pust..

Åh nu sitter jag här med samma skrivångest som alltid. Jag vill inte skriva mer men ändå kommer jag nån stans fram till att jag kommer att tycka att det är kul att läsa senare i livet.
Aja imorgon blir det jobb och efter det ska jag följa med Maria på Makeup Store. Jag får en känsla av att jag kommer känna mig vilsen men jag ska försöka vara ett socialt umgänge iaf.

Nej nu blir det tidig kväll, ska iaf försöka.

Natti.

måndag v.17

Jahapp min lediga dag spenderade jag på hemtjänsten så kan det gå ibland. Men när man möts av ett lönebrev när man kommer hem så gör det inte så mycket att dagen spenderades på jobbet.
Dagens I-landsproblem idag är när radion spelar börjar spela låter som man själv lyssnat på länge och på så sätt göra låtarna kända för allmänheten. Och sen börjar en massa människor lyssna på  min musik, musik som hör till mitt liv inte deras. Musik som jag har minnen till och som nu andra människor kommer att få minnen till. Nej jag gillar det inte.

Aja nu är det dags att börja med maten.
Hoj.

najs

Sannah + Astrid + mat på Wook and Roll + Moto Boy på nordanå = awesome kväll.
Ja ikväll har vi sett på Moto Boy, det var riktigt bra, hoppas han kommer på trästocks också.

Igår var det Joels födelsedag, han blev 24. Känns som att även vi börjar bli gammla nu. Jag fyller ju dock bara 21 men ändå. Jag jobbade mellan 16 och 21 och efter det blev det spel hos Joel med Theo, Kicki, Frida och Christoffer.

Aja det var helgen i kort, imorgon är det jobb så jag ska försöka he mig i säng nu.

Natti

Moto Boy - Early Grave

cupan

Tog min en mysig fika på stan med Astrid och Linda. Köpte strumpbyxor på H&M och fyndade en kjol och en skjorta på Cupan. I kort en bra dag.

Nu ska jag ta tag i lite bakning.
Önska mig lycka till.

Mr Fox

Byggt cykel, jobbat, haft ont i magen hela dagen och sett film (The Incredible Mr Fox) och nu tänkte jag sova. DEt var dagen i kort.
Sen måste jag kanske säga också att det börja likna en toa nu faktis. Alla väggar är klara och nu börjar det komma dit möbler också. Vi har allt utom toan hemma så snart är det nog klart. Skööönt!

Natti natti

Äger en cykel!

Idag har jag haft timmar, pga det så har jag trott att det varit söndag idag. Det är inte lätt när man är en vanemänniska och bara brukar ha timmar på helgen.
Men jag hann med mycke när jag var ledig. Köpte mig en cykel på Coop och fikade med farmor och farfar hann även fika med mamma, pappa och Caleb. Sen bar det av mot skärgårds igen. Det var en lugn och bra kväll. Men nu är jag helt slut, känns skönt att jag inte börjar förän 16 imorgon. Behöver sova av nån konstig anledning med tanke på att jag varit ledig i helgen.
Sen kanske jag har fått en schema rad också. Vi får se hur det blir med det, men blir det så så kanske jag kan få lite ordning på mina jobbdagar och det kanske blir lite mer ledig tid, man kan ju hoppas iaf.

Nu ska jag se om det inte finns nått att äta som man kanske är sugen på.
Sen funderar jag på om jag orka he mig ut på en springtur imorgon, det är ju trots allt bar mark och inte allt för kallt ute nu så jag borde ju dra igång med träning igen, aja vi får väl se.

HEJ

Done!

Jag klara det till slut, med lite hjälp av mamma och Adam!

En något sen uppdatering på badrummet det har hänt mycket sen senast.

Vi har fått vägg,
lampa,
lysknapp, golv, dusch och kran till badkaret.

Med andra ord så kan man säga att det faktis går framåt.

3 dagars ledighet

Min lediga helg lider mot sitt slut. Det värsta är att det inte känns som att jag varit ledig för jag är helt slut. Jag tror att det är för att när man blir ledig så slappnar man av, man blir halvsjuk och försöker hinna med så mycket som möjligt under dom lediga dagarna. Jag har hunnit vara på bio (såg Shutter Island), på nocks och hos Hedvig. Det har varit en bra helg jag känner att jag behövde den här helgen och bara få vara lite social med människor i min ålder för ovanlighetens skull.
Imorgon börjar verkligeheten om igen, jag jobbar måndag-fredag dock inte så långa dagar och det är ju positivt med en liten mjukstart.
Nu ska jag försöka bygga ihop min hylla som mamma och pappa köpte åt mig på Ikea.

Hej

Nytt från Ikea:

Det här ska då bli en hylla om jag lyckas sätta ihop den.

