jag ha sovit för ca 2 timmar sen men ändå sittar jag här...men jag ska ta mig i kragen och gå å lägga mig så bilderna kommer kanske imorgon om jag orkar.

Godnatt sov gott.

/ Sannah

Ingen Södergren i stafetten idag.

En ny dag med strålande sol och inte alls så kallt, men jag sitter ändå bänkad framför TVn och även denna gång så är det skidor som är orsaken. Idag är det herrarnas stafett. Återkommer med resultat senare.

Sen försökte jag idag att byta tema på min blogg. Men jag fattar inte hur man gör om man inte vill ha nått av dom förvalda som finns. Det är ju bara en massa bokstäver och siffror och man vet inte vars man ska ändra och framförallt vad man ska ändra till. Nej det får vara som det är nu tills jag har nån som kan hjälpa mig att styra upp det.

Nu ska jag återgå till tittandet.
Hejs

/ Sannah

Jaha det blev en 6 plats för det svenska herrlaget, det gick inte så bra alls. Det blev stor spridning redan från början och sverige låg efter 1.10 efter första sträckan. Det var för mycket tid att ta igen under resten av stafetten och sverige tappade mer och mer. Sedan hade norge och tyskland sina bästa slutspurtare på sista sträckan så chansen att sverige skulle ta någon medalj var väldigt liten väldigt fort. Men men nu ser jag framemot damernas 3 mil imorgon och herrarnas 5 mil på söndag och hoppas att Anders Södergren då är frisk och kan vara med.

Bruks ikväll!
Ha en fortsatt trevlig dag!

12:18

Nu sitter jag här igen och taggar inför skidor. Börjar dock inte för än 12:45 men det blir bra, då hinner jag äta nåt innan också.
Ikväll är det jobb 16-21 det ska nog gå bra det också. Ju mer jag tänker på det ju mer ångrar jag mig att det är jobb hela nästa vecka och inte tid för att fara på lägret i Dundret som mat tant med Johanna. Det skulle ha varit awesome! Men jag får stanna hemma och tjäna pengar.

Fick förövrigt min lön idag, jag hade inte väntat mig så mycket av den för under januari jobbade jag bara 4 dagar 1 av dom var dock nyårs men ändå. Jag trodde jag skulle få ca 2000 men si vad fel jag hade jag fick över 5000 sinnes vad värt.

Imorgon är det fredag igen, tiden dår så fruktansvärt fort. Då blir det iaf Bruks och snörugby..kommer bli kul :)

Ha en fortsatt trevlig dag.

/ Sannah

Svensk bronsmedalj till damernas stafettlag!
Taggar för morgon dagen då vi förhoppningsvis får se herrarna ta medalj i stafett!

BULLBAK!

Idag har Malin varit hos mig. Vi tog oss en promenad till Ica för att köpa ingridienser för att kunna baka bullar.
Och bakning blev det i mass och parti och goda blev dom också och det kanske är huvudsaken. Kanel- och Vanlijbullar fyller nu våran frys här hemma..kanoners! :D

Snart blir det middag, spagetti och köttfärsås, tror att det är det bästa faktis. Sen bär det av till Joel och cellgrupp vi ska ju som sagt se Kenny Starfighter och jag tar nog med mig lite popcorn och mjölk..mums så gott.

Måste nog sammanfatta dagen som en riktig kanondag!

/ Sannah








Sen måste jag bara få lägga in en bild från en morgon när jag gick till jobbet. Jag gillar verkligen vintern när det är lagomt varm och solen är framme, eller på väg fram kanske man ska säga:

Lagsprint dam och herr!

Sugen på att ta mig en promenad för det är ju kanonväder! Men nu är det ju så att det är skidor på TV så jag är fast här i TVsoffan. Men Malin kommer på ett tag så då kanske det blir att slita sig från skidorna och ta sig en promenad ändå för jag känner på mig att hon kommer tvinga mig till det. 
 
Men nu återgår jag till tittandet för snart åker sveriges damer!

Hejs!
/ Sannah

Hur gick det nu då, jo damerna tog ett silver men för herrarna gick det inte lika bra dom kom på en 6 plats.


