ny säng

Ledig idag. När jag väl tog mig upp så tog jag bussen till stan och Hedvig. Vi bakade bullar sen blev det middag på Tatung med hon och Elin..myyys!
Imorgon är det jobb igen, men en kort dag jobbar bara mellan 7 och 13.30. Sen nån gång mellan 17 och 21 kommer grejerna från Ikea. Ska bli najs med en ny säng. Skulle dock behöva hitta mig ett överkast och stora kuddar till sängen men det finns säkert tid för det också nån gång.

Nu ska jag se Idol och sen sova i tid för en gångs skull.

Natti

HATA NOKIA OCH ERICSSON!

JAG HATAR TEKNIK! OCH DÅ MENAR JAG HATAR! DEN FUNKAR ALDRIG SOM DEN SKA!

Så nu känns det nästan lite bättre, min mobil är pajj, bara helt plötsligt bestämde den sig för att den inte ville fungera nå mer! Jag som just hade sagt att den var så bra och att den inte hade krånglat nått, ja vad får man inte nått!!

Annars så, jo jag har jobbat idag. Sen blev det middag hos Joel men Hedvig och Samuel. Joels dator gick sönder och min mobil, det nått skumt med Joels lägenhet tror jag.

Nu ska jag se lite serier och förska göra nått åt mitt mobilproblem!

V.40

Idag tog jag mig en jogging tur i skogen och sen så blev det jobb. Har även fått jobb imorgon, och det behövs alltid. Annars då, ja det är rätt lugnt just nu. Kollar lite på Tv och försöker läsa ut min bok så jag kan börja på nästa.

Om ett tag kommer Sofie över en sväng.

Nu ska jag fortsätta med boken. hejs

George O´malley

känslor, ett märkligt fenomen

Idag har jag funderat över känslor. Det är konstigt att man inte kommer ihåg en känsla. Fryser man kommer man inte ihåg hur det känns att svettas. Mår man bra kommer man inte ihåg hur det är att må dåligt och tvärt om. Jag önskar man kunde spara känslorna i en burk och plocka fram dom när man behövde dom.
När man mår dåligt plockar man fram må bra burken för att inse att dit kan man komma igen. Mår man bra så plockar man fram må dåligt burken för att kunna uppskatta att må bra till 100%.

Aja slut funderat för idag. Tror att jag ska förska ta igen lite läsning nu.

Natti

söndag..

..och idag var jag i kyrkan. Det handlade mycket om att våga skörda den säd som man sår om man talar i bilder. Annars så menar man mycket att just nu är det många som söker (alltså många som är mogna för skördning) något övernaturligt och är öppna för att höra om Gud. Det handlar om att man måste våga vara den person som talar om för dom vem Gud är och tar med dom till kyrkan osv. Det var en bra predikan idag.

Sen har jag hunnit med att vara och handla med mamma, pappa och Caleb. Hittade en bok som jag kan lägga till dom tusen som står på kö för att bli lästa, jag måste skärpa mig. Sen på Ica fick jag ett trevligt telefonsamtal från Lola som saknar mig, inte dåligt. Jag och hon ska äta en god middag nån gång till veckan hoppas jag.

Ikväll ska jag till Hedivg, vi ska se Greys och "Ensam mamma söker". Greys lär bjuda på tårar, för jag är rädd för att George kommer att dö. Han är den bästa! Nej jag känner att jag och Hedvig kommer att behöva lite glass och sen kanske jag ska ta och tvätta bort maskaran så att jag inte blir alldels svart.

Nu är det snart middag, ha en fortsatt bra söndag!

Lördag den 26 september..

..så grattis Sanna på 20 års dagen!
Idag har jag varit på Allmosan och jobbat. Vi har haft det väldigt kul om ni frågar mig iaf. En mycket trevlig dag med frukost och mys.
Sen så har min mor ändrat sig och vågar inte åka till Polen. Hon är för rädd för att flyga. Så nu har jag bokat en resa till Dublin den 16 oktober till 19 oktober. Det blir kul att träffa Tim igen. Sen får vi se när jag tar mig hem från Uppsala stannar nog inte så länge där men vi får se.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, tror att det blir film hos Joel. Mitt andra val är station men det känner jag inte riktigt taggen på så film blir det nog.

som en ny bil

Fredagen bestod av städning av bilen. Det var mer än behövligt vill jag lov. Joel kom förbi och hjälpte till så det tog inte allt för lång tid ändå bara typ 3 timmar.
Ikväll har jag varit hos Emma med Astrid, Elin, Linda och Veronica. Vi kollade på Idol och sen blev det nån film som var på TVn och efter det lite Sex And The City.

