en liten uppdatering

Efter två nätter av mycket lite sömn så vill jag påstå att idag är en seg morgon. Jag vet inte riktigt varför jag inte kunnat sova men det har bara varit så.
På torsdags kvällen så flyttade jag som sagt till Elin och Maria i Archway från Bethnal Green där jag bodde hos Hedvig.
Det är mysigt här, vi har en lite balkong med utsikt över en liten park. Duschen är väl inte nått att hurra för, men jag kan ju vara glad att det finns nån iaf, tillskillnad från när jag kommer hem. Dom har börjat riva badrummet så det blir att duscha på jobbet och det är nog lungt för jag vet att jag har jobb två veckor framöver iaf. Börjar om att jobba på torsdag och jobbar då torsdag, fredag, lördag och söndag. Är ledig måndag sen blir det jobbat tisdag, onsdag, torsdag, fredag och lördag. Alla dagar är 7-17 förutom typ två som en är delad och en är en kväll. Men det är känns bra att få ta igen lite tid nu när jag varit på semester och shoppat ;)

Torsdags kvällen var en mysig kväll. Vi åkte till Irishpub, åt mat och drack lite cider. Det var mycket mysigt måste jag säga. Det kommer bilder sen när jag kommer hem och har sladden till kameran. 
Igår var det fredag, jag, Maria och Sanna var i Covent Garden. Måste ju vara ett av dom mysigaste ställena i London. Vi gick på en marknad som var där sen så titta vi lite i affärer också. Jag hittade en svart kjol och en randig T-shirt på H&M sen slutade ju dagen med att vi mötte upp Elin på Starbucks i Tottenham Court Road. Sen på kvällen hade vi lite fredagsmys. Lyssna på musik, prata åt lite godis och hade det bara allmänt mysigt..me like! Elins pojkvän Mark kom också och hälsade på. Det är alltid trevligt att träffa nytt folk. Sen åkte Sanna hem det var mindre kul men jag hoppas att hennes resa gick bra.
Idag blir det en sväng till Camden med Elin. Vi ska kolla lite på H&M och sen kolla lite på sportkläder för jag har planer på att börja springa igen när jag kommer hem. Så jag behöver nå nya träningskläder känner jag. 

Nej alltså klockan går och jag är långt ifrån klar. Måste hitta nå kläder kan inte gå i pyjamas hela dagen.

PUSS!
 

Notting Hill

Idag (torsdag) har jag och Hedvig vandrat runt lite i Notting Hill och suttit på ett jättemysigt fik och druckit varmchoklad. Ikväll ska vi ut och äta med Maria, Sanna och Elin. Jag ska även flytta till Maria och Elin ikväll för att bo där i helgen.
Vi får se vad som händer i helgen säkert ska vi hinna med att pubba lite sen får vi se. Det är ju som sagt lite regnigt så det är inte så kul att vara ute och utforska London. Känner också att jag gjort det förra gången jag var här.

När jag kommer hem har jag en massa serier jag ska börja se sen ska jag också försöka flytta lite till min nya hårddisk så det blir lite plats och lite bättre ordning.
Film och serier på en och bilder på den andra tror jag eller kanske film och bilder på en och serier på den andra. Men vi får se vad som blir bäst. Nu ska vi snart he oss ut i regnet igen, mina skor är förövrigt väldigt blöta men men sånt är livet.

Hejs.

onsdag i london

Soltimmarna var få idag, men dom fanns dock. Jag har spenderat den största delen av dagen på Starbucks med Elin, Sanna och Maria. Det var mycket mysigt. Jag hann även med en sväng på Oxford street och köpte lite skivor och gick förbi en sväng på Bershka och prata med Hedvig som jobbade på så bra.
Sen blev det en sen middag. Jag åt en god pastasallad från Mark And Spencer och nu sitter jag och Hedvig och väntar på att filmen vi ska se ska laddas klart. Det blir en svensk film som heter Prinsessa ja vi får se om den är bra eller inte :)

Nej nu börjar den närma sig klar..hejs!

1 vecka

Jag har nu befunnit mig i London 1 vecka. Har hunnit med shopping, mysiga fikastunder på starbucks, goda hemmalagade middagar och pubkvällar. Jag har 5 dagar kvar om man räknar med idag. Hade tänkt hinna med att kolla på lite skor idag och säkert hinna ta en kaffe på starbucks. Sen får vi se vad kvällen bjuder på. Nu ska jag iaf försöka skynda mig medans det är lite sol ute.

