30 december

Större delen av dagen spenderades på jobbet med mina söta små gamlingar, slutade 14:30 idag. Hemma väntade en liten tur till stan med min far ( lämna tillbaka en tv, och köpa hockeybiljetter).
När vi kom hem hade mammsen lagat mat åt oss, kycklingsalld med mycket goda mackor till. Sen bara det av till min lilla mormor som inte är så liten längre nyligt fyllda 71 år, idag faktis grattis till dig MORMOR.

Imorgon väntar jobb mellan 14 och 21, sen ska jag och Veronica iväg på äventyr!
Om jag hinner ska jag försöka börja packa lite också eller iaf börja tänka på vad som ska med, önska mig lycka till för just nu är det lite virrigt i mitt huvud angånde packning osv!

Godnatt

Veronica Winter!

Tack ska du ha som nu har räddat mig från en nyårsafton i ensamhet!

Jobb hela veckan!

Nej inte blev det någon sovmorgon idag inte, telefonen ringde 06:50 från jobbet så det var bara å he sig iväg. Sen blev det visst jobb hela veckan också måndag-söndag men det är bra med pengar, behövs nu.

Förövrigt ensam på nyårs, inte jättekul men jag försöker lösa det hela, just nu går det inte jättebra men det ska nog ordna sig förhoppningsvis!

 Nyårs 2006 - 2007

28 december

Så har även denna dag tagit slut.

Sov till 14:30 (helt sjukt) och fortfarande trött.
Dagen har tillbringats med Julia, Hedvig, Elin och Matilda lite singstar, gutarrhero och Buzz. En mycket trevlig kväll måste jag säga.
Jag har även fixa med den digitalafotoramen som vi ska ge till min mormor i födelsedagspresent, det kommer bli kanon!

Godnatt och imorgon blir det inte att sova till 14:30!

Irland om 16 dagar

Kände att det var dags att skaffa en blogg nu när jag åker till Irland.

Tänkte använda den för att kunna uppdatera folket om hur jag har det och hur det går med jobbskaffade osv!

Sängen väntar godnatt!

Välkommen till min nya blogg!

Karin Sannah Magdalena Sehlstedt

Resor, livet, familjen, jobbet, problem, funderingar, serier, kompisar, väder, stavfel, nyheter, tro, framtiden...osv. Ja den här bloggen kan nog innehålla lite av varje. Trevlig läsning!

RSS 2.0