sol idag, men varför ska det blåsa så mycket?

Tisdag idag och jag har inte lyxen att jag kan säga "jag är ledig imorgn". Det är inte ofta man får använda sig av de uttrycket men det händer, och när det väl gör det så njuter jag till tusen.

Igår blev det stan med mamma, jag hittade en tröja som mamma tog istället för den var förstor för mig. Så hon befinner sig just nu på stan och köper en mindre storlek till mig.
Jag träffade även Elias på stan och det var mycket trevligt, jättelängesen vi sågs. Vi tog oss en liten tur på stan och prata lite.
På kvällen blev det en lugn filmkväll med Olov. Vi börja se "The Last House On The Left" men den var sämst så vi stängde av den. Vi såg lite "Coupling" istället.

Idag så kommer Linda och Rebecca hit och socialiserar lite. Det blir mys. Annars då, jo jag står visst för matlagningen idag, det blir hemmagjorda piroger med köttförs och ost i. Inte nått mer spec än det, men det ska nog bli bra. Sen ikväll ska jag till Ursviken och ordna och fixa på bruks med Johanna. Vi ska måla, städa och planera lite.

Nä nu ska jag gå tillbaka till matlagningen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Karin Sannah Magdalena Sehlstedt

Resor, livet, familjen, jobbet, problem, funderingar, serier, kompisar, väder, stavfel, nyheter, tro, framtiden...osv. Ja den här bloggen kan nog innehålla lite av varje. Trevlig läsning!

RSS 2.0