Hej.

(och varför det inte är nå bilder är för att jag glömde kamerasladden hemma)

Måndag och tisdag i London

Klockan är nu 09.59 här i London och med andra ord 10.59 i Sverige. Jag har stigit upp idag men nå mer än det är det inte. Sitter här på min luftmadrass och funderar på om jag ska orka duscha eller om det blir imorgon.
Igår så åkte jag och fikade med Elin och Maria på Starbucks i Crouch end broadway. Jag avancerar i mina hitta dit jag ska äventyr. För att komma till Crouch end Broadway var jag tvungen att byta tub två gånger och sen hitta ut ur tuben för att sen ta en buss dit jag skulle. Som tur är hade jag lite vägledning av Maria till att börja men jag är stolt.
Sen efter fikat blev det att gå runt lite för det var väldigt mysigt där faktis.
Sen for Maria hem och jag åkte till Oxford Street för att shoppa lite och vänta på att Hedvig skulle sluta. Jag hittade en present till min mamma och sen köpte jag två linnen på Bershka.

Sen bar det av till Angel för att se på bio. Jag, Hedvig och Julia skulle se Avatar 3D. Me like..den var riktigt bra alltså, hemsk men bra.
Sen tubade vi oss hem och sömnen tog oss till denna dag.
Idag vet jag faktis inte vad jag ska hitta på. Hedvig jobbar till 21.30 eller nått sånt men Maria är ledig så får höra med hon vad som händer i hennes del av London.

Nu kommer snart Hedvig ut ur duschen och då blir det frukost.

Söndag i London

Idag blir det Brick Lane market med Hedvig. Jag vill ju inte påstå att vi är snabba men nån gång idag ska vi nog ta oss ut. Jag skyller på vädret för idag känns det inte som att det är vår. Idag är det regn och inte alls så varmt men det är ju mer likt London med sånt väder så klaga kan man väl inte.

Sen så ringde dom från jobbet idag, man ska visst aldrig kunna komma ifrån dom vars man än är.
Ikväll kan det bli bio annars blir det att åka och hälsa på Julias syster som bor i Brick Lane aja vi får se. Sen förövrigt kanske jag ska berätta att jag lyckades hitta till Angel igår uta några större problem faktis. Det stärkte mitt självförtroende så jag ska nog kunna he mig ut på nå egna äventyr imorgon när Hedvig är på jobbet.

Aja dags att börja göra sig klar så det blir nått gjort den här dagen.

Tjing!

Lördag i London

En ny dag och solen strålar! Det är vår här i London så jag kan inte klaga. Ska snart bege mig ut på äventyr. Ska försöka ta mig till ett ställe som heter Angel. Jag ska först försöka hitta till Tubstationen här i Bethnal Green där jag bor när jag är hos Hedvig. Sen ska jag då förhoppningsvis ta mig vidare med tuben till Bank för att sen byta till den svarta linjen och åka till Angel. Aja jag tror jag ska fixa det :) Nu ska jag försöka göra nått mer håret och sen ta mig ut i det vackra vädret medans det är vackert :P

Måste tillägga att det är lördag i London så det är inte bara en person ute och flänger, det är så sinnessjukt mycket människor på stan!
Ska också försöka ta lite kort i dag.

Ha det bra i snöovädret hemma :P

London

Jaha då har jag tagit mig till London då. Först blev det ett dygn i Stockholm hos Gustav. Vi hade det mycket trevligt iaf om du frågar mig. På kvällen när jag kom så hämta han mig på T-Centralen och det tackar jag för annars hade jag nog virrat runt i Stockholm för att hitta till Flemmingsberg. När jag kom fram så bakade vi Scones och åt med marmelad, mums.
Sen blev det en massa prat om allt och inget. Dagen efter så skulle Gustav på ett seminarium, han stressa sig in till Stockholm och jag tog en lugn morgon. Till frukost blev det Gustavs hemmagjorda müsli och den var det inget fel på. Jag tror att jag måste prova göra det när jag kommer hem. Sen kom han tillbaka vid lunch tid och vi gjorde lunch, kyckling och potatissallad. Sen var det bara att he sig iväg mot Arlanda igen, övertalade Gustav att följa mig till T-centralen. Sen bar det av med Alrlanda Express till Arland och jag tog mig till flyget. Flyget var 45 minuter sent om inte mer. Men som lovat var Maria på flygplatsen och väntade på mig, vi mötte sen upp Hedvig på Holborn station och där ifrån tog jag mig dit Hedvig bor och här befinner jag mig nu.

