31 juli

En jobbnatt kvar sen är jag ledig nästan hela nästa vecka, jobbar bara onsdag natt.
Det har gått bra än så länge på jobbet så det ska nog gå bra inatt också.
Imorgon kanske det bär av till stugan, vi får se hur det blir med det.
Förövrigt är sista dagen på juli snart slut och det känns som att det har gått så sjuuukt fort. Om en månad börjar skolan om och det är bara 16 dagar kvar tills jag åker tillbaka till Sundsvall. Det var nyss det var 31 maj och jag fick sommarlov!

28 juli - Uppsala dag 4

Idag blev det en heldag på stan. Åkte först in med Viktoria för att kolla när hon gjorde om sin tatuering, men det skulle ta så lång tid så jag gick till Sara istället. Vi mötte senare upp Viktoria i stan å så blev det middag efter det lite shopping. 
Jag köpte två par jeans shorts för 100 kr st från Cheap Monday.
Hoj!

25 juli - Uppsala dag 1

Har ganska nyss kommit mig till Uppsala.
Sitter i en mycket stillsam lägenhet, den som är hemma sover och några andra finns det inte här för tillfället.
 
Funderar på att ta mig en tur till nått ställe med lite mera folk.
 
.
hoj!

25 juli - SMS

"Du är fin och jag är glad att jag hittat dig"

24 juli - trästocks dag 3

Hemma efter en mycket trevlig kväll på trästocks och en massa trevligt folk tänker jag nu krypa ner å sova för att kanske komma mig upp i tid imorgon.
Dagens höjdpunkt var helt klart Movits! Dom levererade verkligen! Sjukt bra stämning trots att regnet öste ner. Bästa stunden var nog när vi var 5 stycken under Fredriks regnponcho för att skydda oss från regnet.
natti!

23 juli - Norge

Det är tragiskt och sjukt overkligt det som har hänt i Norge. Hur kan det slå så fel hos en människa så att han gör nå så sjukt!
Jag kan inte annat säga att det är fruktansvärt och att jag tänker på alla anhöriga och det som varit med om detta hemska!

22 juli - trästocks dag 1

Första dagen på trästocks har levererat precis som väntat.
Imorgon blir det en snabbis upp till stan för att äta middag med Astrid och sen lyssna när Josef spelar i ABF tältet. Sen på natten väntas det jobb för min del. Men såå taggad jag ska vara inför lördag och MOVITS!
Nu säger jag godnatt!

20 juli - brunch

Det är redan onsdag och imorgon börjar trästockshelgen. Jag missar dock fredag för då blir det jobb men jag ska nog överleva det också.
Idag har jag varit på en mysig brunch i ursviken med Matilda, Elin, Hedvig & Julia. Sen blev det middag hos farmor och farfar, det bjöds på palt så sjuuukt gott! Men just nu för tillfället känns det som att jag aldrig mer ska äta igen. Hur kan man vara så sinnessjukt mätt!?
Ikväll blir det en mysik kväll på klipporna med bad och bastu.
hoj!

18 juli del 2

Har en underbart skön soffkväll med en massa bra på TV.
Jag slet mig från soffa en stund för att gå ut och plocka in jordgubbarna vi har på gården, och kan ju säga att det verkligen var på tiden att det gjordes!
Nu fortsätter min slappar kväll, godnatt!

18 juli - bröllop nr.3

Jobbhelgen är slut och 11 dagars semester är här.
Trots en mycket krävande helg så fick jag mig upp i hyfsad tid idag och städade hela huset. Nu har jag och min bror nyss ätit middag, det blev nå så avancerat som pyttipanna och stekta ägg.
Ikväll blir det soffläga och förhoppningsvis nått bra på TV.
Jag har även hunnit med att vara på bröllop i helgen. Grattis till Johanna och Erik!
Lite bilder på det vackra brudparet:

