V.49

Idag blev en förvirrad dag på jobbet, men det löste sig och jag klarade dagen utan större missar.
Imorgon ringer klockan 07.15 för då är det dags att kolla in julkalendern. Om den är dålig (och troligtvis så är den det) så ska jag kolla på två gamla julkallendrar "Pelle Svanslös" och "Teskedsgumman". Ska nog även hinna med att simma imorgon och sen på kvällen är det cellgrupp, tror att den är hos mig men är inte säker.

Nu ska jag gå och äta nå kvällsfika, ha en bra kväll.


renbäddad säng

1:a advent

Idag är det alltså söndag den första advent. Jag har inte gjort nått. Jag sov till nyss, det är helt sjukt! Väckarklockan ringde aldrig och då vakna jag inte förän nyss. Jag hade plander för dagen, skulle stiga upp gå på skyltsöndag osv, men nej inte blev det nått av inte. Nu blir det bara förhoppningsvis att planera om Norge och se om det inte kan bli av att vi åker dit :)

Nu är det snart middag (frukost) så ha en bra första advent.
Hejs

skyltsöndag eller inte?

Imorgon är det första advent. Jag funderar på om jag inte ska ta mig en tur på skyltsöndag, det brukar vara mysigt men alltid jättekallt. Förra året gick jag med Samuel, det var svinkallt och vi hade tappat bort våran skjuts hem som bestod av Samuel föräldrar. Självklart så kunde han inte nått nummer till nån av dom så vi gick och leta och frös, men till slut hitta vi dom och fick oss hem.
I år ska det nog inte bli nått gå runt och frysa och leta utan jag ska försöka njuta av dagen, nu när jag är klar med julklapparna och ska nog kunna ta mig hem utan problem. Sen imorgn ska jag också försöka hinna med att träffa Hanna och kanske hinna planera nått om Norge, det vore bra för jag vill verkligen åka.

Nu ikväll spelar Amber Oak på E4an och jag funderar på om jag ska he mig dit, men det kändes lite jobbigt för jag är inte jättepigg.
Aja duschen väntar. Hej!

grattis

Helg igen, och den består till hälften av jobb och till hälften av annat skulle jag gissa.
Idag är det 27 november och idag skulle Clara ha fyllt 10 år om hon levt. Nu är det inte så och saknaden är stor men jag vet att jag får träffa henne i himlen. Jag undrar hur hon är, och vem hon är lik och hur hennes röst låter. Ja det är många fråga och det som är tryggt är att jag kommer få ett svar nån gång.

Ja nu hade jag ju tänkt att jag skulle se Greys men det kom inte nått nytt i veckan så det får bli nått annat i stället, Johan Falk kanske. Natti natti

Clara

jobb 7-16 + 21.15-07.15

Onsdag blir en lång dag. Jag har jobbat idag 7-16 och nu blir det jobb i natt också alltså 21.15-07.15. Men det ska nog gå bra tror jag. Annars då, ja när jag väl tog mig i kragen och skulle göra myrstackar så hade vi inte allt hemma. Arrakspunchen fattades så det blev inte nå bak idag heller måste verkligen ta tag i det imorgon när jag vaknat, simmat och varit i stan. Jag kommer vara död imorgon kväll med det är smällar man får ta.

Nu ska jag börja ladda för att åka till jobbet, måste å handla först så jag har nått att äta i natt.

natti natti


Nu har vi satt igång..

.. julbaket har börjat, mamma har gjort lussbullar och jag ska göra myrstackar men allt finns inte hemma än så jag väntar på att mamma ska handla klart. Sen har vi lite jul hemma nu faktis, julgardiner, ljusstakar, och några andra fina julpynt.

Sen så håller jag tummarna för AIK ikväll, dom spelar mot Luleå så det är derby hoppas på en spännande och målrik match!


Lite av julpyntet inne.

Lussebullarna, men dom är inte klara än dom ska ha glasyr på, men sen så är dom klara att ätas.

2 timmar 11 min

Ja alltså nu har jag då sett "New Moon". Den var bra, men som dom flesta gångerna är ju boken bättre än filmen. Men den är absolut sevärd det måste jag säga. Och för den som inte läst boken så är nog filmen rätt spännande faktis.

