v.13

Måndag och det är en ny vecka för att vara exakt vecka 13.
Jag har vairt i stan med Maria och fikat och shoppat lite. Blev underkläder, en tröja och ett nagelack. Ska måla naglarna så ni får se.

Nu ska jag snart hoppa i myskläderna och bänka mig framför datorn och kolla på "Legend Of The Seeker". Han är så sjukt fräsch :P

Nej dags för kaffe nu sen slappa.

HEJ!

Craig Horner (The Seeker)

hoppas på vinst

Söndag och jag har hunnit vara på jobbet i 2 timmar på morgon. Sen har jag bara suttit i soffan och kollat på lite serier och sen även hunnit sova en stund.

Nu har hockeyn nyss börjat så jag ska återgå till den innan middagen och mina två sista jobbtimmar för dagen.

Hoj!

2-0

Idag har jag, jobbat, avreagerat mig på chefen om dagens vikarie system, jobbat igen, ätit choklad och varit på hockey.
Ja det har väl i det stora hela varit en rätt bra dag, AIK vann och jag känner mig lite gladare efter att ha fått ut min ilska.
Nu har jag tänkt parkera mig framför datorn och en massa nya avsnitt från en massa olika serier och tjura för att jag inte är på Umeå Open.

Hade gött!

Johnossi

Våffeldagen

Äntligen är det torsdag. Jag har haft torsdag hela veckan så nu när det är torsdag så kanske jag kan få ordning på dagarna igen.
Hade en kort arbetsdag på hemtjänsten idag slutade 11.45, efter det åkte jag och Caleb på badhuset. Sen blev det våfflor till middag, det är ju trots allt våffeldagen idag.

Nu sitter jag i soffan och har tänkt sitta här tills det är dags att gå och lägga sig. Är så sinnessjukt trött nu för tiden. Fattar inte men jag sover men är ändå jättetrött. Aja det är väl bara en period som går över snart.



23

Idag har jag fyllt i tatueringen på ryggen och hälsat på morfar ett tag. Sen när jag och mamma kom hem så lagade jag mat, jag gjorde hemmagjorda piroger. Det var det inte nå fel på alls faktis. Nu är jag såå sjukt trött jag fattar inte, jag har ändå sovit rätt många timmar ändå. Jag ska försöka lägga mig i tid ikväll för jag jobbar 7-17 imorgon.

Sen så är jag ledig i helgen så om det är så att det är nån som inte ska på Umeå Open så hör av er för jag lär ha lite att göra. Eller jag kanske ska säga att än så länge är jag ledig det återstår att se om det fortsätter så :P

Nu ska jag se Chuck och How I Met Your Mother.


Hade inte nån bild på maten jag gjorde idag så det blev en på den jag gjorde i söndags.
Nog är hon söt nog.

Sovmorgon

Igår kom mamma hem med våran lilla kisse. Hon har inte nått namn än men ska väl få snart förhoppningsvis. Vi väljer mellan Timjan, Vanilj eller Myrra, själv tycker jag Vanilj eller Timjan.
Jag lånar en bild på katten av hon som vi köpte katten av.
Igår kväll blev det film med mina pojkar, vi såg "Evil Dead II" haha ja det var då inte nån skräck men det var ju från 87 eller 88 också så man kan väl inte begära att den ska ha dom bästa effekterna osv.
Imorgon är jag ledig och det känns väldigt bra, jag ska dock vara i stan klockan 12 för att fylla i min tatuering på ryggen men 12 är ju rätt sent ändå så det blir sovmorgon imorgon.

Funderar på en liten powernap nu.

Mer Av Dej

14.45

Kom just in från en promenad med Sofie som är hemma igen. Det var trevligt vi pratade mycket angående tro och framtiden.
Nu sitter jag i soffan och laddar inför jobb ikväll på hemtjänsten. Det var längesen nu men det ska nog gå bra ändå förhoppningsvis :)
Imorgon är det också jobb som väntar men då är det på skärgårds först mellan 7-12 sen kväll 18-20.
Nu ska jag iaf börja bege mig för jag måste hinna på Ica för att ha nått att äta ikväll.
Sen får vi se om det blir nått ikväll tror att Joel skulle ha invigning av spelt som dom har byggtt/skapat/kommit på. Kalla det vad du vill dom har iaf kämpat och gjort ett spel. Det är rätt kul ändå, Zombieplague är namnet.

