00:16

Såg film med Jonatan, Samuel och Hedvig istället för Greys Anatomy kvällen som egentligen var inplanderad ikväll. Men då har vi det roliga kvar istället!
Filmens namn är bortom min vetskap lika bra det, inte den bästa jag sett men inte heller den sämsta.

Godnatt och sov nu så gott!

/ Sannah

Tacodagen!

Ge mig mat!

Pappsen åkte och handla till maten men så fick han larm och nu är jag så fantastiskt hungrig och det finns inte nått hemma att göra tacosen av!

Greyskväll!

God morgon!
Fredag igen och helg. Denna helg kommer jag att befinna mig i Lycksele på Duvan cup, kommer nog bli riktigt kul. Kameran åker nog med så kanske kan jag bjuda på lite bilder senare.
Kvällen kommer nog innhålla mys med Hedvig och Greys Anatomi, vi har osett 4 avsnitt..blir awesome!

// Sannah


Tillbaka till vardagen

En tur på stan idag. Emma skulle ha underkläder men av någon anledning så blev det bara jag och Astrid på stan. Vi småtitta lite, Astrid inhandlade ett par chinos och underkläder och tro det eller ej jag inhandlade inte nått! Jag är mycket stolt över mig själv måste jag säga. Sen blev det iaf lunch från Ica Torget, en baguette var och en Mer. For en snabbis förbi Jossan och lämnade bilder från resan sen for jag en tväris förbi hos Rikard och sist hämta jag min nya telefon. Nu är jag hemma och har varit ikväll. Myst i soffa med popcorn och mjölk..mums! :D

Jag vill städa men det går inte för det är lite kaos i vårat hus just nu, toan är påväg att bli renoverad och skåp är inlämnade på målning så det är som sagt kaos saker överallt. Jag har inte någon garderob så kläder är överallt så städning får helt enkelt vänta. Det känns nu att jag är hemma till vardagen igen när jag nu ska jobba två dagar nästa vecka.

/ Sannah

Hejhej!

Jag tänkte bara säga att förövrigt är Jossan bäst!

// Sannah

PS. Här är min nya kaffekanna

Sverige - Uppsala

Nu är vi tillbaka i Sverige och det känns rätt bra faktis. Svenskt godis är awsome måste jag säga och jag kan inte heller klaga på hemlagad mat.

Vi befinner oss just nu hos min moster och mina kusiner i Uppsala. Imorgon blir det en liten shoppingtur i Uppsala och på Gränby och den kommer bli liten för vi har plats med nått mer i våra väskor. Min väska väger 24 kilo alltså 4 kilo för mycket. Jossan hade bara 2 hg för mycket så det kan icket bli nå mer storshopping! 

Mina konstiga felsägningar som Jossan var snäll att skriva ner så att dom aldrig glöms bort!

* Ladderbladder - skulle säga något om en batteri laddsladd eller nått liknande.
* Flocka Buckter - Sjöng lite fel i "djungelboks sången" skulle vara plocka frukter.
* Jag ska byta namn till mammsen - Menade att jag skulle byta namn på min mamma på mobilen men det blev lite fel.
* Vars har du hett av nyckeln? - Jag leta nyckeln.
* Övertexter - Med andra ord en rubrik.
* Ja, du har ju skrivit förtitwo - lite svengelska och annat konstigt.
* Va vad var det går konstigt spelade då? - Fråga mig inte för jag vet inte riktigt vad som hände där faktis!


// Sannah

Pappsen..

...vill du hämta oss på flygplatsen på tisdag klockan 22:05? :)


// Sannah

Packat och klart

Idag har vi packat och stuvat om i väskorna för att få med oss allt hem!
Vi hoppas nu på att vikten är på våran sida så vi får med oss väskorna hem. Resen av dagen kommer att spenderas med att göra ingenting och sen gå och äta nån stans.

Flyget lyfter imorgon klockan 12:05 så vi är framme i Stockholm 15:40.