Aja nu blir det Dexter sen sova!
Natti natti.

New Moon

En ny vecka har nu börjat. Som det ser ut nu så innehåller den lite jobb och det är alltid bra. Tror att jag jobbar onsdag, fredag och lördag vad jag vet ju iaf sen får vi väl se om det blir mer sen.

Idag har jag varit och simmat med Elina, vi blev utstirrade av en som jobbar där. Men who can blame him? Ja menar hur mycke finns det att göra på badhuset lixom. Aja han är rätt fräsch så det gör inte så mycket :p haha
Ikväll blir det bio med Amanda, vi ska se New Moon. Jag vet inte vad jag ska tro. När jag såg den första filmen så hade jag inte läst böckerna men det har jag gjort nu och då brukar ju oftast filmerna bli sämre. Men vi får snart se vad jag tycker.

Sen väntar jag på att jag ska få skivorna och hörlurarna jag beställt. Men jag gör ju alltid samma misstag. Och det är att beställa saker på fredagar så då måste jag jämt vänta längre bara för att jag beställer före helg. Men jag håller tummarna för morgondagen. Annars imorgon blir det simning och sen ska jag julbaka nått vet inte vad än men det ska nog lösa sig. Sen mot kvällen blir det förhoppningsvis hockey med mamma och pappa.

Nu ska jag börja göra mig klar, återkommer med kommentarer om filmen i jämförelse med boken.

En vattkoppssjuk lillebror





Caleb går nu under namnet koppan. Jag fråga om han hade räknat sina koppor, men han sa att det var för många för att räkna.
Stackars liten.

kökshandduk?

Även denna kväll som så många andra slutade på frasses. Det var dock lite väl mycket action där inatt. Det var några som slogs utanför. Och jag vet att jag brukar tänka att man skulle vilja stoppa det, men igår var det nog inte läge, dom var verkligen arga på varndra och som tur var det människor där ute som var lite större än jag och av det manliga könet som kunde gå emellan. Men innan nån gjorde nått så han en av dom bli däckade av ett slag i huvet. Polis och ambuland kom, jag hoppas det gick bra till slut för det såg ju inte så bra ut när han låg där orörlig på asfalten.

Tidigare på kvällen så var jag på Balzac med Malin, Emilia och Julia. Sen så träffa man en massa annat trevligt folk också, kvällen bjöd även på lite dans från min sida. Det är inte varje kväll men ikväll så var det dags.

Nu taggar jag för sängen, men först måsta jag tvätta bort sminket och kissa.



Och just ja, Astrid skicka ett sms och frågade om vad handduken man har i köket heter, alltså den som man lägger på en deg när den ska jäsa. Jag sa att det hette kökshandduk, men det ska tydligen finnas nått annat ord. Jag tvivlar men om nån vet så berätta gärna.

godnatt

Amber Oak speling på nocks

Haft en mycket bra kväll på Nocks. Bra musik, lagomt mycke folk och framför allt trevligt folk! Kvällen slutade iaf på Frasses, och där var jultomten (Nils) och Johan igen, det börjar vara tradition att jag hänger med dom på frasses i slutet av kvällen.

Imorgon blir det iaf troligtvis Balzac, ja menar vaddå det är ju gratis inträde så :P
Men först på dagen blir det nog en tur på stan med mamma.

Nej jag är för okoncentrerad för att skriva det här, kan inte säga trött för det känner jag mig inte, men bara lat kanske. Natti

En början till julstämmning

Idag har jag pysslat, städat, slagit in julklappar och tvättat. Pysslet blev ett julkort till min bror det ska nog bli bra :)
Sen nu ikväll såg jag, Malin och Joel AIK vinna mot Södertälje och det var ju på tiden att dom vann. Det var en målrik match, 11 mål totalt och 7 av dom var AIKs.

Just nu sitter jag och taggar inför helgen! Imorgon blir det Nocks för att lyssna på Amber Oak och sen Mattias Alkberg, och sen träffa en massa folk också. Blir säkert superkul! Sen lördag blir det utgång med Malin och några av hennes kompisar, gissar att det blir Balzac! Och på söndag håller jag tummarna för Boda Borg, jag undrar om dom har öppet då, aja jag hoppas iaf det. Vi har nämligen "rolig gång" på cellgruppen, vilket innebär att vi gör nått tillsammans så denna gång hoppas jag ju som sagt på Boda Borg!