Hej!

Regina Spektor

Ikväll blev det en myskväll med Astrid :) Det är så skönt att ha henne hemma igen. Man inser hur mycket man uppskattar nån när dom varit borta och kommer hem igen :)
Vi har prata om allt och lyssnat på Regina Spektor. Åh hon är såå bra! Alla låtar på skivan "Far" är bra.

"It's like forgetting the words to your favorite song
you can't believe it
you were always singing along
it was so easy and the word so sweet"

Regina Spektor - Eet

Det där stycket ur låten Eet är såå sant. Jag tolkar det som en beskrivning på en känsla som man glömt. Glädje, sorg ja alla olika känslor som finns. När jag mår dåligt minns jag inte hur det är att må bra och tvärt om.

Aja nu blir det "Så Ska Det Låta" innan jag ska sova.
Natti

smile

Jag har återhämtat mig från mina alldelses för få timmar av sömn i onsdags. Sov bara 1,5 timmar men ja det gick ju ändå, kan man inte sova så kan man inte. Idag har jag iaf agerat lärare på Bruksskolan. Jag tycker att det gick ganska bra faktis. Men jag skulle dock vilja prova på att planera en lektion själv. Och inte bara hålla i en färdigplanerad lektion.

Aja nu ska jag bjuda på lite bilder som jag och Ruben tog när vi kom hem från skolan.




10,1

Äntligen en ledig dag. Nu är jag ledig till på onsdag då ska jag först jobba på Björkskolan sen vidare till skärgårds. Ska även jobba på Bruksskolan men det är inte förän på fredag.
Idag blev det lunch med Astrid hemma hos henne. Astrids mamma hade gjort en jättegod tacopaj så det var inte dålig start på dagen. Sen begav vi oss in till stan eller rättare sagt solbacken. Där köpte jag mig en mini PC. Sen åkte vi in till stan en tväris och sen vidare till myrorna. Där hitta jag en väska till mamma och ett par skor till mig.

Resten av dagen har jag bara suttit i soffan och njutit av att jag är ledig.

Nu blir det att kolla på Saltön sen Criminal Minds

piss är allt jag har att säga och kanske lite till

Ikväll har jag haft en rätt bra dag. Först jobb, sen palt hos farmor och farfar sen dusch dags hos morfar. Jag undrar om han är less på att vi springer där stup i ett. Hoppas inte för det verkar inte gå så fort med toa bygget här hemma.
Efter dusch hade jag och Emma en myskväll..myyyys! Vi såg melodifestivalen så här i efterhand så känner jag att vi skulle ha gått å sett Alice i underlandet istället. För melodifestivalen är ju som ett skämt. Helt seriöst har det nån gång varit så många bra i en final och har det nån gång varit bra låter som verkligen var bra. Svar nej, men vad händer jo den typ sämsta vinner. Det är bara som ett stort skämt!

Vad är bra med låten nån som vet? Jag kan då inte svara, den är tråkig, hon är tråkig och det händer inte nått på scen. Jag hoppas och tror att sverige inte ens kommer vidare från kvalet till Eurovision. Det är bara pinsamt att den låten vann. Om det nu blir så att den kommer vidare så kommer vi då måsta kvala nästa år igen för vinna det lär hon inte. Jag blir förvånad om hon gör det, om det nu mot alla odds skulle hända så hade jag kanske fel om låten.

Aja nog om Melodifestivalen, igår när jag och mamma kom hem från sminkningen så var ju tanke att jag skulle sova. Men jag ringde till Astrid för Thai människorna hade ju tydligen kommit hem och skulle ut på station så dit bar det av. Det passade ju som bra när jag fått sminkning och allt. Det var väldigt kul att träffa dom igen, sen så var Rebecca hemma och också. Himla längesen jag träffa det lilla sockerkortet..saknar henne verkligen när hon härjar i stockholm. Station igår var en bra kväll, det var en av dom där få kvällarna som var riktigt roliga, en sån där kväll man alltid tror att det ska blir och det är därför man fortsätter gå tillbaka dit fast det dom felsta gånger är väldigt tråkigt där. Men som jag sa igår var det kul. Jag dansade och träffade folk, kunde för ett tag glömma bort att jag jobbade nästkommade dag. Vill lova att jag varit trött på jobbet idag. Tur att det var mycke att göra så jag höll mig vaken.