/ Sannah

Tempel bar

Igår så slappade vi med en film "The Dark Knight", sen skulle vi egentligen sova men då blev det en tur till Tempel Bar bara för att se hur utelivet är här. Jag måste säga att det var HUR mycke folk som helst och jag var inte jätteroad om jag säger så. Men nu har vi iaf sett hur det är och ikväll blir det myskväll!

Vi har hittat ett jättemysigt ställe där man kan fika så det blir nog att gå och ta oss en fika men först ska Jossan byta några kläder, så först stan sen fika.

Hoj!

/ Sannah

Framtiden?

Ja jag börjar ha lite lite att skriva här nu, det blir mest bara om hur mycket vi har shoppat och kan gissa att det inte är så jättekul att läsa. Så jag kanske ska ta och berätta lite om mina framtidsplaner medans jag har dom och inte har ändrat mig till nått annat.

Jag har funderat på att bli barnmorska men har känt att jag inte orkar läsa så länge som det är till det. Först måste man gå till sjuksköterska och sen måste man jobba i 1,5 år och sen kan man söka barnmorska. Men jag är nog mer sugen på att läsa nu än vad jag var just när jag gick ut gymnasiet så jag tror att det kan vara en bra idé. Men först ska jag och jobba utomlands med barn på barnhem och dit vill jag till hösten. Eller så blir det att jag väntar till januari 2010 och fara och jobba och sen söker jag till sjuksköterska hösten 2010 men vi får se. Men det är iaf dom tankarna jag har just nu, ska säkert hinna ändra mig fera gånger men just nu känns dom riktigt bra.

/ Sannah

Va vad var det går konstigt spelade då?

Vi kände att kanske var det dags för oss att skriva i bloggen igen efter Rikards konstiga uttalande. Vi tänkte börja om som vi gjort tidigare och berätta om våran dag.


Idag har vi vandrat runt i Dublin, varit på Tempel Bar och en fin bro. Vi tog oss en fika på ett mysigt fik nära vårat hotell. Sen har Jossan pratat med sin konstiga familj ett tag så båda jag och jossan är slut i huvet! Alla bråkade om micken om det betyder att jossan är saknad hemma det vet vi inte men vi kan iaf tänka oss det.

(Rubriken är något Sannah skrev på msn igår, vet inte riktigt vad som hänt med hennes svenska sen vi for?)

/ Sannah & Jossan

Sanningen bakom bloggen sannahpanna.blogg.se

Vi fick en kommentar som sägs ska avslöja vad vi egentligen håller på med, läs och bedöm själv om det stämmer! ;)


Inledning

Det var en tidig morgon.. dimman låg tät över falmarks skogar. Detta var morgonen då två små flickor tog sitt pick och pack för att lämna det trygga bakom sig för att bege sig ut i världen. Irland var målet fick vi här hemma höra.. "Vi har skapat en blogg så att alla kan läsa vad vi gör" Men det var dock något som inte stämde med det hela. Jag .. Rikard Jonsson har lusläst bloggen och kommit fram till något häpnadsveckande. Gottfolk, bloggen är kodad! Efter några långa nätter vid ritbordet har jag kommit fram till att det inte är som folk tror med denna resa. Jag kan med vetenskapliga belägg redovisa kodningen och med detta också resultatet av min vetenskapliga metod.

Syfte och frågeställningar

Syftet med denna vetenskapliga rapport är att se om Sannah och Jossans resa verkligen är vad vi alla tror att den är. Enligt tidiga misstankar bör stoffet granskas mer noggrant, vilket jag också gjort. Jag har utgått ifrån följande frågeställning

Vad kan vi få ut av kodningen i bloggen på sannahpanna.blogg.se?

Metod

Jag har med enorm fingertoppskänsla plockat ut citat efter citat för att knäcka koden. Varför vissa citat är med, men inte andra får ej ifrågasättas. För att kunna redovisa en sådan sak måste man först och främst lägga sin blåögdhet åt sidan. Detta ber jag dig som läsare att också göra. Endast då kan du ta till dig av mitt resultat.