Nu ska jag se om jag inte ska försöka göra en tidig kväll eller hitta på nått annat, klockan ringer ju 06 imorgon så.

Hej

Idag..

..blev det först simning sen blev det stan. I stan träffa jag Amanda för att köpa lite julklappar. Och tro det eller ej jag är faktis klar med handlandet. Det är bara Hedvig kvar och jag vet inte vad jag ska ge henne så det tål att tänkas på. Iaf så är det dags att sov nu för klockan ringer klockan 8 imorgon för då blir det simning igen. Natti natti

tisdag 3 x serier

Tisdag, jag har jobbet sen bara varit hemma. Det är ganska skönt det också ibland. Jag har kollat lite på CDON och det är en hel massa med skivor som jag vill ha, inte bra för ekonomin men för sinnet och själen! :D

Sen är det dags att fara ut och springa igen också, känner att simma tre gånger i veckan räcker inte, måste få svettas lite också på veckorna. Så nu blir det springa två eller tre gånger också. Knäna mår faktis bättre när jag springer än när jag simmar. Det är konstigt men så är det faktis. Sen mår jag bättre av det också, mår så mycket bättre psykist när jag har fått röra på mig.
Imorgon blir det iaf simning 10.30 sen ska jag försöka ta mig till stan också för att träffa Amanda och förhoppningsvis hitta lite julklappar. Jag har ju som redan börjat med dom inköpen men är ju som inte klar så det är ju bara att fortsätta.

Scones, nybakade bullar + trevligt sällskap, kan inte bli bättre!

Hemma efter en mysig kväll med Elin, hennes mamma bjöd på nybakade bullar och sen gjorde vi lite scones. Dom åt vi med ost och marmelad, kan inte bli bättre helt enkelt. Nu ska jag se nya dexter sen sova för att imorgon ringer väckarklockan 06.00!

Sov sött!

helgen

Stora delar av helgen har bestått av jobb. Det har gått riktigt bra tycker. Fredag så var det stormöte på Bruks, det var mycke folk så det är ju alltid kul.
Lördag var det jobb sen var vi borta med familjen och såg hockey och åt middag. Efter det så låg jag bara hemma och kollade på Glee, den serien är verkligen bra..me like!
Söndag jobb igen, och sen hem en sväng sen blev det natt jobb också. Ja det är inte nyttigt att jobba för mycket. Idag har jag hunnit med att simma och ikväll blir det att åka en sväng till Elin :)

Nu är maten snart klar. hej!

Fredag den 13

Kom just hem från Bruks. Det var stormöte idag så det var mycke folk och det är alltid kul!
Imorgon är det jobb som gäller och sen kan det hända att det blir boda borg med det är inte säkert. Känner att jag kommer vara trött efter jobbet men vi får se. Nu innan jag lägger mig så ska jag kolla lite serier, blir nog Greys och sen kanske ett avsitt Glee.

Natti natti

planer och nya planer

Jag hade en jättebra morgonplan för den här dagen men den sprack. Skulle stiga upp klockan 9, gå en lång promenad med hunden, sen lägga mig i ett varmt bad. Men så blev det inte, telefonen ringde 10 i 7 och då var det bara att he sig iväg till jobbet. Och inte ska jag klaga när jag väl får jobba. Men det har varit en bra dag idag, jag har varit hos väldigt trevliga gamlingar idag. Haft en skön promenad med en av dom, och prata det lovar jag att hon kan. Ja i helgen blir det också jobb på hemtjänsten och till veckan har jag nog nån dag på skärgårds tror jag.

Nu är det mat!

kall rakt igenom

Ursch vad det är kallt måste se om jag inte kan hitta en filt nån stans. brrrr
Det som är bra med att det börjar vara kallt och mörkt är att man kan ha det så mysigt. Tända ljus, sitta under en filt och bara njuta. Snart är det advent också och då blir det ännu mysigare när det börjar vara julpyntat, man får dricka glögg och äta pepparkakor i mass och parti. Sen så får man inte dåligt samvete av att man bara ligger inne och slappar en kväll heller.