Nu blir det kanske en film men troligtvis kommer jag att somna.

fortfarande bäst!

smink

Idag åkte jag och mamma in till stan för att få oss en gratis sminkning. Det var kul men det var lång väntan. Egentligen skulle man få ta kort också men vi ville inte köpa nå kort för 2000 kr så vi åkte hem innan det men det var kul att få en sminkning. Jag tycker att det blev bra men det är lite svårt att visa på bild men jag ska försöka.

Vi hörs!

vill inte sova för jag gruvar mig för att stiga upp..

Åh borde ha sovit för ett bra tag sen men det gör jag ju inte tyvärr.
Nej det är inte lätt att sova, pappa bygger om på toan tar ner nå tapet eller vad han nu håller på med men lever om det gör det. Sen så vill jag inte sova för jag orkar inte stiga upp. Hmm en konstig tanke men ack så sann.
Sen har jag fått nå konstiga utslag som först bara var ett litet i ansiktet sen blev det två och nu har jag ett på handleden också..blä säger jag bara!

En annan grej är ju också att min lediga söndag nu är fullspäckad med jobb. Först jobb på Hemtjänsten på morgonen sen har jag natt på Skärgårds. Om jag nu ska ränka med mina braiga matte skills så blir det 11 dagar på rad + att det är dubbla pass på söndag. Ja livet som en timvikare är inte alltid lätt. Men det har sina fördelar, man kan tacka nej (eller dom säger iaf att man kan det men man kan det inte för dom tjatar eller blir sur på en då), man kan åka ut och resa när man vill, det är rätt fritt med andra ord.

Sen en konstig sak idag, jag glömde äta lunch jag hade sett framemot den länge och sen så glömmer jag det, hur är det möjligt? Ja jag kan inte annat än säga att det varit en konstig dag idag.
Kvällen spenderade jag med Olov och Joel. Vi spela lite sällskapsspel och som vanligt så vann jag inte, jag vinner aldrig utan det gjorde Olov dock så kom jag inte sist det gjorde Joel.
Sen fick jaag erbjudande att åka med till Umeå imorgon med Olov, det hade jag hellre gjort än jobba 7-17, känns som att jag kommer vara tjurig imorgon..

Natti natti

Och just ja måste skriva  ner det här medans jag kommer ihåg det. Jag och en på jobbet kom överens om att om jag inte biter på naglarna på 6 månader då ska hon sluta röka så nu måste jag försöka att inte bita!

fredag hela veckan lång

Onsdag idag, själv har jag haft fredag hela dagen hade jag även igår och i förrgår. Aja imorgon är det iaf torsdag och snart är det fredag så då kanske jag blir back on track.
För nån dag sen åt jag mormors köttbullar. Kändes väldigt jobbigt att äta upp dom i vetskap om att jag aldrig nån gång mer kommer att få äta dom. Det var dom sista som fanns och nu finns dom aldrig igen.
Nej ursch vad dåligt jag börjar må av att tänka på det.
Men jag kan ju tillägga att dom var väldigt goda och jag kommer att sakna mormor och hennes goda mat.

Nu borde jag sova för klockan ringer 05.30 imorgon men jag funderar på om jag inte ska försöka orka hålla mig vaken och se Criminal Minds för det är sååå bra! :D


BLÄ!!!!

ÅH VARFÖR KAN INGEN BARA TALA OM FÖR MIG VAD JAG SKA GÖRA TILL HÖSTEN!

7

Jobbhelgen är slut så även jag, måste hitta på nått att belöna mig med som får mig att orka dom 6 jobbdagarna som är kvar innan jag har en ledig dag.
Lördag firade vi Cornela och på kvällen blev det film med mamma och pappa. Vi såg Law Abiding Citizen, riktigt bra men också hemsk.

Nej börjar filmen (Catch Me If You Can) igen

Hej

fick en lårkaka men det var värt det

Trevlig dag på jobbet idag med trevliga gamlingar och arbetskamrater.
Efter jobbet som slutade klockan 13 idag bar det av ut i snön med Josef, Johanna, Joel, Alfred och David. Vi åkte pluka, madrass och snow trasher.
Jag och Johanna åkte omedvetet ner i ett stup, det resulterade i att vi blev alldeles snöiga, jag fastnade i snön så Johanna var tvungen att gräva loss mig och jag fick en lårkaka + blåmärke på låret. Men jag vill lova att det var värt det. Har ont men sjuuukt kul var det. Men när man visste vilket stup det var så blir det inte nå mer åk där vill jag lova.