Resultat/analys

Nedan redovisar jag först citaten, därefter avslutas denna vetenskapliga rapport med en ingående analysdel för att sedan följas upp av en kort sammanfatting och diskussion. Dessa är de citat jag arbetat med:

1. Vi blir bättre och bättre!
2. Ska se om jag får ner datorn
3. Jossan har en konstig arm
4. vårat huvudmål idag är att hitta till Zara
5. vi kämpade mot igår
6. nu är jag kall rakt igenom
7. Jag känner att jag inte är riktigt redo
8. Jossan började bokstavligen att klättra på väggarna
9. Awsome
10. men dom som jobbar här är som bortblåsta
11. KOLLA PÅ HYLLAN
12. Slagsmålsklubben



Det kan inte bli mera solklart än så.. citat nr1 betyder att de blir bättre på något, men vad? Här kommer korta bakgrundsfakta:
Året var 1962.. kubakrisen hade just avslutats och världen kunde andas ut.. Vad vanligt folk inte visste var att den ryske ledaren Chrusjtjov börjat smida planer.. En ny datateknik var framtagen. Dataprogrammet installerades sedan i otäcka människoliknande robotar.. dessa skulle sedan ta över världen åt den ryske ledaren. Sedan 1970 styrs världen av huvuddatorn "Zaras" ordergivningar. Filmen "Matrix" är en efterkonstruktion och baserad på detta faktum.

Till en början övade Sannah och Jossan effektiva fighttekniker och när resultat kom som ett brev på posten berättar de för oss att de är redo för strid. (citat nr2) Efter nätter av hård kamp mellan flickorna och "Zaras externa hårddiskar" skadade sig jossan. Varav citat nr3. Av allt att döma lyckades de avvärja attacken från Zaras utsända.. därför kunde de rikta all uppmärksamhet mot huvudmålet. (citat 4) När de sedan lokaliserat platsen måste de som hastigast lägga om sin taktik. Zara fanns nämligen på Antarktis.. Resan dit gick relativt smärtfritt, men väl där fick de verkligen något att bita i. Fienden kom från alla håll. Efter en hård kamp (citat 5) kom de ur striden med nöd och näppe. Kalla från topp till tå (citat 6) började flickorna ha "second thoughts" (citat 7). DÅ som en blixt från klar himmel hittade sanna en ritning gömd under en snöklump. Ritningen visade hur Zara var konstruerad. Och det är ingen liten konstruktion vi pratar om här. I skydd av mörkret kröp de sakta fram till den ondskefulla Zara. Jossan bestämde sig för att ta saken i egna händer och började att klättra uppför, i hopp om att hitta en väg in. (citat 8). Awsome! (citat 9) Jossan och Sannah var nu inne i den väldiga huvuddatorn. Allt verkade så öde.. inga kombatanter över huvud taget (citat 10). Då som från ingenstans.. Kolla på hyllan!! (citat 11) där stod han.. Skaparen till Zara: Chrosjtjov och mekade med lite kablar.. Det var dags. The final fight... (citat 12)

Sammanfattning

Det står nu alltså klart att Sannah och Jossan INTE är kvar på Irland. För alla er som undrar hur det ska gå.. Enligt uppgift har de tränat mer eller mindre hela livet inför detta.. det finns inga som är mer redo.

Källförteckning

http://sannahpanna.blogg.se/


Kåldolmar

Tack Samuel för dina kommentarer på inlägget igår, det värmde att nån läst det, tack till Maria också.

Idag ska vi hitta till turistinformationen och boka en dagstur sen får vi helt enkelt se vad dagen har att bjuda på.

/ Sannah

(förklaringen på dagens rubrik är att jag just nu lyssnar på Slagsmålsklubben - Kåldolmar.)

När man bor i ett jättelitet rum för länge

med en kompis kan en del av konversationerna bli lite aggressiva.

- JOSSAN VAR HAR DU LAGT PENNAN?!
- MEN KOLLA PÅ HYLLAN DEN BRUKAR LIGGA PÅ INNAN DU BÖRJAR SKRIKA PÅ MIG!
- Jaha, här var den.