Imorgon befinner jag mig på Allmosan mellan 10 och 14.30. Börjar med en frukost tillsammans med cellgruppen och sen ska vi jobba där till ca 15. På kvällen får vi se om det blir station men som det känns nu så är jag helst bara hemma och kollar på nå serier eller nått sånt. Är trött och känner inte för så mycket alls.
Söndag blir det iaf Greys med Hedvig. Dubbel avsnitt..inte dåligt! Kommer säkert att sitta och gråta för det kommer att vara sorgligt, det känner jag på mig.

Nu ska jag se om jag inte ska sova eller så kanske fasta i nån film eller nått som jag har på datorn.

Natti

15.24

Så fruktansvärt ont i nacken. Vet inte vad jag gjort eller vad jag ska göra åt det. Aja bara hoppas på det bästa. Idag har jag varit med Caleb på sjukhuset och stan. Hans arm såg bra ut och det läker som det ska. Ikväll ska jag, Johanna och Joel försöka städa och fixa på bruks än en gång. Hoppas det kan blir en hyffsat bra ordning iaf.

Klockan 20 är det ju idol men jag känner inte för att se det nu när Felix har åkt ut. Han var ju bäst, men det är bara att hitta nån ny favorit så man har anledning till att se det. Rasmus är bra så kanske det blir han då.

Hejs

Micke Nyqvist

Idag har dagen spenderats med Caleb och Cornelia. Vi har tagit oss en promenad och hälsat på farmor och farfar. Sen blev det hem och laga middag, det blev nått så avancerat som hamburgare. Ikväll har jag varit på bio med Hedvig, Joel och Josef vi har sett "Flickan Som Lekte Med Elden". Förövrigt pappa som betala, tack för det pappsen. Den var mycket bra, längtar tills sista delen kommer. Sen har jag insett att jag måste fortsätta läsa alla mina böcker som jag påbörjat för det kommer bara fler och fler nya som jag vill läsa men det går inte när man redan håller på med 3 stycken. Nej det är bara att ta tag i det.

Imorgon ska jag och Caleb på sjukhuset för återbesök. Caleb ska röntgas och sen tar vi oss en tur på stan för att se om vi hittar en jacka osv.

Natti natti

Nattmackan, det godaste på hela dygnet.

Myyskväll med tjejerna i stan, ikväll bestod dom av Astrid, Emma och Elin. Vi såg Idol sen kolla vi på en film som gick på 5:an "systar i jeans" hette den. Tidigare idag var jag upp till stan för att träffa Rebecca. Vi gick på stan sen blev det lunch på Waynes. En mycket god kycklingsallad.

Imorgon ska jag tillbringa dagen med Caleb, vet inte vad vi ska hitta på men nått finns det säkert. Sen på kvällen blir det bio "Flickan Som Lekte Med Elden", har hört att den ska vara bättre än "Män Som Hatar Kvinnor" svårt att tro att det är möjligt men kanske det återstår att se.

Nu ska jag äta upp min nattmacka sen borsta tänderna och sen se ett nytt avsnitt av "Gossip Girl". Natti natti

07.00-19.00

Hemma efter ett 12 timmars shift på jobbet. Trött till tusen så jag tror bestämt att det blir en kväll i sängen. Sitter och kollar på hockey, Skellefteå AIK- Färjestad sen blir det film.
AIK är inte alls så bra just nu kan jag tycka. 3-0 till färjestad i andra perioden med 5 min kvar.


Oj oj nu står det 3-1 så nu kommer dom igen. Ja det kanske kan bli nått ändå.