Imorgon är det damernas stafett och på fredag herrarnas.

Trött eftermiddag.

Oj oj så fantastiskt trött jag är. Inte van att stiga upp så tidigt nu när jag inte jobbat på länge. Imorgon är jag ledig, då kommer Malin hit vi ska se lite skidor, ta en promenad och förhoppningsvis också hinna baka bullar.
Förövrigt vilket kanon väder vi haft idag, synd bara att jag var fast på jobbet men jag fick försöka njuta inifrån och det gick lite bra iaf.

Senare på kvällen imorgon blir det cellgrupp och Kenny Starfighter, måste ju uppfriska minnet på serien nu när filmen snart kommer!

Annars idag så har jag inte gjort så mycket alls, kom hem åt lax och potatis det var inte dåligt, sen har jag sovit i soffan.
Funderar om man kanske ska ta och klara av en film men risken att man somnar ör stor så frågan är, är det värt det?

/ Sannah

Äntligen lite inplanerade jobbdagar.

Bullbaket blir av på onsdag istället så känner någon att dom vill baka med mig så välkommen!

Vikariesamordningen var min väckarklocka imorse..jobb jobb och lite mer jobb var anledningen till samtalet. Har nu 9 dagars arbete som jag vet om och det känns bra. Mindre kul är det väl för att det är när alla andra är lediga på sportlovet men men nån dag är jag väl ledig jag också och kan göra nåt kul.

V.9
23/2 Måndag: Ledig
24/2 Tisdag: 7-17
25/2 Onsadg: Ledig (Bullbak)
26/2 Torsdag: 16-21
27/2 Fredag: Ledig (Bruks)
28/2 Lördag: 7-21
1/3 Söndag: 7-17
V.10
2/3 Måndag: 7-16
3/3 Tisdag: Ledig
4/3 Onsdag: 14-21
5/3 Torsdag: 7-15
6/3 Fredag: 7-17
7/3 Lördag: Ledig
8/3 Söndag: Ledig
V.11
9/3 Måndag: 7-12:30

Så ser det ut iaf.
Jag önskar er en fortsatt trevlig dag :)                      
                           

/ Sannah

                                                   

Bullbak

Hemma från cellgruppen, Beck är på Tvn och jag tror bestämt att det blir bullbak imorgon.
Något mer informativt har jag inte att dela med mig av just nu.
Godnatt!

/ Sannah

Bra och snygg skidåkning!

Längdskidor idag och fy så spännande det var och oj vilket ögongodis det bjöds på. Det slutade iaf med ett silver till Anders Södergren och det var han verkligen värd! Guldet gick till  norsken Petter Northug.
Ser framemot resten av skidveckan då är jag bänkad och upptagen med TVn! :D

Klockan 18:30 är det cellgrupp hos Samuel blir kanoners!
Ha en bra dag allesammans!

/ Sannah



 Anders Södergren


 Petter Northug

Mys med Hedvig!!

Vilken mysig kväll det blev!
Trots besvär med en ofungerande spis så ordnade vi en stark men väldigt god kycklingwook. Kvällen fortsatte med bad i bubbelbad, ansiktsmask, choklad (ett lager från en "Paradis ask" som skulle vara slut innan kvällen var över) och cider, mys på hög nivå. Sen när bubbladet var klart så var det dags för melodifestival och glass "Rockey Road". Melodifestivalen var väl inte det bästa men men det ska ju ändå ses. Efter melodifestivalen så blev det film och fortsatt knaprande på detta lager från asken. Kan ju avslöja att trots utplockandet av dom mindre goda så har jag ändå tre stycken goda choklad kvar som jag inte lyckats få i mig denna kväll...men det får bli dagenefter godis imorgon. Tillbaka till filmen det var iaf en musikal som heter "Across The Universe" jag tycker det är en bra film, lite speciell men jag gillar den, om inte för musiken så varför inte för dom snygga som är med i filmen ;)

Hoppas ni haft det lika mysig om än det kan vara svårt att klå, hade!

/ Sannah

  Kycklingwooken      

       Riktigt god glass!

