sista augusti

Mysigt med regnet som smattrar på taket. Kan då inte klaga så länge jag är inne och slipper bli blöt.
Ikväll ska jag in till stan och hyra film med Gustav. Vet inte än vad vi har tänkt se och innan vi vet det så har det nog gott några timmar också. Det är tur att "Hemma kväll" stänger en viss tid så man är tvungen att bestämma sig.

Ha en bra dag!

"Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålmodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat."
Källa: Nalle Puh

en röd stol

Fredag = Taco och myskväll. Som vanligt varje fredag är det tacos till middag, jag klagar inte men kan väl inte heller komma ifrån att jag börjar vara lite less efter 8 år eller nått sånt.

Vid 19 tiden åkte jag iväg till stan för att hänga med Maria och Astrid. Vi började med att måla en stol röd, och sen åt vi hela kvällen med en paus och det var för att måla stolen ett varv till. Men snygg blev den!
Idag slappar jag för att klockan 20.45 befinna mig på Skärgårds för nattarbete igen.

Hoj!


08.00

Uppe med tuppen idag. Åkte till flygplatsen för att hämta Sara och Lukas, fick en extra passagerare vid namn Jonas. I vanliga fall hade jag väl stigit upp typ nu. Så inplanerade saker tidigt på morgon är nått att rekommendera, inte för ofta dock men absolut nyttigt till en viss gräns iaf i mitt fall. Har ett problem med att stiga upp. Spelar inte nån roll vad klockan är, bara det att man måste stiga upp gör det så jobbigt. Därför är jag rätt glad nu när jag slipper tidiga jobbmorgonar ett tag framöver för nu börjas det med natt i två veckor igen.


Och för att Emma inte ska bli arg så ska jag lägga ut nå bilder för hon har en tendens att tycka att det blir tråkigt annars. Bjuder på bilder av mina tatueringar som just nu är 3 till antalet.

En vit lilja på vaden
Fyrklöver på undersidan av armen
Bibelord på ryggen.

19.07

Ska snart he mig iväg för en bastukväll i Örviken. Ska nog bli trevligt, håller tummarna för att min förkylning inte ska bli värre av det.

I like it!

Njuter av vetskapen att jag har sovmorgon imorgon...behövligt. Ikväll har jag en kväll med mig själv, ska strax ta en dusch gå å lägga mig i sängen och se "kejsarens nya stil" och sen "True Blood".
Hoj!

London here I come!

När man inser hur billigt det är att resa så känner man att man borde resa oftare!
Har bokat en Londonresa i Oktober. Åker den 4 och kommer hem den 19. Biljetten till Stockholm tur och retur gick på  ca 720 kr och resan till London tur och retur gick på 1200 så det är ju inte alls nå farligt. Aja nu har jag iaf nått att se fram emot då brukar vardagen bli lite lättare.
Pus!

Delad tur...

..behöver jag säga mer.

en bra lördag

Haft en väldigt mysig kväll med Hedvig. Först bjöd hon mig på middag på Tatung (tidig födelsedagspresent), sen åkte vi till Ica Maxi å köpte godis.
For till henne för att äta lite glass, se Sex And The City 2 och bara fläska i godis.
Huuur mysigt som helst. Detta kan dock vara sista gången vi ses innan hon åker iväg till Varberg för att gå skola. Det är ju dock mycke lättare att ses, hon är ju iaf i Sverige så telefonen går ju att använda!
Natti natti jobb väntar imorgon!

In love!

Haft en mysig kväll i Lindas stuga i Kåge. Jag, Astrid, Linda, Emma och Elin såg "Snabba Cash". Må då säga att filmen inte alls är lika bra som boken. Hade jag inte läst boken skulle jag inte fatta filmen. Allt gick huuur snabbt som helst och en massa delar var ju borta. Aja vi hade trevligt trots den dåliga filmen.
Sen börjar min kropp känna att om 2.45 minuter har jag varit uppe i 24 timmar. Med andra ord, jag är så fantastiskt trött.

Just nu ligger jag i soffan och pratar med Tim på msn och kollar på en massa Scrubs. Kommer att dela med mig av ett JD moment.
Se och njut!