Jag har iaf varit och jobbat på hemtjänsten idag och det har gått bra. Blir även jobb där i helgen. Har inte så mycket mer att säga just nu faktis.

Mys på i höst/vinter mörkret, det ska jag iaf jag med spotiy, mjukisar, tjocksockar och tjocktröja!

stuck

Det blev lite julklappshandel idag. Caleb och Cornelia är nu klara, är bara resten av familjen kvar. Sen så hitta jag en klänning som jag ska ha på julafton, en lila från H&M och sen ett par svarta strumpbyxor, det blir jättebra.

Och just ja, jag har klagat så mycket på alla som fastnat i spel på Facebook, typ Farmville osv, men jag är också fast nu. I ett fisk spel, man ska ta hand om ett akvarium och köpa fiskar å sånt. Jobbigt att man måste komma ihåg att mata dom också. Kan gå illa.

Aja dags att kolla lite serier nu. hejs

Rena Rama - Restautang Josefina

Julgardinerna är nu uppe, pepparkaksburken är slut, julklappshandeln börjar imorgon och jag är less på snön. Hmm ja det är dagens status.

Natti natti

http://open.spotify.com/track/0JbVhd8d58A2lkX1G4KJvg

måndag och en liten veckouppdaterning

Pepparkakor och mjölk, julgardiner (som egentligen skulle bli uppsatta igår) ligger på strykbrädan och jag sitter och väntar på klockan medans jag lyssnar på Markus Krunegård. Ja det är väl min status just nu. Det ser tomt ut om jobb i veckan, vad jag vet så jobbar jag bara två timmar på onsdag och det är det. Men det brukar komma mer så jag hoppas det. På fredag så är det stormöte på bruks och förra gången var det riktigt kul. Massa folk och det är alltid kul.

Klockan 14 idag ska jag och Elina simma och jag hoppas att vi inte behöver trängas med en massa barn idag, det är inte kul. Dom senaste gångerna har vi tyvärr måsta göra det. Men idag hoppas jag det blir 45 min (eller 50 längder) intensiv simning. Och just ja jag var hos läkaren idag och kollade knät. Han sa att det nog inte var nått, kanske en inflammation i ledbandet, men alltså sitter en inflammation i i flera månader?! Jag hade ju ont redan i februari då jag först försökte simma men slutade för att det gjorde ont. Nu härdar jag bara, men det är tydligen det jag måste göra.

Imorgon blir det nog en dejt med Elin, jag tror att vi ska passa på att kolla lite på Londonresor då. Vi hade ju som tänkt hälsa på Hedvig, och det är nog smart att boka snart så det inte blir så dyrt. Billigast möjligt vill vi ju ha det.

Lite bra musik i det underbara höst/vinter vädret
http://open.spotify.com/track/4zYsKyzqXirYuURZlI9I7g

Farsdag, julmusik och julgardiner..myyys!

Hemma efter helandehelgen i Munkviken. Det var en lärorik helg men samtidigt har jag nog aldrig sovit så mycket som jag gjorde igår. Jag sov hela dagen med undantag för rasterna med mat. Igår kväll åkta jag till stan och medlefors för att träffa Astrid och Elliot. Sen vid 2 tiden så skjutsa jag henne till Viktor och jag träffade David, Elin, Albin, Josef och Alfred och umgicks med dom ett tag och sen blev det hem.

Idag är det då Farsdag, hoppas att alla har kommit ihåg sin pappa. Det har iaf jag, men han present har inte kommit än så jag kan inte berätta vad det är för det finns ju en risk att han då läser det här på bloggen och då är det ju inte så kul sen när den väl kommer. Men det blev iaf firande av farfar idag vi fika och träffade lite släkt. Igår hade dom visst firat morfar utan mig så jag funderar på att åka dit efter maten och se hur det är med mormor och morfar. Det är visst inte så bra med mormor, hon vill inte äta och när hon väl gör det så kommer det bara ut igen. Hon har gått ner i vikt och väger nu bara 53 och det är inte mycket alls. Stackars lilla mormor, hon måste bli bra!

Nu ligger jag iaf på golvet och lyssnar på julmusik och ska snart hjälpa mamma att sätta upp julgardinerna! :P

Nu blir det lite BBC - Planet Earth och kanske lite Skype med Samuel!