Ikväll ska jag fika med Maria på Starbucks, om jag hittar till Tootenham Court Road haha ja alltså jag kan ju inte säga att jag har nått lokalsinne alls. Men det ska nog gå om jag skärper mig.

Nej nu är det dags att börja gruva sig.

Alla <3-dag

Idag blev en trevlig dag på jobbet. Var längsen man jobba på hemtjänsten och med trevligt folk fick jag jobba också så inte kan jag klaga. Sen så är det ju alla hjärtans dag idag. Jag har levt på gelehjärtan som vi hade på jobbet, sen så fick jag en alla hjärtansdag kram av en anhörig som var hos en av gamlern. Den kramen behövde jag, kul att det var den första jag fick idag av nån helt random. Ja men en kram är alltid en kram och värmer alltid lika bra.

Sen när jag kom hem bjöds det på stek till middag, för er som inte vet så är det min favorit rätt. Jag fick även en present av min kära mor och far. Det är värmekuddar som man stoppar i vantarna när man är ute och går. Dom blir då varma och på så sätt även händerna. Kanon present eftersom att jag jämt har iskalla händer.
Ikväll blir det cellgrupp, sen ska jag skynda mig hem för att se "I En Annan Del Av Köping". Tyvärr är det sista avsnittet men då för jag helt enkelt ta och njuta av det. Sen ska jag se veckans alla serier hade jag tänkt och sen kanske hinna packa lite, iaf ta fram resväskan.

Nu är det dags att ta på sig nå kläder.

Hoj!

Mello del 2

Nu är veckans melodifesteval slut, Erik Saade var klart bäste sen Andreas Johnson. Som sagt dom var bäst och dom gick vidare till final. Så även denna gång så gick dom två bästa vidare till final.
Nu kollar jag på lite OS, nu är det skidskytte och när det är klart blir det film. Jag, mamma, pappa och Benjamin ska se en Wallander film efter.  Jag hoppas att jag tar mig upp imorgon för då är jobb på hemtjänsten, men mamma sa som alla andra har sagt så många gånger, du är ung Sannah du klarar det.
Ja får väl lita på vad dom säger och hoppas att dom har rätt.

Annars då så är det alla hjärtans dag imorgon. Jag skulle vilja kalla den dagen för en dag då alla affärer vill att man köper en massa saker. En överrekalmerad dag som suger när man inte har nån att dela dagen med.
Sen så börjar London närma sig också, måste börja packa för jag åker ju på tisdag. På måndag är det tatuerings dags också. Oj oj måste hitta en stil jag vill ha. Ursch nu blev det en massa saker jag måste styra upp imorgon hur ska jag hinna det då? Städa, jobba, cellgrupp, packa och bestämma stil.

Nej nu tillbaka till OS.

HEJS!

-1,7

Underbart väder är det! Minus 1,7 grader var det när jag steg upp och tog mig en 2 timmars promenad. Nu är jag hemma och har börjat fundera på vad man ska packa med sig till London, åker ju på tisdag till stockholm och på onsdag till London. Ska bli skönt att få lite semester, men en dag som den här har jag inte nått emot Skellefteå, det är ju vår här nu ju! :D

Ikväll blir det en myskväll med mamma, cider, godis, melodifestivalen och kanske en film. Nu ska jag ta mig en sväng på Ica för att inhandla lite gott.

Hej!

Kommer nån att vara bättre än Salem ikväll...jag tvivlar.

kall så kall

Ja men alltså nu känner jag att jag varit lite inaktiv. Men det beror på att jag inte gjort så mycket sen så är det för att jag känner att det är dags att bli bättre på att lägga ut bilder och det orkar jag inte. Men jag lovar jag ska bli bättre.
Men idag var det iaf jobb på Skärgårds, sen hem och äta. Jag var så slut efter dagen så jag trodde att jag inte skulle orka nån promenad idag men jag tog mig en välbehövd power nap i soffa. Sen var det bara att he sig ut i kylan för en 2 timmars långt promenad med Fredrik. Jag kom hem levande men händer var mer eller mindre utan känsel. Vet inte hur jag ska lyckas hålla dom varma när jag är ute. Finns inte nått som hjälper.

