knä..

Torsdag och jag och Elina har varit och simmat på morgon. Det är riktigt skönt att stiga upp i tid och träna på morgonen. Nu simmar vi 3 gånger i veckan men jag funderar på om jag inte ska fortsätta springa också, men jag måste köpa några andra kläder som jag kan ha nu för det börjar bli lite kallt ute. Det som är bättre med att spring är att jag inte får ont i knäna och att man kan lyssna på musik. När jag simmar så har jag jätteont i höger knä och lite ont i vänster och det så mycket tråkigare att träna när det gör ont.

Det är konstigt att det gör ont när jag simmar, simning ska ju vara bra för kroppen så jag vet inte riktigt vad det är som är fel. Men ont gör det och det blir inte bättre heller. Bara värre, idag gjorde det ont redan första längden. Det är så tråkigt att man ska försöka vara duktig och träna med då gör det ont...himla knä!

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på men det ska nog lösa sig tror jag.

hejs

ditt liv tog slut i det första andetaget

Klockan börjar närma sig 12, Melissa Horn spelar i bakgrunden och jag har hunnit med att simma på morgon. Nu väntar jag på att få he mig i väg på jobbet ett tag för sen bär det av med delar av famlijen på Boda Borg. Det kommer helt enkelt bli en bra dag.

Läste i tidningen idag om en familj som förlorat ett barn när det bara var en dag kvar tills det skulle födas. Det var det som hände oss också. Men det jag fastnade för var "Mio dog på tröskeln till livet" det var precis så det kändes med Clara. Det är inte rättvist alls att det få hända. Dom ska just börja sitt äventyr med då tar det slut i första andetaget. Jag brukar försöka tänka mig hur hon skulle ha varit nu men det är svårt. Bilden kommer mest tillbaka till det där lilla barnet som låg och sov i BB-vagnen som vilket annat barn som helst. Det som gjorde att man märkte nån skillnad var den känslan som var i rummet, det var inte glädje som det i normala fall är utan det var en tung konstig känsla, tårar rann på allas kinder och det var tyst och sorgset. När man plockade upp det lilla barnet var hon kall och läpparna var blå, men hon var lika vacker ändå.



Nu ska jag försöka tagga till för att åka till jobbet.

tisdag

Hockey idag, faktis den första matchen jag ser sen det började om i år. Det blev vinst med 3-2 och slutminuten var riktigt jobbig. Men det gick bra till slut.
Annars idag så har jag väl inte gjort så mycket alls. Imorgon blir det simma och sen jobba i 2 timmar, sen hade jag hoppats på att vi skulle hitta på nått med familjen men det ser ut som att vi har lite tidsbrist i våra planeringar.

Nu blir det Dexter, Gossip Girl och Andra Avenyn.

Ophi

Kollade igenom lite gamla bilder från min gymnasietid med en underbar klass!

Klassfest 1.


Klassfest 2.


Klassfest 3.


Klassfest 4.


Klassfest 5. (annandagen)


Klassfest 6. (tjejkväll)


Avslutningen i 1.an (2006)


Avslutningen i 2.an (2007)


Studenten (2008)


Rom


Annandagen (2008)


Klassfest 24/4-2009

25

Ja vad ska man säga. Jag har lite ångest idag fakits. Känner att det är så många människor som jag verkligen borde ta kontakt med och umgås med som jag håller på att tappa kontakten med. Började nog tänka på det mycke idag för att Hedivg är i London och Samuel åker till Kina imorgon (eller stockholm och sen kina på torsdag) så snart börjar man ju känna sig ensam. Sen slog mig tanken också för att jag glömde bort Rikards födelsedag, jag har otroligt dåligt samveta för det. Han gratta mig först på min födelsedag och jag glömde bort hans i onsdags. Kom på det idag, ja det är inte bra gjort av mig. Det är förövrigt ett tecken på att vi inte alls umgås så mycket som vi borde längre. Det är väldigt tråkigt att det blivit så faktis. Jag vet inte men det går inte så bra för oss att styra upp det igen heller, ja jag vet inte riktigt hur det kommer att gå med uppstyrandet men.