- JOSSAN, du har påsar överallt! 1, 2, 3, 4, 5 väska, 6 väska! Det är du som stökar till här!

Sen lägger hon skräpet PÅ soptunnelocket för at hon vet att jag kommer lägga ner det i den!

Vilka dåliga läsare..

Till alla smygläsare:
Vi ser allt på statistiken att ni sitter och smygläser i bloggen men lämnar inte några kommentarer. Vad är det för sätt? Skärpning!


// En smått irriterad Jossan och Sannah!

Effektiva dagen..eller

Idag har vi verkligen inte gjort nåt. Vi vaknade först och åt frukost ca 9 nån gång. Sen somnade vi om och vaknade inte förän 13:15..skööönt!

Vi har planer på att tvätta lite men vi måste få tag på nån först och Jossan springer hela tiden och letar men dom som jobbar här är som bortblåsta.
När vi tvättat (om vi nu lyckas med det) så blir det nytt avsnitt av Gossip Girl och How I Met Your Mother = awsome!

Vi fortsätter leta och hoppas att vi hittar dom med tvättmaskinen, håll tummarna!

// Sannah & Jossan

 Smaskens filibajs ;)

Har man inget bättre för sig så

Ingen av filmerna vi hade laddat hem fungerade så vi fick improvisera. Jossan började bokstavligt talat klättra på väggarna...


 

Brrr..

..jag och Jossan har nu frysit hela dagen det är jättekallt inne på rummet och ute på stan! Jag vill inte ens veta hur kallt det är hemma!
Brr

Nu ska vi gå och äta, det blir nog troligtvis Pizza idag..inte jättesugen men det får gå.

/ Sannah

V.2 måndag

S: - Jag är jätte kissnödig!
J: - Det är slut papper på toan.
S: - Då får man väl skaka då?
J: - Ja det är ju duschdag imorgon så.
S: - Jahapp så då menar du alltså att det är okej att skaka...du är ju konstig!

Idag ska Jossan byta färg på en tröja som hon köpt sen så får vi se vad som händer. Vädret är inte alls bra idag det är regnigt, blåsigt och kallt.
Jag fyndade i vårat rum imorse det var dock inte något roligt fynd...en mygga. Jag känner att jag är inte rikigt redo för myggor än, men jag har inte hittat något myggbett på min kropp än så den här lilla myggan kanske hade ett hjärta. Troligtvis så ska vi nog åka på den där dagsturen på onsdag så nu hoppas vi på bra väder vilket är mycket ovanligt på det här stället!


Hörs senare under dagen.

// Sannah

Natti natti

Kvällen har tillbringats framför en mycket rolig film "Forgetting Sarah Marshall", jag lämnar det som dagens filmtips och säger God natt.

// Sannah

Dagens dåliga val!

Jag gjorde dagens dåliga val idag, jag köpte en McFlurry och jag kan inte påstå att vädret till lät det. Det är kallt och regnigt här, för er som läste förra inägget så vet ni att jag sa att det var sol och det är det också ibland. Men ibland är det sol och ibland är det blåst och regn, om det är något som jag fortfarande inte fattar med Dublin så är det vädret..bara jättekonsigt. Men hur som helst så var McFlurryn god men nu är jag kall rakt igenom.


// Sannah

God morgon..

..idag lyser solen och jag tror att det är ganska varmt idag så humöret har genast stigit några steg med tanke på regnovädret som vi kämpade mot igår...regn och blåst inte kul.

Igår hittade vi lite information om en dagstur som ska visa Dubins vackra natur, vattenfall mm. Så en sådan tur och kanske en dag i Belfast blir nog av till veckan.

// Sannah

Jobbiga Jossan

Jossan har nu dragit upp mig ur sängen och tvingat mig att gå och duscha..ååh vad jobbig hon är!  Idag blir det nog ett besök på en skoaffär som har jättemånga fina skor (och snygga skoförsäljare), inte bra att gå dit men det är svårt att hålla sig borta! Jag vet vad mamma och pappa tänker nu "Sannah det ryms inte några mer skor i skohylla du har redan massor av skor där", men jag ska rensa när jag kommer hem så ni kan vara lugna.