En dag på stan = lite fattigare

Tog mig en välbehövlig sovmorgon för att sedan åka in till stan.
Där träffa jag Gustav och vi tog en kaffe på Kanel, alltid mysigt. Sen storsade vi runt på stan och jag hittade ett par skor på Scorett för en massa pengar. Men det var "pippi långstrumpskor" och sånna har jag letat så jag kunde inte motstå att köpa dom.

Måste nog ta å rensa lite bland mina skor så kanske jag tjänar in skorna jag köpte idag.
Ikväll blir en slapparkväll, kanske skypar lite med Tim men annars så ska jag förska gå å lägga mig i tid för imorgon är det jobb...igen.

Hoj!


The Arcade Fire - Wake Up



"Somethin' filled up
my heart with nothin',
someone told me not to cry.

But now that I'm older,
my heart's colder,
and I can see that it's a lie."

från det ena till det andra

Från att nästan bli nedslagen till att bli kallad änglabarn är ett stort hopp men det är det som gör mitt jobb så väldigt intressant och jag gillare!

music

"Stones taught me to fly
Love, it taught me to lie
Life, it taught me to die
So it's not hard to fall
When you float like a cannonball"

jobb 7-17

Sena kvälla och tidiga morgonar hör inte ihop. Det kända jag verkligen när klockan ringde 05.45 imorse. Sjukt ovant att jobba dag, men det gick över förväntan. Man kommer snabbare in i det än man tror att man ska efter 1 ½ månads ledighet från dags arbete.
Nu borde jag he mig på Maxi å köpa en ny lampa till mina fiskar för just nu lever dom i ett mörker men det kännes väldigt jobbbigt.
Sen borde jag städa och tvätta, packa upp påsen från Ikea och packa bort alla koppar/glas/kökssaker som nu ligger på mitt golv.
Men det jag helst vill är att ta en lite powernap, fantastiskt trött efter en 7-17 dag. Men det bästa vore ju att ta tag i allt så är det gjort imorgon.

IKEA!

Idag blev en heldag på Ikea med Astrid, Elin och Lisa. Jag köpte lite småsaker som kuddar å sängkläder.
Astrid shoppa till lägenheten och Lisa och Elin köpte nå småsaker dom också.
Ikväll blir det True Blood och kanske ett samtal med Tim.

jobb + annat i helgen

Det har varit en bra helg må jag då säga.
Jag har jobbat natt men ändå hunnit med en del. Festligeheter i Örviken och bio idag. Bra jobbnätter har jag också haft. Jobbat med Malin och vi har haft det rätt kul må jag säga.
Idag var jag som sagt på bio med Johanna, Joel, Alfred och Samuel. Vi såg Inception, vilken sjuuukt bra film. Den var även rätt sjuk hela filmen. Men den är absolut sevärd.
Imorgon blir det Ikea med Astrid å nå fler minns inte vilka hon sa. Så nu är natt för mig för jag ska befinna mig i stan klockan 08.30 imorgon.
HOJ!

fredag den 13 augusti

Idag har vi haft kalas för familjens augustibarn, Ruben och Benjamin. Vi har suttit ute i solen ätit tårta och druckit kaffe. En bra dag helt enkelt.
Jag har som smått börjat röja i uthuset för att kunna göra om där. Det ska bli kul bara jag kan börja nån gång.

Nu väntar jag på middag och sen efter det får vi se om jag orkar mig till örviken. Det är inte säkert med tanke på att jag ska jobba i natt så även imorgon nattt. Det blir även Nolia imorgon, brukar inte bli så mycke shopping utan mest smakprover ;)

HOJ!

Bombay Bicycle Club - Fairytale Lullaby

The Temper Trap - Soldier On

hoppa?!

Ipoden funkar igen, jag har fått några mer timmars sömn än igår. Men jag är ändå less och har ingenstans att bo.
Jag ska försöka tagga till men just nu vill jag "HOPPA"

less till tusen!!

Det har kommit papper om inspark och CSN bidrag. Men vad spelar det för roll om jag ändå inte har nån stans att bo...jag tror jag blir knäpp!
Jag skiter snart i det här...ghaaa!!!