Nä nu ska jag se tredje Johan Falk filmen och hoppas att allt känns bättre imorgon.

+1

Tänkte bara kort säga hur skönt det känns med en extra timma sömn inför jobbet imorgon! Tacka vet jag vintertid!

Lite bilder från Uppsalaresan med mormor och morfar

Jack Sparrow

Började dagen med att åka och simma med Elina. Det är skönt att göra det på morgonen, dagen blir lång och man hinner mer. Nu ska jag försöka ta igen lite serier som jag har osett, 2 avsnitt Greys, 1 avsnitt av Dexter, Gossip Girl, Oskyldigt dömd, Andra avenyn och Riverside. Det är bara att sätta igång innan det är dags för jobbet.

Ikväll blir det iaf fest i stan, kommer inte vara så pigg på jobbet imorgon känns det som. Men jag har delad tur så jag behöver bara hålla mig vaken mellan 7-12 sen kan jag powernapa lite.

Sen förövrigt så har Jack Sparrow dött (min fisk), när jag kom hem från Dublin så hade han dött, jag tror att det var för att han sakna mig så mycket. Nu är det bara Måns, Ola, Slammis och Kenny Starfighter kvar.

Hemma igen

Nu är jag hemma igen från min lilla tripp till Dublin och Uppsala. Jag hade tänkt att berätta lite kort om resan.

Fredag: Jag åker till Dublin och är framme vid 12 nån gång. Det börjar inte bra, jag får inte min väska. Så jag säger till och dom förklarar att den fortfarande är kvar i Stockholm men dom skulle skicka den till mitt hostel så fort den kom till flyplatsen. Jag kommer till Hostelet och min rumskamrat är en trevlig Japan. Han åkte hem på söndagen så vi han prata ganska mycket, det var trevligt. Sen möter jag upp Tim vid The Spire. Vi går runt lite på stan men bestämmer oss för att se bio. Det blev "Up" 3D, den var riktigt bra, gå och se den ni som inte har gjort det, helst i 3D också.

Lördag: Det är underbart väder, solen lyser och det är klarblå himmel. Jag och Tim går till en park och sitter där ett tag tills han ska åka och jobba några timmar. Medans han är på jobbet så shoppar jag lite saker, hitta ett par byxor och två T-shirtar. Sen träffas vi igen för att gå ut på en Pub, vi går runt på några stycken tills vi (eller kanske mest jag) lessnar på allt folk. Vi går runt lite på stan och pratar.
Sen har jag även fått nya rumskompisar när jag kommer till hostelet. Det var några från Spanien, dom var mycket trevliga. Konstigt var det dock att bara en av dom kunde engelska, men det är otroligt hur man kan komunicera utan att kunna samma språk.

Söndag: Tim går på stan för att shoppa lite kläder till sig själv och försöka hitta en present till sin pappa så jag följer med som sällskap. Sen åker vi hem till han. Det var så skönt att få slippa allt folk och alla bilar ett tag. Han bor nämligen utanför stan. På ett stället som ser ut som iaf jag tänker att Irland ser ut. Det var grönt och massa kullar osv. Jag träffade även hans föräldrar, det var trevligt. När klockan började närma sig 22 så begav vi oss in till stan igen för att avsluta kvällen och min vistelse i Dublin med en macka på Subway. Sen sa vi hejdå, jag gick och la mig och på måndag åkte jag till Uppsala.

I Uppsala så träffade jag släkten, han med Gränby och uppsalastan. Hade tänkt hinna med en dag i stockholm också men det blev för stressigt så uppsala stan fick det bli istället. Jag köpte mig en klänning och en ny telefon. Ja, jag vet vad ni tänker. Hon köpte just en ny osv osv, men den är trasig så jag blev så illa tvungen.

Nu ska jag packa upp och ladda hem lite serier som jag måste ta igen. Sen sova för imorgon blir det upp och ut och springa.