Blir säker som vanligt ett besök på Pennys Jossan ska säkert köpa ett par till trosor till sin samling som hon börjar ha här på rummet.
Men vårat huvudmål idag är att hitta till Zara och kanske shoppa lite. Man kanske ska ta och införskaffa sig ett par byxor vem vet.

/Sannah

 ( Hon vet att hon har hål i socken...men det struntar hon i. )

HÄJ

Min arm är konstig. Sannah grät på restaurangen när vi var och åt. Hon drog ett skämt och skrattade tills hon började gråta, jag skrattade ÅT henne, inte med. :)

Här har ni några bilder från dagen!

PS. Vi har hittat Zara så imorgon blir det troligtvis shopping, nu börjar man bli lite less faktiskt! Men det är bra tidsfördriv...

             

             Är det inte världens sötaste lilla gubbe, så säg?


S: - Hur många ska du dricka ikväll?
J: - En typ. Kanske två.
S: - HAaaa, ska du bli full, eller?

Fredag i Dublin

Idag har vi varit runt lite och kollat in Dublin. Vi hittade lite slott och kyrkor, men också lite kläder som vanligt. Ingen dag är fullbordad här om vi inte har shoppat något, men idag kan jag säga att det mest var presenter. Jossan har en konstig arm, hon har klagat hela dagen på stan, kan någon säga vad som är fel på den, för jag orkar inte lyssna på klaget mer..tack på förhand.

Vi har bestämt att idag blir det kinamat..MUMS.

(Bilder kommer sen, orkar inte nu)

/ Sannah

Tjoflöjt

Idag är det torsdag. Shopping-torsdag! :) Nämen vi har inte bara shoppat idag, vi har vandrat runt lite, tagit lite kort och sånt. Var bl.a. vid någon Christ Church Cathedral (eller något sånt, minns inte riktigt vad den hette). Sjukt stor kyrka i alla fall, vi har några kort från den. Sannah har köpt en väska så hon kan få hem allt hon shoppat, ska se om jag får ner datorn i en sån kanske. :) Jag sprang in till tjejen i receptionen och frågade om en våg för att väga all grejer vi köpt, men det hade dom tydligen inte! Hon skrattade åt mig.

Vi var nyss och åt på restaurang också, pizza. Smaskens filibajs alltså!

Här är lite kort från dagen! :)

Sannah och floden Liffey

Jag och Wall Of Fame-duden

Christ Church Cathedral

11.41 i Dublin

Vi blir bättre och bättre! Vi har alltså lyckats kravla oss upp och duscha (jag iaf) fyra minuter tidigare än förut. Vilken bedrift. Sannah sprang precis iväg till duschen så hon borde väl vara klar någon gång idag. :) Idag ska vi försöka att inte gå in på penneys igen, men vi får se hur det går med det...  Vi tänkte leta igen lekparken vi fick i uppgift att hitta, och ta oss neråt i stan mot Temple Bar Street. Man kanske hittar några fina skor på vägen också. :D Jag hatar ju skor.

/Josefina

PS. Fin bild på Sannah som gör några akrobattrick(?) och vårat golv igår, huvva!



Osköna sängar och mätta magar.

Det där tidigare uttalandet om att sängarna var sköna tar vi här med tillbaka. Dom är så fruktansvärt obekväma, fjädrar som sticker in i ryggen och kuddar som kan jämföras med en sandpåse och skapar en mycket ond rygg, huvud och nacke. Idag har vi införskaffat oss nya kuddar iaf, resten av sängen får vi helt enkelt ta och leva med tiden som är kvar.

Men inte bara negativt behöver vi ju berätta. Vi har ätit mycket god pasta idag på en italiensk restaurang, vi (Jossan) gjorde dock misstaget att beställa efterrätt så nu ligger vi här som nackade höns. Sannah tog glass och Jossan tog Cheesecake inte var det äckligt men magen hade inte riktigt plats för det..men smaskens filibajs.