Fredag och helg igen :)

Kom just hem från Emma. Vi har varti några från gammla klassen (känns inte bra att säga gammla klassen men det är väl dags att börja göra det nu när det nästan är ett år sedan vi gick ut) och bara pratat och fikat lite..mums på Emmas kakor! Astrid vi styr nått snart då för att jag inte hann träffa dig nu. Men Lina, Johanna, Linda, Rebecca, Emma och sist och minst Isac det var kul att träffa er.

Nu ska jag snart på Bruks och trycka på en T-shirt, vad vet jag inte än men nått kan det bli.

/ Sannah

 Är han inte söt så säg. Lille Isac

4 timmars jobb.

Blev en lång promenad med hunden istället för simning idag, knät mår bättre av det. Får se hur det känns till veckan.
Imorgon är det t-shirt tryckning på bruks, jag undrar vad jag ska göra för nått..nån idé?

Om två timmar är det jobb som gäller fram till klockan 21. Inte många timmar men bättre än inte nått.
Kollar på Just Shoot Me, det är rätt kul.

Ha en fortsatt trevlig dag.

/ Sannah



 

Onsdag 18/2-09

Vaknade upp hos Veronica, jag smyg vakna först lite när hon for till jobbet men sen somna jag om och vaknade upp igen själv men nog gick det bra nog. Tack för en trevlig kväll igår Veronica med mat och mycke prat! :D

Hälsat på på Balderskolan idag, väldigt trevligt att träffa många av dom lärare jag hade under mina 3 år på omvårdnadsprogramet. Sen blev det lunch (FISKPINNAR) med Samuel, och vi tog oss senare vidare till allmosan ett tag sen gick jag till bussen, men alltså det är så fantastiskt kallt ute så jag var nära på att inte klara mig hem sen. Sprang den sista biten.
Ikväll har jag sett klart Merlin oj oj vad spännade och jag vet inte när det kommer nya avsnitt..jobbigt läge.

Nu ska jag nog sova snart eller så blir det kanske film eller lite tv.
Godnatt.

/ Sannah

Myskväll hos Veronica

Sitter hos Veronica och väntar på att hon ska duscha klart så att vi kan börja laga mat. Blir lite sen mat men vad gör det. Vi hade tänkt oss kött och pommes med en sås..det kommer bli kanon!

Tidigare idag har jag bara tagit det lungt, tog mig en tur på stan och träffade Linda, jag köpte ett linne från H&M som jag hade tänkt trycka på vi får se hur det går.
Just nu taggar jag inför fredag, kommer bli väldigt mysigt att träffa Emma, Astrid, Lina, Linda och Johanna och hennes lilla Isak...mys mys! :D

Nu kommer nog Veronica snart så dags att laga mat!

/ Sannah

Smarta ord från en smart person

"En cellgrupp är som en bokklubb där Bibeln är den ständiga boken"¨
- M.

/ Sannah

Jobb 7-17, söndag 15/2-09

Just nu sitter jag på jobbet och det är väldigt lungt. Fika ha dom fått så nu är dom lugna.
I fredags var det snögubbsbyggande och det gick bra, kallt om händerna var det men annars bara bra. Vi byggde inte så stora men vi byggde iaf.

Igår var melodifestivalen i Skellefteå, jag var dock inte där jag såg det hemma från soffan och det var nog så bra. Jag såg det med Rikard och måste väl säga att båda var nöjada över finalisterna. Heat och Måns. Ni får själv gissa vem som var vems favorit.
Efter blev det film "Benjamin Button" en bra film enligt mig om ni frågar Rikard så kan han inte svar för han sov större delen av filmen..illa.

Ikväll är det cellgrupp hos mig, hade tänkt bjuda på kladdkaka och bär, hoppas det ska smaka, hinner dock inte städa så välkommna till ett stökigt hus.

Jobbet väntar ha en fortsatt trevlig dag.

/ Sannah

Fredag den 13

Helt underbart väder idag. Sol och inte alls så kallt! Jag och Cayenne har varit ute på isen idag. Det tyckte hon om sprang som en tok!
Kom in och har städat köket. Inte kul att torka spisen och i ugnen..så mycket smuts! Men nu skiner det i köket. Och om jag ska vara ärlig så är det inte så tråkigt att städa ganska kul faktis för efter så ser man resultat.

