morsdag

Vad var det jag sa?! Tyskland skulle vinna!
Äntligen är det slut med Eurovision. Det är ju om det på Tvn i typ 6 månader så det är inte konstigt om man är gode less när det väl tar slut.
Jag tillbringade dagen på stan igår med mamma, Cornelia, Ruben och Caleb. Kvällen spenderade jag på Medlefors med Astrid, Emma, Linda och Maria. Jag och Astrid åt kyckling och pasta klet kan vi kalla det. Gott var det, synd att allt var på känsla så det blir svårt att göra det igen. Senare under kvällen droppade Emma, Maria och Linda in också. Vi såg Eurovision och jag tror att alla var överens om hur less man är på skiten. Dock var Tyskland en mycket bra vinnare, tror det var första gången den låt som jag heja på vann.
Idag är det morsdag, jag har grattat mamma och ikväll blir det middag hos farmor.
Imorgon åker jag nog till stugan med Maria, Farmor och Farfar. Vi ska lägga ut lite nät och bara ta det lugnt.
Nej nu är det dags för duschen så att jag blir klar nån dag.

helg igen.

Som ni säkert vet så gick inte Anna vidare till Eurovisions finalen. Jag sa redan från början när hon vann i Sverige att låten inte skulle slå i Europa. Hon gjorde dock ett bra framträdandet men låten är ju inte nån höjdare.
Efter som det inte finns nått Sverige att heja på så kan jag med gott samvete heja på dom låtarna som är bra.
Tyskland har en bra låt så även Belgien. Så dom hejar jag på. Vet inte om Belgien gick vidare men jag hoppas på det. Tvivlar dock starkt att det blir att se det men om det nu blir så att det blir av har jag iaf nån att heja på.
Ikväll har jag haft en mysig kväll med Astrid och Elin i Gunnmark. Vi åt tacos och pratade en massa. Det blir lätt en massa prat när man inte setts på 1 ½ år. Elin har nämligen just kommit hem från USA. Det var iaf väldigt kul att träffa henne igen.
Nu ska jag försöka he mig i säng för att kanske orka upp en snabbis på stan med mamma imorgon.
Natti.
Tom Dice - Me And My Guitar (Belgien)

mätt!

Kom just hem efter en lååång dag. Steg upp 05.10 imorse för att hinna duscha innan jobbet. Jobbet varade fram till 12 för sen skulle vi bege oss till Kurjan för att ha personaldag. Vi pratade väl i stort sett om hur vi hade det på jobbet, och om det fanns saker som vi ville förbättra och sånt. Klockan 18 var det dags för middag på Ombord. Det var fisk och kött buffé, mycket gott. Det har varit en trevlig dag men nu är jag rätt slut. Har suttit och lyssnat nästan hela dagen och sovit allt för lite natten till idag.
Ikväll blir det att kolla på serier och bara slappa. Imorgon ska jag försöka he mig ut och springa innan jobbet för träningsvärken börjar ge med sig nu.
Ha en bra kväll.
Hoj!

regn

Måndag. Jag har varit ledig och hunnit med att rensa fiskskålen och fikat/plockat undan hos morfar. Nu väntar jag på middag och sen får vi se om det blir en sväng till Astrid ikväll. Vet inte om det hinns med för jag jobbar imorgon så jag borde he mig i säng i tid. Jag borde också påbörja en storrensning av mina kläder. Har en massa som inte används och kan säljas eller ges till bättre behövande.
Aja nu är det strax middag.
Hoj!

solbränd

Jobbhelgen är slut och jag är ledig imorgon, kan inte bli så mycke bättre just nu. I helgen har jag haft en inskolningselev som jag måste säga har varit mycket duktig. Jag hoppas jag har kunnat lära henne nått så att hon inte blivit bortskrämd från jobbet. Annars har jag hunnit med att umgås med Veronica och hunnit vara en sväng på solbacken för att köpa minneskort till min kamera så nu kan jag iaf använda den. Mycket trevligt är det att ta kort med den. Sen har jag ju självklart hunnit med att sola också nu när det varit så många bra soliga dagar, bränd på näsa och mage. Det är smällar man får ta så här i början av sommaren, ska nog ordna upp sig innan sommaren är slut.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, kanske blir det eller så blir det en hemma kväll, kan vara skönt men vi får se.
Nu väntar efterrätt och sen dusch, hoj!

typiskt också..