<-- pappsen

<-- farfar

<-- morfar

jasi

Idag känns det som att jag har en plan, om den gick som jag ville så kan jag känna mig trygg. Men det är en bit dit tills man vet och har lite koll. Mer än så berättar jag inte ;)

Annars så har jag jobbat idag och väntar nu på middag. Sen får vi se om det blir en tur på solbacken med mamma om hon kommer hem nån gång idag.

Nu blir det lite nickelodeon ;)

onsdagen lider mot sitt slut

Det blev jobb ikväll så även imorgon. Men klaga ska jag då inte göra för jag trivs bra och det är pengar. Nu sitter jag och funderar på om jag ska ta mig en macka och sen se "Oskyldigt Dömd". Kanske ska man orka läsa lite också vi får se.
Natti natti säger jag i hopp om att jag kan göra en tidig kväll :)

Älskar musik!

Sitter i soffan och laddar med bra musik. Måste nämligen ner i källaren och tvätta och behöver lite taggning. Imorse vill jag lova att jag inte var själv på badhuset. Det var en babiljard barn där som levde om och lyckades på nått sätt vara överallt. Jag skyller på dom att jag glömde mitt lås där för dom var överallt i omklädningsrummet också så jag ville bara där ifrån. Ja annars som vanligt så blir det jobb ikväll, det är börjar vara varje kväll nu.
Nu ska jag njuta ett tag till av Mumford & Sons sen ta tag i tvätten och hunden.

musik

Mika - I See You

natti natti

alltid påväg

Idag blev det en trevlig promenad med Sofie. Vi tog igen lite tid nu innan hon åker igen och nu bär resan av mot Nya Zeeland. Vi pratade lite om framtiden, det har börjat vara ett vanligt samtalsämne och jag vet inte vad jag tycker om det. Jag får alltid ont i magen och ångest när jag tänker på det.
Nu har jag iaf hittat en bibleskola som verkar väldigt intressant, Maria berättade om bibellinjen som finns på hennes skola så jag läste lite om det. Det finns en inriktning där man åker till Öst Afrika i 6 månader och jobbar där. Det är ju det jag alltid velat göra, så jag har funderat fram och tillbaka på det nu. Jag tänker söka till hösten för det är bara då dom gör intagningarna, men då har vi ju det här med skola osv. Om jag kommer in vill jag gå?

Jag ska nu försöka lägga framtiden på hyllan ett tag för om 10 minuter ska jag börja bege mig mot jobbet och koncentrera mig på det.

hoppa?

Vad ska jag göra om jag inte kommer in?! Resa? Jobba? Jobba i nått annat land? Bibelskola?
Jag har inte den blekaste!!

ZzzZZzzz

Är jättetrött idag, tror att det kan vara för att det blivit många dagar i hemtjänsten och därigenom många nya intryck och det tar på krafterna mer än vad man tror.
Ikväll blir det cellgrupp i stan och efter det tror jag nästan det blir att gå och lägga sig.

Imorgon blir det sovmorgon för jag börjar inte jobba förän 17. Men jag tror att det är dags för en springtur igen. Saknar att springa nu när jag bara simmar 3 gånger i veckan. Så det får nog bli en tur imorgon.

Mat nu, hejs

November

Att vända blad i almanackan och inse att det är November fick mig att än en gång förvånas över hur fort tiden går. Snart är det första advent och man får tända ljus..himla mysigt. Men nu är det inte så än men 1 november så får man iaf börja lyssna på julmusik och snart kommer stjärnan i fönstret fram också..

Annars så har jag jobbat fredag och söndag i helgen. Men fredag blev det även fest, den kvällen slutade iaf på Frasse med en person utklädd till tomte och en som var utklädd till en varmkorv, det fanns även en hippie och några till. Ja det var en kväll att minnas.

Nu ska jag se om jag orkar se klart sista Johan Falk filmen utan att somna.

Karin Sannah Magdalena Sehlstedt

Resor, livet, familjen, jobbet, problem, funderingar, serier, kompisar, väder, stavfel, nyheter, tro, framtiden...osv. Ja den här bloggen kan nog innehålla lite av varje. Trevlig läsning!

RSS 2.0