Ikväll blir det slappar kväll, orkar inte göra nått eftersom det är jobb imorgon. Jag ska kanske köpa lite Ben And Jerrys och äta om jag ska orka ta mig till Tempo. Ica kanske till och med har då är det ju inte så långt alls.

Nej nu vill jag ha middag!
HEJ!

tillbaka

Första dagen av 10 är avklarad. Jag var huur slut som helst när jag kom hem idag. Har hunnit glömma hur jobbigt det är när klockan ringer 05.30 och man ska plumsa genom snön till jobbet..ursh för morgonar med massa snö. Men dagen har varit bra, bara trevligt folk som jobba idag. Och sen måste jag väl erkänna att jag saknat gamlern lite. Dom gör en glad för det mesta. Efter jobbet bar det av hem för att äta, sen till morfar för att träna på hans träningscykel och sen låna hans dusch, för som sagt vi har ju inte nån hemma.

Har även hunnit baka på jobbet idag, kladdkakemuffins blev det som gamlern gillade..hoppas jag iaf. Jobbet har förövrigt börjat likna en igloo. Dom har skottat av taket och hett all snö på baksidan så det täcker fönstren och når hela vägen upp till taket.

Nu ska jag kolla på CSI, sen blir det sova så jag orkar jobba och sen åka pulka med några kompisar och sen även orka åka till Ursviken och vara ledare på bruks.

Lite bilder från Stockholm och London

Stockholm:

Gustavs hemmagjorda müsli



London:


På en mysig bar i Holborn vid namn Princess.



Ett fik i Notting Hill



Luck 17, en bar i Camden

hemma i kaoset

Efter förseningar och lite sura miner så är jag hemma. Kom hem igår vid typ 23.30 tiden istället för 22 det var inte värst men jag var trött.
Idag känns det bara som att jag vill tillbaka till London. Där var det vår och här är det så mycke vinter som det kan bli. Jag gillar det inte!
Sen är huset i ett kaos också, toan ska renoveras så också hallen. Det var inte nån rolig syn man möttes av när man kom hem. Som tur är så ska jag ju jobba ganska mycket nu den här veckan och nästa så jag slipper kaoset rätt bra iaf. Måste komma ihåg att ta med mig dusch saker till jobbet för det blir att duscha där nu fram tills det är klart.

Nu ska jag försöka ta tag i att rensa garderoben och lägga ut lite bilder från London och Stockholm.

på återseende London

Sista dagen i London är snart slut. Jag hann med en sista shopping idag. Inhandlade lite träningskläder för när jag kommer hem så blir det att ta tag med träningen. Efter den lilla shoppingen åkte jag, Elin och Maria till Bond Street och satt oss på ett mysigt Starbucks (jag vet att det låter som att vi bara suttit på starbucks men så är det faktis inte). Senare på kvällen gick jag ut och åt med Hedvig och Julia på en restaurant som hette Vagamama. Det var typ Japansk mat, gott var det men inte så speciellt. Nu ligger jag i Elins säng och väntar på att Maria som varit och jobba och Elin som varit och ätit middag med Mark ska komma hem så att jag inte är så ensam längre.
Jag hoppas på några avsnitt Scrubs och kanske lite Ben And Jerrys glass, men vi får se. Borde väl egentligen he mig i säng för jag måste upp tidigt imorgon typ klockan 05.30. För måste senast åka här ifrån klockan 06.30 känns det som. Aja det måste gå, får ju ta igen min sömn när jag kommer hem.

Igår var jag, Märta, Maria och Elin ute på en pub i Camden, minns inte vad den hette men nått med 17 iaf. Den var mysig och alldeles lagomt stor. Vi var där ett tag sen åkte vi hem och kollade lite på Scrubs. Det var en mysig kväll.

Nu ska jag läsa en stud och hålla tummarna för att nån kommer hem snart.

Hejdå London och Sverige vi ses imorgon.

Karin Sannah Magdalena Sehlstedt

Resor, livet, familjen, jobbet, problem, funderingar, serier, kompisar, väder, stavfel, nyheter, tro, framtiden...osv. Ja den här bloggen kan nog innehålla lite av varje. Trevlig läsning!

RSS 2.0