Lördag

Lördag och jag har varit ledig idag. Det är såå skönt att ha en ledig helg, känner att jag behöver det.
Nu sitter jag i köket väntar på att farmor ska bli klart med middagen. Det bjuds på köttbullar och makaroner.
Ikväll blir det Nocks med Astrid, Anna och Hedvig. Det ska blir kul, Amber Oak spelar + några till.
Sen blir det kanske att sova hos Hedvig inatt för imorgon åker hon hem om nu några plan lyfter.

Nu är det middag.

sot?

Underbara soliga dag, inte kan man tro att det är fullt med aska nån stans i himlen den är ju alldels blå. Som alla vet så var det ju ett vulkanutbrott på Island som nu gör att alla flyg är inställda. Jag undrar hur Hedvig ska ta sig hem på söndag. Det kan ju hända att allt blir som vanligt då men än så vet ju inte nån hur det ska gå.

Jag var iaf ute och gick igår, blev en lång promenad med Olov tills hans föräldrar i Ursviken för att hämta nått sen kolla vi lite på TV. Skönt med en lugn kväll efter den jobbiga dagen på jobbet. Det är endel saker som hänt som gör att stämmningen är riktigt tung. Alla är mer eller mindre lite nerstämda. Jag ber och håller tummarna för att allt ska ordna sig för de berörda.

Nu ska jag se om tvätten är klar och kanske he på nån ny.




Ny ringsignal
Band Of Skulls - I Know What I Am

Islossning

Nyligen hemkommen från jobb och övernatting hos Lundströms. Vi har haft det mysigt. Igår bjöds det på nybaktabullar och idag satt vi på balkongen och åt våfflor med grädde, hallonsylt eller banan. Det var riktigt gott. Utsikten bjöd på islossning på älven ett riktigt vårtecken.
Kvällen har jag spenderat med gamlern och Ylva. Imorgon blir det samma sak, jag, Ylva, Carina och gamlern.

Nu ska jag försöka se Gossip och sen sova.

Natti natti.

fullt upp på en ledig dag det är så det ska vara

Min ledig dag lider mot sitt slut. Det har varit en väldigt bra dag vill jag påstå. Började dagen med en sväng på solbacken med mamma och morfar. Sen bar det av vidare in till stan för att möta upp Astrid och äta lunch på Tatung, sen gick vi en sväng på stan för att sedan slå oss ner på Waynes och dricka en kopp kaffe. Snabbt hem för att kolla på Rubens innebandymatch sen vidare till Joel för en spelkväll. Det var jag, Olov, Hedvig och Joel. Hedvig vann, hon hade vad man brukar kalla nybörjartur. Jag har dock aldrig varit med om det fenomenet, men efter som att det bevisligen funkar så kanske det nån gång händer mig också.

Nu är det bums isäng för att en dag på jobbet väntar imorgon.


Från min och Hedvigs roadtrip!

SOOOOOL!

Jag har just insett att jag har ett sjuk chokladberoende. Tror att jag måste vara utan choklad ett tag för att bli av med det. Kan ju vara så att det är sockerberoende också så jag borde nog avstå från godis också. Det är konstigt hur man kan bli så sugen på godis och framför allt choklad. Nej det här håller inte.

Snart är helgen gjord på hemtjänsten bara en kväll kvar sen är det ledig dag imorgon.
Hedvig är hemma i veckan så då blir det att ta det lungt på jobbfronten. Jobbar tisdag, onsdag och torsdag sen är det en ledig helg som gäller. Jabbade 6 helger sen åkte jag ju till London och nu efter det så har jag jobbat 6 helger i rad igen. Så nu tänker jag passa på att ta en ledig helg nu när Hedvig är hemma.

Sen vill jag påstå igen att våren har kommit till Skellefteå. Det är underbart väder ute. Tror att jag ska ta min musik och ta mig en promenad :)

Hoj!

god morgon?

Min efterlängtade sovmorgon var verkligen skön. Trots att det för det mesta känns lika när klockan ringer, spelar inte nån roll om det är 10 eller 06 det är alltid jobbigt. När är den ultimata morgonen? Jag tror inte att jag upplevt att jag är pigg på morgon nån gång. Kan ha sovit 3 timmar eller 10 spelar inte nån roll det heller. Aja nu är det dags att försöka hinna med nått idag innan jobbet 15.45-21.30.

hejs!

dum sååå dum

Ibland undrar jag varför man gör vissa saker mot sig själv. Det känns rätt just då men inte alls just nu.


Ingrid Michaelson - Keep Breathing

gäsp...