Nej nu måste jag koncentrer mig på matchen.

hejs

kravmärkt

Igår var det party hos Hedvig, det var lugnt och trevligt. Tråkigt var bara att jag var så sjukt trött. Jag fattar inte vad det är men orkar inte nått och vill helst bara sova hela tiden. Iaf så sov jag över hos Hedvig natten till idag, hon började jobba 11.30 så klockan 10 var det bara att stiga upp. Jag for en sväng till Astrid och vi pratade och promenerade och hade lite quality time jag och hon. Sen klockan två var det cell hos Johanna. Vi pratade lite om att vara en kravmärkt kristen. Det är en väldigt bra jämförelse kan jag tycka. Genom att köpa kravmärkta varor hjälper man andra men det kostar lite mera pengar också. Det är samma sak med att vara en kristen, man måste ofra saker och det kommer att kosta och du gör mycket för andra.
Sen efter cellgruppen for jag till mormor och morfar för att äta lite hemmagjord palt, mums.
Och nu ikväll kom Joel, Olov och Samuel förbi en sväng, för vi skulle beställa från Ikea. Så nu ska jag få en ny säng i slutet av September.

Imorgon så börjar försäljningen av boken som är skriven på mitt jobb, "kloka ord från Skärgårdshemmet". Den finns att köpa på Ica Maxi men även på Skärgårdshemmet från klockan 10 imorgon. Kommer ni till Skärgårshemmet så bjuds det även på fika. Och jag kommer vara där för jag jobbar 7-19 imorgon, helt sjukt. Aja det ska jag nog överleva tror jag.

Nu ska jag slå igång en film, sen gå och lägga mig. Natti natti

helgen i stort

Igår efter jobbet for jag till Bruks. Vi byggde "lufballonger" för mig och Hedvig gick he int så bra. Den var för stor eller nått sånt. För den ville som inte lyfta och flyga som det var tänkt. Men några andra lyckades ganska bra. Dock var det synd att det var lite småregnigt i luften så dom flög inte så länge och inte så högt.

När jag kom hem och det var dags att sova så kunde jag inte sova, jag försökte men det gick inte bra började tänka och känna efter alldeles för mycket men när jag till slut somnade så blev jag väckt av telefonen. Fatta först inte att det ringde, men sen när jag svara så insåg jag att klockan var 03.45 och det var min bror som ville ha hämtning i stan. Fyyy så trött jag var. Vakna nog inte förän jag var hemma igen. Sen hade han en störade tjej som också ville ha skjuts. Först skulle hon med till hamn sen ångra hon sig när vi kört i min värld ganska långt, så då var jag tvungen att vända och jag var inte glad. Ville bara hem å sova.

Idag har jag varit med Agnes min kusin i stan och kollat lite på kläder och ätit på Subway. Att jag aldrig lär mig att beställa där, jag bllir lika stressad varje gång och börjar må dåligt tills jag har fått betala och börjat äta. Nej jag gillar det inte. Bäst är det när nån ska ha en exakt likadan macka så jag bara behöver säga att jag vill ha samma. Ikväll ska jag till Hedvig på going away party/födelsedags fest/inflyttningsfest/utflyttningsfest. Det ska nog bli roligt.

Imorgon så ska vi försöka ta tag i att beställa från Ikea, jag ska köpa en säng hade jag tänkta sen ska dom andra beställa lite olika.

Snart hade jag tänkt ta tag i mitt liv, duscha och hitta nå kläder att ha och tagga till på ikväll.

10

Sov till 10 idag sen vänta jag bara på att jobbet skulle börja. 14:00 var det dags och det har gått hyffsat idag ändå. Vi var två på min sida så arbetet gick bra när vi fick samarbeta.

Annars då, ja det har väl kanske varit bättre men det är inte nått som jag inte överlever. Sen ska jag och mamma kolla lite på resor till Polen också och boka dom, jag hoppas att vi kan hitta tid till det imorgon. En annan grej som jag kommit fram till är att jag ska ha en pojkvän som kan sjunga och spela gitarr så är det bara.

Nu ska jag fortsätta se Idol och njuta av dom bra killarna med gitarr ;)

godnatt

Är han inte söt så säg

Höst!

Tisdag och ledig dag och det har nästan känts som en sommardag, men jag kallar det hellre en varm höstdag. Jag och mamma har suttit och märkt kläder till bytardagen på lördag och vid 14 tiden tog vi oss en lunch ute på uteplatsen. Sen fortsatte vi med märkningen och nu är vi äntligen klara.
Sen så har jag varit på Bruks med Johanna och bygt och målat lite, det börjar snart likna nått.