Uppsala, Stockholm och hem igen

hemma igen, med delade känslor. Jobbet börjar om imorgon och jag måste gå tillbaka till verkligheten. Två dagar borta är för lite. Men det var iaf bra dagar.
Fredag blev det stan i Uppsala och en lilja på benet. Sen på fredag kväll åkte jag till Stockholm för att träffa Walter och han kompis Gabriel. Det var riktigt kul. Jag och Walter har pratat i flera år men aldrig träffats. En mycket trevlig människa.

Vi skulle iaf först på Street Race men det blev inte av. Så fösta stoppet blev Mc Donalds, sen vidare till Gustavsberg där han bodde. Vi såg film (The mist) sen innan vi skulle sova kolla vi lite på That 70's Show. Jag tror vi lyckas somna vid 5 kanske.
Sen på lördag tog jag mig en tur på stan i spöregn. Det var inte det ultimata vädret men jag överlevde. Sen efter lite shopping tillbaka till Uppsala.


Idag har jag kört bil hela dagen och nu är jag och mamma hemma.
Hoj!

Uppsala/Stockholm

packat och klart, snart beger jag och mamma oss till Uppsala. Har tänkt mig en sväng till Stockholm också för lite shopping och kanske träffa nå människor.
Nu blir det mat.

myyyys!

"Regnet det bara öser ner, o jag blir blöt om mina skor och strumpor...la llaaala laaaa"

En dag på stan, bytte batteri på min klocka så nu går den som den ska. Ett mycket bra köp av mig.
Sen blev det kaffe hos Gustav och en titt på små söta kattungar hos hans släkting.
Nu väntas middag och sen sova en stund så jag orkar jobba i natt.
Hoj!

tisdag del 2

Hemma från Umeå. Blir inte den lägenheten utan dusch. Då blir det hellre gatan för min del.
Nu ska jag skynda mig och duka, för nu vill jag ha mat. Grilla kyckling och potatissallad.

Lite bilder på hundvalparna för dom växer så sinnersjukt fort.
Dom är nu lite mer än en vecka gamla.



soool!

Är på väg till Umeå för att kolla på en lägenhet. Dock är det en person före mig som ska kolla på den på torsdag. Så är det så att jag vill ha den så måste jag ändå vänta tills på torsdag för att få veta om hon inte vill ha den. Just nu känns det som att jag kommer att få bo på gatan. Det finns verkligen inte nått, man får inga svar från dom man mailar till och inget svar när man ringer. Sen dom som verkar intressanta dom har kvar annonserna på blocket men inte nån lägenhet.

Aja vi får väl se hur det här slutar då.
Hoj!

host host..

Hostan blir bara värre och värre. Natten till idag hosta jag hela natten (stackars gamlern som kanske blir sjuka) och sen när jag kom hem för att lägga mig var det väldigt svårt att somna.
Idag har varit en bra dag om man bortser från hostan.
Jag, Hedvig, Elin och Matilda har ätit pizza på kallholmsklipporna. Mycket mysigt, jag saknade bara lite sol så det inte behövde vara så kallt.
Status just nu är väldigt trött. Men kan inte gå och lägga mig så här tidigt. Måste försöka vara uppe så jag kan sova länge imorgon för då jobbar jag igen. En dags ledigt är inte mycket att ha men förhoppningsvis ska det hjälpa lite.
Sen på torsdag bilar jag och mamma ner till Uppsala för att shoppa och hälsa på släkt och bara semestra lite.
Förövrigt så är det måndag och måndag betyder nytt avsnitt av True Blood! :D

1 augusti

En tidig morgon blev det för att hinna upp på loppis. Jag köpte en klocka, Astrid och mamma köpte också lite saker. Man ska dock har mer tid om man ska hinna gå och inte missa allt för mycket. Det kan bli en tur dit igen nästa vecka eller veckan efter det.
Nu väntar jag på middag och kanske blir det en tupplur före det.
Förövrigt 1 augusti idag och vädret är strålande, en perfekt dag att vara ledig på, synd bara att man inte är det.
Hoj!

Karin Sannah Magdalena Sehlstedt

Resor, livet, familjen, jobbet, problem, funderingar, serier, kompisar, väder, stavfel, nyheter, tro, framtiden...osv. Ja den här bloggen kan nog innehålla lite av varje. Trevlig läsning!

RSS 2.0