Trött sååå trött. Det är nått som inte stämmer, man kan inte ska vara så här trött jämt. Det är inte sunt. Igår blev det satn för att klippa mig och sen lite ärenden efter det lite Tv-spel med Olov och Andreas och sen hem och i säng för idag var det jobb. Det har varit en bra dag på jobbet förutom denna huvudvärk som vägrar ge med sig.
Snart dags för middag, idag bjuds det på hemmagjord pizza..inte illa.
Ikväll spela AIK en mycket viktig match. Jag hoppas verkligen att dom vinner annars är det slutspelat för dom och det är ju lite tråkigt faktis. Jag funderar på om jag ska orka se den på folketshus eller inte. Hade fått för mig att den gick på 9.an men så var icket fallet.

Nu blir det lite serier fram till att maten är klar. Och just ja måste beställa nå skivor också.

HEJ!

7 april

Onsdag idag och min lediga dag är snart slut. Jag har hunnit vara hos frisören och färg håret och klippt luggen. Sen blev det en sväng på stan. Shoppade två tröjor, tre krukor, en blomma och en fisk.
Sen märkte jag idag när jag rensade i fiskskålen att en av fiskarna är väldigt fet. Jag undrar om hon inte är gravid, jag måste hålla utkik så jag kan rädda dom små fiskarna om det nu är så att den är gravid. Om jag inte plockar ur dom ur skålen så finns risken att dom blir uppätna av dom andra fiskrna. Stackars små fiskar.

Nu hoppas jag på nån middag snart sen får vi se om det blir hockey ikväll. Måtte dom vinna idag.

Moto Boy

Måndag och det är endast en vecka kvar tills Hedvig kommer hem på en liten semester...jag längtar.
Dagen har jag spenderat på Skärgårdshemmet från 7-21 idag. Har hunnit med att se lite hockey, var ju typiskt att dom skulle förlora när dom ledde hela matchen, men dom tar HV71 nästa match. Sen är biljetterna till "Moto Boy" bokade. Jag och Astrid ska dit när han spelar på Nordanå den 24 april, det är nått att se framemot. Nått mer att se framemot är att jag har tänkt försöka boka in en resa till Stockholm i början av Maj för att träffa Gustav innan han flyttar och träffa Tim för nu var det längesen.

Nu har jag tänkt sova, är rätt slut efter denna dag och ska ju orka med en 7-17 dag imorgon + kalas för pappa på kvällen.



http://open.spotify.com/track/0qlNaE0aTmewpJRuSezg61

suck

Tänk så skönt att få slippa tänka, det komplicerar bara saker och ting. Jag skulle vilja prova bara för en dag att få slippa. Sen den här tankeverksamheten kommer alltid vid fel tillfälle, när man ska sova, när man är ensam ja alltid vid fel tillfälle.
Den har till exempel satt igång nu när jag ska sova.
Tacka vet jag musiken som beskriver det tankar och känslor som man inte riktigt förstår. Jag hoppas nu att musiken ska hjälpa mig att somna för att sedan allt för snart stiga upp igen.



http://open.spotify.com/track/6oLY1nPpQ6BjOozFZPieVZ

påskafton

Man blir aldrig för gammal för påskägg. Alltid är det lika mysigt och alltid lika gott.
Jag har just fått mitt av mamma och pappa. Jag undrar när dom tycker att det är dags att sluta ge mig ett, jag hoppas på aldrig. Dagens jobba har gått bra, jag är rätt slut men det är man oftast efter en heldag och sen måste jag erkänna att jag sovit alldeles för lite för att ha jobbat så mycket. Jag kan helt enkelt inte skylla på gamlern utan det är nog mest mitt fel att jag mår som jag gör.

Nu ska jag iaf ha en myskväll med mig själv, en massa godis och en massa bra serier.

Ha en underbar kväll och stoppa i er allt gott ni bara kan utan att ha dåligt samvete.

Cykel

Igår blev det en kväll på station med Thaibrudarna + några pojkar. Det var en trevlig kväll när vi väl tog oss in på station. Det var en sjuk kö innan vi tog oss in. Alla trängde på bakifrån och knuffade osv. Det värsta var att man kunde inte ta sig ur kön heller utan det var bara att stå där och koncentrera sig på att andas.
Väl inne så var det smockat med folk men det var kul. Träffa en massa folk som kommit hem så här till påsk.

Idag har jag varit på jobbet fram till 15 och ikväll vet jag inte om det bara blir en hemmakväll med tv och mys. Det är ju trots allt "Så ska det låta" och "solsidan" ikväll.
Har också funderat på att investera i ett par stövlar och en cykel. Det är sjukt blött ute nu men jag gillar det för snön smälter! Sen så cykla jag till jobbet idag och det var väldigt skönt så jag känner att det kan vara bra att äga en cykel och slippa låna mammas.

Hoj!

Karin Sannah Magdalena Sehlstedt

Resor, livet, familjen, jobbet, problem, funderingar, serier, kompisar, väder, stavfel, nyheter, tro, framtiden...osv. Ja den här bloggen kan nog innehålla lite av varje. Trevlig läsning!

RSS 2.0