Natti natti

 

Dublin sen Uppsala

Imorgon bär det av mot Dublin. Känner ju att det börjar bra när dom ringer från SAS och säger att planet är trasigt och frågar om jag inte kan ta planet som går klockan 10. Men det kan jag ju inte för planet till Dublin åker 09.35 så det blir lite svårt. Men det löste sig som tur var, men känns ju inte helt okej att det börjar så men.

Jag är nu i valet och kvalet om jag ska se Johan Falk filmen som jag har tänkt på många gånger att jag ska men har inte gjort det än.

Men vi hörs när jag kommer hem igen!
Ha det.

skype

Just för tillfället så skypar jag med Hedvig, mycket trevligt. Blir lite uppdaterad om hennes liv och uppdaterar henne om mitt. Dock händer det ju inte så mycke i mitt liv, mer i hennes.

Var och simma idag med Elina. Vi köpte vårat simkort och ska nu ta tag i att börja simma.
Jobbet väntar om 3 timmar så jag ska se om det finns nå att äta.

Hoj!

ledig

Hemma igen efter en lång dag. Dubbelpasset blev idag istället, jobbade till 13, for och simma hann bara hem sen ringde dom från jobbet och jag behövdes där igen. Det gick bra och jag ställer gärna upp men nån måtta måste det få vara ibland. Imorgon är jag ledig vill jag lova..äntligen. Jag ska på stan och fika med Rebecca, sen middag hos mormor och morfar, han fyller även 82 år idag och sen cellgrupp och efter det så kanske det blir bio med Emma och Elin vi får se om jag orkar och känner att jag hinner det. Ikväll hängde jag med Astrid, Emma, Elin och David. Vi kolla lite på Tv och prata.

Nu funderar jag på om jag ska orka se Gossip Girl eller om det får vänta till senare..aja vi ser.

V.42

Klockan är två och jag har hunnit med jobb och en joggingtur idag. Det bästa är att jag känner mig mindre sjuk idag, inget halsont och inte lika snuvig. Hoppas det håller i sig.
Ikväll blir det tidig kväll precis som igår. Jag ska se tredje Johan Falk filmen sen sova. Dom ville ha mig på jobb i Hemtjänsten idag, men jag kände att när man jobbat 7 dagar så är det inte läge med ett dubbelpass när det även är jobb imorgon. Så tro det eller ej, jag tackade nej till en jobbar dag. Det är inte vanligt för att vara jag.

Nu ska jag gå och äta nå lunch.

ännu en helg

Söndag och helgsarbetet är slut, men imorgon är det jobb igen.
Det har varit en bra helg, hunnit med mycket trots jobbet. Fredag var det Bruks och det var mycket trevligt för det var massor av folk och vi spela pings, fika och hade det bara trevligt. Lördag var det jobb fram till 12 sen for jag in till stan för att äta lunch med Veronica. Det sluta med att Tina och Amanda följde med och vi hamnade på Tre Kronor, mycket trevligt må jag säga att dom följde med. Sen snabbade jag mig en sväng på Allmosan för att hämta mina tallrikar och träffa Samuel en stund. Sen bar det av mot farmor och farfar för att äta middag tillsammans med dom, familjen och mormor och morfar. Det bjöds på köttbullar eller köttsoppa, fritt val. Det var iaf gott. Sen skyndade jag mig iväg på jobbet igen för att jobba fram till 21. Sen hem och se film och bara slappa. Jag såg den första av Johan Falk filmerna, riktigt bra.
06.15 ringde väckaren idag och jobbet väntade hela dagen fram till 17. Hem för att tvätta, byta hos fiskarna och äta middag. Så nu sitter jag här i min säng, helt slut och funderar på hur det ska gå att ta sig upp till jobbet imorgon ockås. Men det ska nog gå.
Nu snart blir det den andra Johan Falk filmen och sen kanske den tredje också om jag orkar det.

host, host, snörvel..måste bli frisk innan Dublin. Hoj

Noah And The Whale

Torsdag och mina 3 dagar i hemtjänsten är slut. Men jag har en känsla av att det kommer fler dagar och det klagar jag inte alls på. Annars så är det jobb som gäller tills på tisdag. Men jag ska försöka klämma in en dejt med Veronica på lördag när jag har timmar. Vi borde hinna ta en fika och uppdatera varandra om hur livet är osv och det borde jag hinna innan jag ska vara hos farmor 15.30.