Annars då, jo jag har kommit fram till att hösen är den bästa årstiden. Det är mörkt och mysigt. Funderar på att ta en sovsäck och lägga mig på klipporna och filosofera och kolla på stjärnorna. Gjorde det igår och det var den bästa kvällen på mycket länge, hur mysigt som helst!



Nu tillbaka till Idol och sen får vi se om det blir klipporna ikväll.

kycklingsallad

Måndag igen och jobbet har börjat om, jobbade idag och jobbar onsdag, torsdag och fredag. Men min main uppgift i veckan är att märka kläder som ska på bytardagen på lördag. Sen ska det hinnas med att fixa på bruks också och det tror jag blir av imorgon. Hoppas på det så att det blir klart där nån gång.

Nu ska jag se om middagen är klar snart så man får i sig nån mat idag.

Hejs

13 september

Gårdagen var en bra dag. Fikade och åt god mat. På kvällen var jag hos Josef som hade födelsedagsfest (på min dag, han tog min dag men inte är jag bitter) och det var mycket trevligt. Lagomt mycke folk osv. Idag blir det stor cell i ursviken så jag ska snart börja bege mig dit, måste bara hitta ett par sockar i röran.

Annars ikväll då, ja jag håller tummarna för att ett nytt avsnitt av True Blood ska komma. Imorgon kommer ett nytt avsnitt av Gossip Girl och sen drar alla andra serier igång också. Chuck, Greys, How I Met Your Mother osv.

Nä sockletardags! ;)

20

Idag är det visst min födelsadag, 20 år gammal eller ung ja jag vet inte hur det känns. Grattad har jag blivit på morgonen har fått en snygg klocka och pengar.
Igår tog Joel, Olov, Hedvig och Alfred med mig till Ikea. Dom bjöd mig på resan dit och mat. Det blev en mycket bra dag. Tack så mycket!
Jag inhandlade ett nytt täcke och sängkläder. Joel, Olov och Aldred handlade en massa saker så det blev en bra shopping tur dit.

Nu ska jag se om jag ska städa lite för ikväll kommer släkten på besök.

Hejs.

090909

Idag är det onsdag, inte vilken onsdag som helst. Hedvig fyller 19 år idag. Jag och Joel ska snart dit och gratta henne men innan dess hade jag tänkt hinna platta håret, hitta några LP-skivor och baka, ja det är mycket att göra men lite tid att göra det på. Sen är det ju fotboll också, Malta-Svergie och jag inte är helt ute och cyklar ja jag får väl se om jag hinner småtitta lite på det.

Nu ska jag se om jag hinner med nått, hejs.

sol idag, men varför ska det blåsa så mycket?

Tisdag idag och jag har inte lyxen att jag kan säga "jag är ledig imorgn". Det är inte ofta man får använda sig av de uttrycket men det händer, och när det väl gör det så njuter jag till tusen.

Igår blev det stan med mamma, jag hittade en tröja som mamma tog istället för den var förstor för mig. Så hon befinner sig just nu på stan och köper en mindre storlek till mig.
Jag träffade även Elias på stan och det var mycket trevligt, jättelängesen vi sågs. Vi tog oss en liten tur på stan och prata lite.
På kvällen blev det en lugn filmkväll med Olov. Vi börja se "The Last House On The Left" men den var sämst så vi stängde av den. Vi såg lite "Coupling" istället.

Idag så kommer Linda och Rebecca hit och socialiserar lite. Det blir mys. Annars då, jo jag står visst för matlagningen idag, det blir hemmagjorda piroger med köttförs och ost i. Inte nått mer spec än det, men det ska nog bli bra. Sen ikväll ska jag till Ursviken och ordna och fixa på bruks med Johanna. Vi ska måla, städa och planera lite.

Nä nu ska jag gå tillbaka till matlagningen.

pizza

Blev sovmorgon idag, steg upp 16.15 så inatt är jag nog pigg på jobbet.
Igår kom Hedvig på middag, vi åt hemmagjord pizza. Joel tittade också förbi en sväng och sen var det dags för jobb.