Imorgon är det jobb igen, slutar 14.30 så när jag kommer hem blir det städ, byta hos fiskarna och tvätta. Sen får vi se om man ska orka gå imorgon eller om jag är helt färdig då.

Aja nu tillbaka till Criminal Minds och ja jag ska bli bättre på bilder.

Godnatt sov så gott! :)

Mello del 1

Sitter i tv-rummet och kollar på Cartoon network. Dom vistar just nu Pinky och hjärnan, det är om två möss en smart och en lite mindre intelligent. Det jag ville ha sagt med det var iaf att jag såg på det när jag var liten, himla typiskt att det inte är lika bra som jag minns det.

Igår var det mormors begravning. Den var jättefin och efter åt var det trevligt om man nu kan säga så. Men det var kul att träffa hela släkten och kul att träffa mormors syskon och morfars syskon. Lyssna på berättelser från förr.

För ett litet tag sen kom Hanna också in i Tv-rummet nu taggar jag, mamma, Cornelia, pappa, Hanna och Vicki på Melodifestivalen. Efter mello är det dags för mig att åka till jobbet, det är lika bra att börja tagga nu.
Aja nu är det mello iaf.

hejs.

Lite bilder från begravningen:


mormor

Idag har dagen kommit då vi ska ta ett sista förväl av mormor. Eller jag skulle vilja kalla det "på återseende" för att jag vet att vi kommer att träffas i himlen när det är min tur att flytta hem till Gud.
Igår var vi iaf och dukade, jag har några bilder som jag ska lägga in senare om jag orkar. Det blev iaf jättebra så jag tror att det här kommer att bli en jättefin och minnesvärd dag för hela släkten.

Sen började jag tänka igår på att det är tragiskt att det ska behövas en tragegi för ALLA i släkten ska träffas. Tror inte jag kan minnas att vi nån gång tidigare träffats så många. Aja man kan väl hoppas på att vi träffas en gång till så här men utan att nån har lämnat oss. Samtidigt kan man se det som mormors sista gåva till oss, att vi ska få vara tillsammans och ta hand om varandra alla vi som är kvar.

Aja nu ska jag och Sara he oss till stan för att hämta Hanna och den försöka hitta en gästbok som alla ska få skriva i på begravningen.

Saknar dig!

Februari 2010

Ja då har det hunnit gå 3 dagar på Februari. Tiden går så sjukt fort. Var ute på en 2,5 timmars promenad igår med Fredrik. Vi prata väl om det vanliga, framtiden, nutiden och hur gammal man börjar bli. Ja jag vet att jag bara är 20 men när man är 20 och går mot 21 och inte har en aning om vad man egentligen vill göra så känns det lite jobbigt. Ska jag gå skola efter sommaren eller resa?! Ska jag gå bibelskola eller hitta på nått helt annat. Ja det är inte lätt och jag blir då inte klokare för varje dag som går heller. Jag är tacksam att jag har jobb, det är skönt att veta vad jag gör imorgon osv.

Nu tror jag att jag ska baka nått och bjuda dom på jobbet imorgon.

Natti natti

mysig dag

Begravningen börjar närma sig, jag har fortfarande inte bestämt om jag ska sjunga eller inte.
Imorgon kommer delar av släkten och resten kommer på torsdagsmorgon.

Idag så har jag varit på kurs på jobbet angånde matvanor inom äldreomsorgen. Sen for jag upp till stan för att ha en mycket trevlig fikastund med Emma Ruth. Jag inhandlade även en kofta från kupan för 30 kr och ett par hörlurar med mic så nu kan jag använda Skype igen :D
Sen har jag även hunnit med en 40 mins promenad med Emil idag. Kallt var det men båda överlevde.

Nu ska jag försöka sova, blev bara 3 timmars sömn föregående natt.

Karin Sannah Magdalena Sehlstedt

Resor, livet, familjen, jobbet, problem, funderingar, serier, kompisar, väder, stavfel, nyheter, tro, framtiden...osv. Ja den här bloggen kan nog innehålla lite av varje. Trevlig läsning!

RSS 2.0