Ikväll ska jag agera ledare på Petrusgruppen. Det ska nog gå vägen tror jag.

Sen känner jag av min hals, jag vet inte riktigt vad det är för fel på den men jag får kurera mig med halstabletter.

Nu ska jag gå ner och kolla om jag behövs för helghandlingen.


2 Atoms In A Molecule:

"And if love is just a game
Then how come it's no fun?
If love is just a game
How come I've never won?
I guess maybe it's possible I might be playing it wrong
And that's why every time I roll the dice
I always come undone"

hemtjänsten

Ja dagen började med en springtur, elljusspåret blev det idag. Sen så har jag ÄNTLIGEN fått min garderob eller kanske ska säga mina garderober. Det sluta med att jag var tvungen att ta två stycken. Men det känns iaf mycket bra att få bort kläderna från golvet. Sen så ringede telefonen och det var Gun på vikariesamordingen som frågade om jag inte kunde komma på hemtjänsten ikväll och onsdag och torsdag. Så jag har varit där idag för första gången. Det gick väldigt bra måste jag säga för att vara nått jag aldrig tidigare provat på. Dom jag jobba med tyckte också att jag var duktig så jag får väl ta åt mig av det så jag klarar morgon dagen och torsdag.

Sen när jag sluta åkte jag upp till stan för att säga hejdå till Hedvig som åker till London imorgon! Hon ska vara borta tills i sommar om allt går som det är tänkt. Ja hur ska jag klara mig. Jag har då iaf planer på att hälsa på henne i början av December och sen så kommer hon hem till jul också så jag ska nog klara mig. Sen börjar Dublin resan att närma sig också det är lite kluvet men jag tror att det kommer blir roligt.

Fredag är jag ledig, då är det cell tillsammans med alla cellgrupper och sen bruks, jag hoppas att det blir många som stannar kvar så vi blir många. Mycket roligare då.

Nu ska jag se Gossip Girl och sen sova. Ha det och håll tummarna för att det inte ska regna imorgn.

bastu och bad

Blev en riktigt trevlig kväll med bastu och bad i stan. Jag, Hedvig, Joel och Samuel mys mys. Sen var vi en tväris förbi på den nya allmosan, det kommer bli jättebra när det blir färdigt där. Och jag hann hitta jättefina tallrikar som jag ska köpa på lördag när dom öppnar, eller samuel ska köpa dom åt mig för jag jobbar i helgen. På onsdag tror att det blir att hjälpa Samuel på det gamla stället och hoppas på att vi kan få bort lite saker.

Imorgon blir det att ta förväl av Hedvig som åker på onsdag morgon till London. Jag tror att det kommer bli jättekul, men jag kommer bli ensam.

Nu ska jag se Dexter. Pus

V.41

Idag steg jag upp i tid, duktigt av mig. Tog mig en springtur med mina nya skor, men fick en blåsa under foten, jag hoppas att det bara är för att dom är nya och att det går bättre nästa gång. Kanske ska ta ett par bättre sockar också. Får prova det imorgon.

Sen så har jag planer på att åka på Ica och köpa fika sen fara till mormor och morfar och fika med dom och Caleb.
Kanske ska bege mig nu då innan dom har hunnit fika redan.