Fredag den 13 idag så ta det lungt ;) Bruks ikväll och temat med snögubbsbyggandet har jag fortfarande inte fått mer information om så vi får se vad som det blir.
Nu väntar jag på min syster hade tänkt att vi kunde gå ut och fika lite och dricka varmchoklad!

Hade bra!

/Sannah

Några bilder från våran lilla fikastund ute:

       

   

Här kommer några bilder från snögubbsbyggandet:



        

Kladdkaka

Har provat ett nytt recept på kladdkaka idag och jag tror det kommer bli riktigt bra!
Om nån vill prova så här kommer receptet.

Amerikansk kladdkaka:

1 dl smält smör
1 dl kakao
2 ½ dl socker
½ tsk vaniljsocker
2 ägg
2 dl vetemjöl
1/4 tsk salt

Sätt ungnen på 175 grader och för att den ska bli riktigt kladdig så ha inne den i 12-13 minuter. Sen när den svalnat stoppa den i frysen så blir den ännugodare. Servera med frystabär, grädde eller glass.

Hoppas det smakar!

/ Sannah

PAIN!

Huvudvärk, mensvärk, ont i knät och ryggen, allmänt psykiskt trött..så nu har jag fått det sagt! Men det ska nog bli bra är ju ledig nu så! :)

Jahapp vad har ni missat i mitt liv dom senaste dagarna då..hmm nä inte nått. Hemmet är fortarande ett kaos, toan är inte klar men vi har dock fått tillbaka skåpen så nu kan dom börja fyllas igen så kanske det blir lite ordning i köket iaf. Veckan ser rätt tom ut just nu, inte nått jobb framöver än vad jag vet men det kan komma.
Torsdag imorgon får se om det blir att simma då om mitt knä känns bra. Fredag är det bruks ryktas om att det blir snögubbsbyggning innomhus..fråga mig inte hur det ska gå till men det finns nog nån smart plan bakom det. När jag får veta så ska jag tala om det för er.

Undrar om man inte ska ta sig i kragen och baka nått ikväll..hur låter det?

Ha en fortsatt trevlig kväll!

/ Sannah

Hos Rebban!

Sitter hos Rebecca och väntar på att hon ska komma med allt gott och ätbart in i tv-rummet! Vi ska se en film hade vi tänkt och jag tror den heter Righteous kill och den ska vara nån slags thriller..he blir nog bra.

Nu kommer hon!

På återseende!

/ Sannah

Söndag 8/2

Sov till 14 idag efter hårt arbete på Skärgårshemmet! Oj oj vilken händelserik natt det var, allt skulle dock hända samtidigt och till sist kunde man inte göra annat än att skratta tills man grät.

Kvällen bestod av middag med alla cellgrupper, mycket trevligt. Det bjöds på en ovanligt god kycklingsallad sen fortsatte kvällen med diskussioner om vad som en cellgrupp igentligen är och vad det innebär att vara med i en. Vad vi vill åstakomma med en och vad det från början är tänkt med en.
Cellgrupp = Lärjungaskap, Gemenskap, Evangelisation.

Får inte glömma att det bjöds på fika, kaffe och en kanongod sockerkaka!

Ikväll har jag först sett Greys Anatomy sen har jag och min lillebror Adam sett "Bolt" en rolig film måste jag säga.

Sängen väntar, godnatt!

Slapp dag.

Just nu ligger jag och slappar i soffan och kollar på TV, senare idag kanske det blir stan om jag orkar he mig ut i det här vädret, att ta sg över isen är som ett träningspass. Igår var det Bruks. Mycket trevligt, varm choklad, vild innebandy och kvällen avslutades med bonka bäver helt galet spel när det är många som är med!

Ikväll börjar Melodifestivalen, är den inte lite överskattad?! Jag undrar också hur skellefteå ska spåra nästa vecka när det är här. Dom har ju redan satt upp en räknare på CK som ska räkna ner tills det börjar. Men samtidigt så kan det ju aldirg bli värre än förra gång Melodifestivalen var i Skellefteå. En rosa gran och ja jag vet inte vad jag ska kalla dom rosa sakerna som var lite överallt i stan..tarmar!?
För min del blir det jobb så vi får se om det hinns med nå melodifestival.