// Josefina & Sannah

Det blir aldrig riktigt som man tänkt sig.

Vi hade ju planerat att se lite mer av staden idag, men det blev inte riktigt så. Vi råkade shoppa. Igen. Det började med att vi skulle köpa presenter och titta på kläder, inte köpa! Men sen kom vi fram till att det skulle bli jobbigt att leta igen alla kläder sen så vi började köpa dem istället. Vi kan väl bara säga att nu har det spårat.

Vädret tillät heller inga fina bilder av staden så. :)

Här är några bilder från dagen!

(Sannah har nu inhandlat Fionnulla också och oj vad ful hon är)



Risigt väder, dags att stiga upp ändå.

Dåligt val av oss att välja shopping igår när det är risigt väder idag. Vi borde ha shoppat idag och tagit kort igår. Men vi får försöka att ta några idag fast dom kommer att se grå och tråkiga ut, vi själv får väl vara med på bilderna med ett glatt leende och ljusa upp dom.

 Hörs senare idag!

/ Sannah

Shopaholic €

Idag var det tänkt att det skulle bli en dag med smygshopping men så blev icket fallet när vi snubblade in på Primark (paradiset på jorden)...vilken shoppingfälla!! :O

Vi började dagen med frukost på säng som serverades ca 08:30 men om ni läst det föregående inlägget så vet ni att vi ändå inte kom oss upp förän vid 12.
Vi tog oss ut för att shoppa skorna som vi kollat ut igår..Fionnulla får vänta till en annan dag, men vi lovar att hon kommer med hem!
Lite bilder är det dags för..titta och njut!

  Jossans snygga skor.


 Sannahs sköna skor.

 Påsarna är inte helt fulla vi lovar!

11:45 i Dublin

Vi har snart tänkt stiga upp tror jag. Jossan har iaf kommit så långt som att stiga in i duschen det var strakt gjort. Vi har kommit fram till att vi är hemma den 27 igen. Det blev en två veckors semester men det tycker vi blev jättebra ändå. Idag väntar nog lite shopping och lite letande efter en lekpark som vi fått i uppdrag av Rikard att hitta.

Jag är förövrigt hemma till Duvan cup så jag ska med dit!

/ Sannah

Dublin!

Äntligen framme i Dublin. Hunnit med att kolla in stan och tagit ett skråv på McDonalds ( ja jag vet jag tycker inte om maten där men jag och joss var väldigt hungriga! ) och som ni märker fixat internet.
Hostelet vi bor på är mitt i smeten (precis vid O'Connell street för er som undrar), högt till tak, jobbiga gardiner, fina sängkläder och sköna sängar. Konstiga och onda fönsterkarmar som kommer att göra min hudfärg lite mer åt det blåa hållet på vissa ställen.

Några snygga bilder har vi hunnit ta som vi tänkte dela med oss av och vi ska försöka fortsätta med det varje dag.

// Sannah & Josefina

 Resultatet av en ond fönsterkarm!

 Josefina och Sannah fanns inte med men det var ju viktigt att dom tog med FIONNULLA!

Oj oj!

Nu är det inte länge kvar och jag taggar till tusen på Irland och bara få komma bort härifrån ett tag!

Pratade just med Jossan (min reskamrat) och hon säger att det finns internet på hotellet så det kommer bli lätt att uppdatera er om hur det går för oss.

 Jossan

Snörugby

Gårdagen var kanon!
Snörugby och sen varmchoklad, pingis och biljard.

Tillbaka till rugbyn den gick vilt till, tacklingar, snö innanför jackan och ner i skorna, snömulningar osv. Men förvånade så sluta det bara med ett blåmärke och ett litet skrapsår i pannan.

Ikväll blir det mat på Tatung med Samuel, Joel, Hedvig, Sanna och Gustav sen ska vi se bio "Australia" blir det och då kanske Johanna också kommer, kommer bli en bra kväll!