Puss

blåst och regn

Ja inte blev det nå prova på dom nya skorna idag inte, det är alldeles för blött och blåsigt för det, jag håller tummarna för imorgon.
Idag kom jag på att en på jobbet berättade för mig att guppysar får levade yngel och inte nå ägg. Tyckte att det lät skumt så jag googla lite på det och det stämmer. Eller det det är så att innan dom ska födas så kläcks äggen i magen och levande yngel kommer ut. Så jag kom på att om jag tycker att min guppy börjar se tjock ut så måste jag stoppa hon i en annan skål så att jag kan rädda ynglen så dom inte blir uppätna av dom andra fiskarna. Men samtidigt vad ska jag göra med dom som jag lyckas rädda då? Jag kan ju inte ha massor av fiskar i skålen det ryms ju inte så många där. Aja jag tar det problemet om det är så att det skulle bli nå yngel nån gång.

Sen så har jag börjat beta av böcker också och det är dags att börja på en ny och jag har bestämt mig för "The Boy In The Striped Pyjamas" tror att den kommer vara lite sorglig men det återstår att se.


3 gånger Skarsgård

Hemma efter en helkväll med trevligt folk (Hedvig, Joel, Samuel, Robin och David). Vi började med att laga middag, efter mycke velade och tjaffs så blev det kycklingwook. Sen blev det Arn filmerna, jag tycker att dom var bra. Men måste säga att jag störde mig lite på att dom är på svenska men annars så kan jag inte klaga 3 gånger Skarsgård ;).
Tidigare idag så spenderade jag min tid på solbacken med familjen. Jag inhandlade ett par löparskor så jag funderar på om dom ska få invigas imorgon eller om det får vänta tills på måndag.

Imorgon så är det cellgrupp här hos mig, jag funderar på vad jag ska bjuda på men det ska nog lösa sig tills det är dags.

Nu ska jag gå och borsta tänderna och gå å lägga mig. Natti

Äntligen..

..sängen är på plats efter mycket slit!
Vi var tvungna att ta den genom balkongen. Pappa tog den på ryggen och klättrade upp på en stege och jag och Adam tog emot den där uppe. Det var ett äventyr vill jag lova.
Och nu säger pappa att sängen stannar här, men jag vill ju ha den när jag flyttar aja vi ser väl hur det blir med det.

Idag har jag iaf sökt skola till våren så nu får vi se om jag kommer in nån stans hoppas, men jag vet inte vars jag vill komma in men det får framtiden visa.

Ikväll blir det bruks, vi ska spela sällskapsspel och jag undrar vilket jag ska ta med, jag funderar på Skippo det är lätt att spela och går fort haha, lite tråkig känner jag mig men är trött.

Imorgon på morgonen blir det att fara ut och springa, hoppas jag kan hålla det.

Nu är det dags att söka fram nå kläder och fixa till håret sen åka på Bruks. Hejs

tjockisar

Sitter i soffan och fryser om fötterna, tror att jag ska gå och hämta mina nya tjocksockar som en av gamlern på jobbet har stickat åt mig. Himla söt är hon.
Annars så sitter jag och väntar på att Ikea ska ringa och säga att dom ska komma och lämna grejerna. Vi får se när dom kommer.
Sen så fick jag böckerna som jag beställt från CDON idag, det är böckerna som serien "True Blood" är baserad på. Dom heter "Sookie Stackhouse" och jag har hört att dom ska vara bra så nu är det bara att börja läsa och bilda sig en egen uppfattning.

Sen så har jag hunnit jobba idag och varit ute och sprungit. Ja lite duktig känner jag mig faktis, så ikväll ska jag bygga min säng och sen bara slappa och kolla på en film eller nått, skööönt!

Dagens låt:
Noah And The Whale - Give A Little Love

Och på tal om musik så trodde jag ju inte att jag tyckte om Yohannas låt "Is It True" men när Erik sjöng den på Idol igår så var den awesome, men kan  ha att göra med att han är awesome!


Karin Sannah Magdalena Sehlstedt

Resor, livet, familjen, jobbet, problem, funderingar, serier, kompisar, väder, stavfel, nyheter, tro, framtiden...osv. Ja den här bloggen kan nog innehålla lite av varje. Trevlig läsning!

RSS 2.0