15 juli - Harry Potter

Helg igen och det är slut på ledigheten. I helgen blir det 3 nätters jobb men efter det 11 dagars ledighet. Den ledigheten har jag tänkt spendera med Trästocks och sen en liten mini semester till Uppsala.
I onsdags tog jag förväl av Harry Potter, jag och Maria var och såg den sista filmen på 3D bio. Den var väldigt bra måste jag säga, slutade väl inte riktigt som jag tycker att det borde ha slutat men aja rätt bra ändå.
Idag har jag varit på stan med min mor och Ruben. Jag inhandlade ett par svarta jeans och när jag kom hem var jag tvungen att bestäla Harry Potter böckerna för jag känner att när filmäventyret är slut så får det bli bokläsning. Böckerna lär ju ändå vara bättre, tyckte jag iaf efter att jag läst den första boken så det ska nog bli bra.
Nu ska jag göra mig klart för jobbet.
Hoj!

12 juli - klipporna & True Blood

Blev lite ändrade planer idag. Först blev det en mysig stund på klipporna med Samuel, hans familj och kusiner från Finland. Sen gick vi ner å badade (inte jag men det förvånar väl ingen) och sen blev det att gå hem.
Senare gick jag över till Tim, kollade på TV och sen blev det True Blood och lite Gossip Girl. Nu sitter jag hemma igen och funderar om jag ska orka kolla på Harry Potter eller om jag ska spara den till imorgon.
Aja natti natti!

11 juli - varmt, film & serier

Idag är det svettigt varmt som vanligt, dock har inte någon sol synts till men då istället infinner sig en äckligt fuktig värme som gör att hela kroppen är fuktig, detta tar mig snabbt tillbaka till känslan jag hade i Kina..lovely!
Lägger ut några bilder bara för att det känns som Kina idag! :P

Idag var tanken att jag skulle få mig upp i tid, men jag var visst tröttare än jag trodde så kom mig inte upp förän klockan var 14:30, men det är lovligt att sova så länge när man jobbat natt.
Ikväll blir det att se True Blood och sen efter det måste jag kolla in Harry Potter del 1 av den sista filmen för jag vet inte om jag sett den. Det är nog bästa om jag sett den innan onsdag då jag och Maria ska på 3D bio och se del 2. Skönt för sen är Harry Potter äventyret över, känns som att det hållet på allt för länge nu. Men sen när jag sett klart filmerna så blir det att läsa böckerna när jag har tid med det vill säga.
Nu ska jag börja med min filmkväll för annars finns en risk att jag somnar innan jag är klar med den!
hoj!

10 juli - bröllop nr.2

Här kommer lite bilder från den underbart trevliga dagen igår och mina loppis fynd idag!
Loppis:

9 juli - tomt

Nu känns det tomt.
Efter att Magnus varit här en vecka å nu åkt hem idag så kan det inte kännas annat än tomt.
Vi har hunnit med rätt mycket trots att jag jobbade natt måndag, tisdag och onsdag. Vi har varit på "räkmuseet", ätit glass i Bergsbyn, gått på stan, ätit i stan, sett film och myst. Det har varit en bra vecka men jag måste säga att nog känns det långt kvar tills det är Augusti och vi är tillbaka i Sundsvall igen.
Idag står det bröllop på schemat, Joel och Johanna ska gifta sig. Det ska med andra ord bli en mycket trevlig dag.
Nu står jag i valet å kvalet om jag ska sova en stund eller om jag ska gå å äta frukost å hålla mig vaken?
Hoj!

2 juli - stadsfesten dag 2

Lördag och det är lika med andra dagen av stadsfesten.
Igår spelade Robyn och det var väligt bra, sen gick jag och Maria runt lite å träffade lite folk.
Ikväll blir det också stadsfesten för min del, men ikväll blir det bara att träffa folk när det inte finns nån artist som jag är så speciellt sugen på att se/höra.
Snart är det dags att börja göra sig klar för att sen he sig iväg till stan.
hoj!

Karin Sannah Magdalena Sehlstedt

Resor, livet, familjen, jobbet, problem, funderingar, serier, kompisar, väder, stavfel, nyheter, tro, framtiden...osv. Ja den här bloggen kan nog innehålla lite av varje. Trevlig läsning!

RSS 2.0