...

If you havent felt the taste of tears, you havent been in love.

pain

Befinner mig i soffan, skulle gärna stanna här tills imorgon och jag måste stiga upp igen. Men det går inte, ska på jobbet om ca 1 timma och spendera natten där. Cykeln blir mitt färd medel och jag hoppas den inte sviker mig och jag hamnar på backen, halkan skrämmer mig.
Min positiva stund denna dag var min massage på Auqa spa, riktigt skönt.
Nu är den fysiska smärtan borta ur kroppen, men den psykiska är kvar. Magen gör ont och inombords värker det men det ska visst gå över finns det dom som påstår.

Har hunnit med en sväng till stan också men min bror. Han skulle kolla på en Tv men det blev jag som köpte mig en stereo. Den ska jag försöka fixa med imorgon när jag är ledig.

Ställer frågan igen. Jag undrar om det är bättre att ha nån att sakna eller att inte ha nån alls?
Dags att börja tagga inför en natt på Skärgårdshemmet.

1 dm

Snön har fallit hela dagen, det ligger nu ca 1 dm snö på backen.
Jag är just hemkommen efter en spännande biltur från jobbet. Att köra med sommardäck denna dag är inte nå kul. På tvn är det Idol, inte så jätteintresserad är jag så jag tror det blir ett bad, lite tända ljus och bra musik.
Efter det blir det godis och serier.
Hoj!

Vinter

Stay

So change your mind
And say you're mine.
Don't leave tonight
Stay

Harlem Shakes - Niagra Falls

London/Swansea

Swansea:

Onsdag och tillbaka i Skellefteå

Hemma igen efter två veckor i London. Ska man vara mer noga så var det ca 1½ vecka i London och en halv vecka i Swansea hos Tim.
Haft det jätteskönt, bara tagit det lungt, shoppat, läst, umgåtts med folk mm.
Har börjat läsa Harry Potter böckerna nu också. Kände att det var på tiden att läsa böckerna och inte bara se filmerna. Än så länge ångrar jag mig inte, har dock bara läst första och början av andra men.
Nu ska jag försöka gå tillbaka till vardagen genom att börja tvätta, packa upp min väska och byta hos mina fiskar som nu lever ett väldigt grönt liv.

Tisdag i London

Åt just ett äpplet, ett mycket gott sådant men om det hjälpte mot min hunger kan jag inte påstå.
Gustav jobbar ikväll och David slutar 21. Så än så länge får jag försöka roa mig själv ett tag till. Har varit iväg och inhandlat några presenter och nu funderar jag starkt på att he mig iväg på tesco för att inhandla något att äta. Magen kurrar och behöver nog få i sig nått.
Elin kanske kommer tillbaka snart också annars får jag åka själv.
hoj!

Tisdag i London

Åt just ett äpplet, ett mycket gott sådant men om det hjälpte mot min hunger kan jag inte påstå.
Gustav jobbar ikväll och David slutar 21. Så än så länge får jag försöka roa mig själv ett tag till. Har varit iväg och inhandlat några presenter och nu funderar jag starkt på att he mig iväg på tesco för att inhandla något att äta. Magen kurrar och behöver nog få i sig nått.
Elin kanske kommer tillbaka snart också annars får jag åka själv.
hoj!

så störande!

Sitter och lyssnar på en Live sändning från Camden. Där spelar Mumford And Sons, Laura Marling, Bombay Bicycle Club m.m. Det värsta är att dom spelar gratis!!! Helt stört att jag inte är där, såååå arg just nu!
Jag har missat Mumford and Sons 3 gånger på 4 dagar nu när jag varit här i London. Det är inte sunt för mitt psyke..

En ny vecka i London.

Helgen sprang förbi och det har hunnit bli måndag.
Jag sitter ensam i Bermondsey där Gustav bor, och njuter av lugnet. Jag vet inte riktigt vars dom andra är men dom kommer säkert snart.

Lördag, hemmafest med massa trevlig folk. Sen söndag blev det mat på Ping Pong (Gustavs jobb). Vi åt en slaggs buffe kan man väl säga. Mycket gott var det, länge sen jag var så sjukt mätt.
Måndag idag och jag har träffat Elin och Nina, tagit en fika och sen shoppat lite till. Nå skivor och två saker från H&M. Nu måste det vara färdig shoppat...nästan iaf. Har tänkt köpa mig en starbucks kopp. Känner att jag funderat på det varje gång jag varit i London och nu är det ju tredje gången och då tycker jag det är dags att få mig sig en hem.

London och fredag

Nu har det blivit fredag även här i London.
Jag har hunnit med en del. Jag och Gustavs kompis Elin har sett "Eat Pray Love" på bio i onsdags och igår strosade vi omkring på Covent Garden. Jag köpte en röd jacka och en parfym.
Annars har jag i stort sett bara köpt en massa skivor, verkligen en massa...
Ett eller annat klädesplagg har väl slunkit med också men annars så är det mest skivor.

I helgen ska vi försöka hinna med Camden Market + Bricklane Market. Vi får se om vi lyckas med det.

Nu blir det en sväng på Primark...

Onsdag i London

Godagens! Klockan är 13.02 i London.
Jag sitter och filosoferar och undrar hur jag ska spendera dagen idag.
Mötte upp Elin (Gustavs kompis) på Tuben idag och nu powernapar hon sen får vi se om vi ska orka oss ut innan Gustav har rast mellan 3 och 6.
Shoppa har jag hunnit med, det har blivit en klänning och ett par byxor från Topshop.
Nej nu tror jag bestämt att vi inte ska och besöka ett Starbucks så vi får i oss lite Kaffe :)

Hoj!

Oktober

Första dagen i Oktober lider mot sitt slut så även 50-öringens existens.
Jag sov alldeles för länge så nu är jag pigg som en jag vet inte vad. Jag skyller på att min beställda väckning inte ringde som han skulle göra klockan 12 utan istället 14.30 vilket kanske var lite sent.

Ikväll var det Bruks som gällde. Vi hade en trevlig kväll, körde lite olika småtävlingar och fick skratta en massa.
Imorgon är det lördag, jag jobbar natt och sen måste jag försöka hinna packa inför London resan. Planet går 09.50 till Stockholm på måndag och jag jobbar natten till måndag så jag måste vara packad och klar vi det laget.

Nu ska jag försöka se lite serier och sen kanske somna nån gång.
Natti!

Karin Sannah Magdalena Sehlstedt

Resor, livet, familjen, jobbet, problem, funderingar, serier, kompisar, väder, stavfel, nyheter, tro, framtiden...osv. Ja den här bloggen kan nog innehålla lite av varje. Trevlig läsning!

RSS 2.0