Önskar er en fortsatt trevlig dag, själv ska jag återgå till TVn!

Fredag igen :)

Jobb 7 - 12 idag. Det var inte nådigt att ta sig dit! Helt sinnes vad det har kommit snö. Och Kallholmen är ju tydligen inte världens centrum har jag nu insett idag för det var inte plogat här imorse. Sen kan jag lova att på isen var det snö upp till knäna så det tog sin lilla tid att ta sig till jobbet. Brukar ta ca 15 min att gå dit men idag tog det minst 30 min! 

20:00 Bruks på pingstkyrkan i Ursviken. Välkommen!


 Plogkant!

 Utanför våran altandörr!

Teknik är inte att lita på!

Snart ringer klockan och då är det bara att stiga upp och he sig iväg och simma sen iväg till stan!

Annars har det väl varit en pissig dag måste jag säga. extra hårddisken är pajj och på den är allt och då menar jag ALLT! Värst är det väl med alla bilder som är fast i den oåtkommliga saken!

Scrubs nu!

Godnatt

Nattamat!

Gamlern sover och jag ska snart ta mig lite att äta.
Kvällen har än så länge gått väldigt bra måste jag säga. Just nu är det Numbers på TV sen blir det CSI. Känns lite hemskt att man planerar vad man ska se på TV på jobbet. Men om gamlern sover så finns det inte mycket att göra.

Natti natti!

/ Sannah

14:00 God morgon!

Uppstigen och rätt så pigg ändå. Pappa lagar mat som snart ska ätas och det bästa är att det är spagetti och köttfärsås..finns det nått bättre?

I natt väntar arbete igen dock inte sånt hårt arbete..betår mest av att natta små gamlingar och se på TV. På fredag är det bruks be there!

Lördag fika nån?

Till Astrid:
Dagavild = Ingen aning om dag eller tid, man har helt enkelt inte något behov av att veta vilkgen dag det är.

// Sannah

 Det här är från Duvan cup 2007 "Skellefteå Busungar" heter laget, lägger ut den bara för att jag var så fantastiskt dålig på att ta kort i år.

Nattarbete

Just nu sitter jag på jobbet. Har just bäddat om mina små gamlingar så nu hoppas jag dom ska sova gott i natt.
Det här är den första av 5 jobbdagar denna vecka. Jobbar imorgon natt, torsdag kväll, fredag dag och sen sist lördag natt. Känns bra att ha fått så mycke jobb nu när jag kommit hem, det behövs om jag säger så. Också skönt att få lite koll på dagar och tider igen har varit lite dagavild när jag inte gjort så mycket. Var förövrigt på stan idag och kollade på datorer..vilken djungel! Men jag tror jag hittat en nu för 6000 så den blir att införskaffa denna vecka tror jag.

Sov nu så gott!

/ Sannah

-20 grader

Duvan cup var hur kul som helst!
Vi har skrikit och hejat tills vi varit hesa och alldeles röda i ansiktet men det var det värt! Våra lag tog sig långt, dom kom till kvartsfinal tror jag bestämt inte alla men Kanban iaf! "VILKA KAN? KANBAN KAN!"

Vi åkte dit på lördag, och kollade på matcher och hade det trevligt. Middag åt vi ute på en mysig resturang med mysigt folk. Sen for vi på en konsert med Christoffer Hiding, Bengt Johansson och Daniel Lindström det var ändå rätt hyfsat. Sen såg vi en jättedålig film medans vi väntade på en match som skulle ses klockan 02.40!

Idag har vi inte varit allt för pigga men kul har vi ändå haft!
Hoppas alla haft en lika bra helg som jag!

// Sannah

Karin Sannah Magdalena Sehlstedt

Resor, livet, familjen, jobbet, problem, funderingar, serier, kompisar, väder, stavfel, nyheter, tro, framtiden...osv. Ja den här bloggen kan nog innehålla lite av varje. Trevlig läsning!

RSS 2.0