Nu ska jag gå ner och göra en sallad.
Hade!

mitt i natten

Sitter på jobbet, och just nu är det väldigt lugnt. Men bara för att jag sa det så ska det väl snart börja hända massa saker men men då har jag nått att göra iaf. Har jobbat 7-12 idag redan så kan inte påstå att jag är jättepigg, men ska nog klara att vara upp till 07.15 så jag går hem. Sen blir det natt jobb hela helgen. Jag var inte jättetaggad på det, hade planer för hela helgen som jag var tvungen att ställa in men sånt är livet som timvikarie. Man vet inte när man får jobba så man får tar det man får. Jag jobbar dock väldigt mycket men pengar är alltid bra att ha. Ska köpa nu säng, har beställt glasögon, ska åka till Polen och folk fyller år så pengar behövs.

Nu ska jag se hur det går för Gullbritt som är nån stans på bygget och gör nytta. Ha en fortsatt bra natt allihopa.
Natti natti.

torsdag 3 september

Blev en sväng på stan idag. Köpte mig ett par svarta strumpbyxor och hittade ett par glasögon som jag ska köpa imorgon. Ikväll har jag varit hos Hedvig på älvsbacka, måste ju erkänna att det kändes lite konstigt men jag tror att det blir riktigt bra när alla lådor är borta och allt är på sin plats. Josef, Joel och Samuel kom ett tag efter mig och vi såg "Män som hatar kvinnor". Vilken bra film, men riktigt obehaglig. Är glad att jag inte sett den förän nu för nu behöver jag inte vänta så länge på nästa del. Jag har börjat läsa första boken men slutat flera gånger. Det kom som andra böcker ivägen så det blev aldrig av att jag blev klar med den. Så nu tror jag att det kanske blir att läsa andra eller kanske tredje efter jag sett andra filmen. Ja vi får se vad som händer.

Och just ja för nån dag sen så hitta jag en lapp i brevlåda där det stod att jag skulle vara redo den 11 september. För vad vet jag inte än, men det blir säkert bra.
Nu ska jag se om jag inte ska ta och kolla på nått avsnitt av True Blood, det blir bättre och bättre så nu är det bara att fortsätta se. Det har dock inte nått upp till nivån att jag kan kalla det riktigt bra än, men det kanske når upp dit till slut, det återstår att se.

natti natti

vilken Tim Burton karaktär?

Blev Emily i Corps Bride



Behold the corpse-bride! Actually, you're far from corpse-like. Warm-hearted, gentle and hopeful, you seek justice and fairness. You are strong willed and have an idealistic mind of what should be rather than what is. You are a hopeless romantic and a martyr for love, sometimes so blind by it you can't see his flaws or that he isn't yours to keep. Whatever, you have a selfless nature that puts you above all eligible males, and in the end it will help you find eternal happiness.

ledig

Nu var man äntligen ledig igen. Börjar om på måndag men jobbar bara 3 dagar den veckan så. Ikväll blir det en promenad sen ska jag nog se om jag inte kan hitta nån film på datorn som jag inte sett eller se några avsnitt av "True Blood".
Nu ska jag gå ner och samtala lite med min mor.

hejs



Samtalet med min mor slutade med att jag somnade på kökssoffan och sov i 40 min. Det var skönt men nu är jag pigg och det är väl kanske inte så värt så här på kvällskvisten.
När jag vaknat så cyklade jag till elljusspåret med Olov och vi tog oss en promenad. Ja nu när jag tagit mig i kragen och börja gå så är det bara att fortsätta.
Imorgon blir det troligtvis stan en snabbis, sen så ska jag till Hedvig i lägenheten för att se hur det går och mysa lite med några.

natti natti

suck

Nä blää jag känner inte alls för att skriva nått här. Jag känner för att lägga mig i sängen och stanna där idag.
Men måsta ta mig i kragen och kanske äta nått idag, sen jobba till 21.

Hej

Karin Sannah Magdalena Sehlstedt

Resor, livet, familjen, jobbet, problem, funderingar, serier, kompisar, väder, stavfel, nyheter, tro, framtiden...osv. Ja den här bloggen kan nog innehålla lite av varje. Trevlig läsning!

RSS 2.0