 

//Sannah

En liten semester

Ser nu ut som att vi inte blir borta längre än 2 månader. Josefinas farfar har blivit sjuk så vi far nog bara på en liten semester.
Men det är behövligt att komma bort härifrån ett tag!

Så skärgårds snart är jag tillbaka på jobbet! :)

//Sannah

Serier tar mycke tid men är ganska underhållande

Två nya avsnitt av Scrubs är nu ute..awsome! Så ikväll har jag sett ett måste ju spara ett till imorgon också.
Snart ikapp i Gossip Girl också bara fyra avsnitt kvar nu.

Godnatt Skellefteå!

6/1-2009

Igår hade jag och Josefina en liten "hejdå sak" iaf så var det mycket trevligt om du frågar mig. Singstar, Guitarr hero, twister och mycke annat trevligt!
Tack till er som kom ni gjorde kvällen kanon!



Började idag lite smått att packa men det har inte gått så jättbra, måste tvätta massor innan jag har kollen på vad som igentligen ska med!

Skärgårdshemmet jag kommer till er imorgon med nått gott så se till att vara på jobbet!
//Sannah

Gårdagen.

Man kan tro att jag hade en väldigt krävande gårdag när jag vaknar 15:45 idag men det hade jag då inte.
Jag jobbade kom hem vid 18 tiden, for till Anton och spelade sällskapsspel ("Helt hysteriskt")  med Ella, Anton och hans pappa det var mycket trevligt måste jag säga och om tiden innan jag åker inte var så kort så skulle det defenetivt göras igen! Kom iaf hem därifrån vid 21:30 kanske då kan man ju tycka att jag skulle gå och lägga mig men jag hade då under en lång tid lovat min mamma att sjunga singstar så vi sjöng "ABBA", båda var hesa så det lät inte alls bra men kul hade vi och det är det som räknas. Sen borde jag ha lagt mig men då kände att jag var tvungen att se lite "Gossip Girl" så jag kom inte i säng för än 03:00 kanske.
Så att vara vaken till 03:00 och hade en hel vecka med jobb i bagaget så kanske det inte var så konstigt att jag sov så länge!

Nu är det matdags, tacopaj....mums!

Helgen

Jobbat i helgen, men även hunnit med lite annat.
Lördag var jag på Vinterrocken, ni som inte var där missa något. Det var mycket bra, bäst var nog sälteatern måste jag säga riktigt kul! Trots att jag var trött efter jobbet därborta och trots att jag nu är som en zombie på jobbet så var det värt att åka dit!

Förövrigt så slog min tanken att det är nära nu tills jag lämnar trygga Sverige och beger mig ut i världen. Packa måste påbörjas mycket snart. Nästa vecka får det bli...som allt annat som jag ska försöka hinna med.

// Sannah på jobbet!

Myskväll med Hedvig!

Det är vad som väntar för mig ikväll, chipsrester från nyårs + dipp och "Sagan Om Ringen" kommer bli kanon!

Påväg till Rohodos sommaren 2008

2009

Oh harre min vad tiden går fort! Nu är det ett nytt år och jag åker snart till Irland..spännande spännade!

Nyårsafton är en dag att minnas iaf, jobbade till 21 så även Veronica vi började kvällen hos några bekanta till veronica sen fortsatte vi till en fest med lite blandade människor (maria simma, astrid marklund, emma stenman osv) mcyket trevligt iaf, där var vi och "firade" tolvslaget!
For vidare till några andra bekanta till veronica..mycket trevligt det också. Sen började färden hemmåt med några uppplockningar av folk som skulle hem!

Gott nytt år till alla!
Sängen väntar och så även jobbet alldeles för snart!

Karin Sannah Magdalena Sehlstedt

Resor, livet, familjen, jobbet, problem, funderingar, serier, kompisar, väder, stavfel, nyheter, tro, framtiden...osv. Ja den här bloggen kan nog innehålla lite av varje. Trevlig läsning!

RSS 2.0