Joshua Radin ska spela i Stockholm på RixFm festivalen på fredag och jag kommer inte att vara där! Jag är verkligen oglad just nu. JAG VILL OCKSÅ SE HAN!

livet leker

Just hemkommen efter en promenad med Fredrik. Vi gick i Ursviken idag, och det var gode varmt vill jag lova. Åhh vad jag älskar att det är försommar i Skellefteå. Det är soligt och varmt, jag slutar 14.30 imorgon och är ledig på torsdag. Sist jag kolla så lovade dom bra väder så jag hoppas dom håller vad dom lovar för jag behöver lite sol för att bli brun. En gamling sa till mig igår att hon som jag jobbade med skulle dela med sig av hennes brunhet till mig för att jag var så blek att jag såg sjuk ut. Det är illa...mycket illa. Måste styra upp det nu på min lediga tid.
Nu blir det hockey och en dusch i pausen, Sverige leder förövrigt med 3-0 med halva matchen spelad.
Hoj!

Underbar dag..

..kom just in efter att ha legat på klipporna och läst och druckit kaffe. Det kan ju nästan inte bli bättre. Älskar att sommaren är påväg!
Nu blir det middag hos farmor och farfar.

Hoj

Two Door Cinema Club

Nikon D3000

Det som skulle bli en kort sväng på stan blev en heldag på stan. Jag och mamma fick oss iväg allt försent till stan och det visade sig att vi hade en massa att göra när vi (iaf jag) trodde att vi bara skulle lämna in Benjamins studentplakatbildsak. Mamma handlade skor till sig själv, Cornelia och Ruben. Sen så köpte jag en kamera, det blev en systemkamera, Nikon D3000. Jag ska försöka lista ut hur den fungerar imorgon, måste även tvätta och städa imorgon. Har skjutit upp det i allt för många dagar nu så det är dags att ta tag i det.
Sen har jag en hel del serieavsnitt som jag också borde ta tag men det är det inte lika bråttom med.

Nu ser jag väldigt suddigt och nästan i kors så nu är det dags att lägga sig.

verkligheten

Tillbaka till det verkliga livet igen. Jobbat på både hemtjänsten och skärgårds idag. Det har gått bra och man känner att tålamodet är tillbaka med gamlern men inte rikigt orken att göra det lilla extra. Men den kommer nog så småningom bara man kommer in i jobbet igen.

Jag ska försöka få mig in i duschen och sen se lite serier.

Hoj!

Stockholm 8-11 maj

Hemma igen efter några dagar i Stockholm. Jag vet inte riktigt hur det känns, det är vår, varmt och soligt i stockholm, här är det snö och inte alls så varmt. Men dom har visst lovat lite sol i helgen så jag får väl hoppas på det då.
Jag har iaf haft det underbart. Jag har bott hos Gustav i Flemmingsberg, vi har ätit god mat, glass och godis, varit på Ikea, inne i stoor schtaaan, träffat en hel del konstiga människor, bakat bullar och skrattat en massa.
Sen har Albin också umgåtts med oss nån dag. Det är konstigt att jag inte träffat han så mycket som under den tiden vi båda är i Stockholm när vi båda bor i skell. Aja det ska bli en ändring på det nu, blir att umgås mer.

Shoppat har jag hunnit med att göra och sen klippa mig också. Helt sjukt att det bara kostar 250 kr att klippa sig i stockholm medans det kostar typ 500 här...mycket märkligt. Aja ska försöka lägga upp bilder på shoppingen och kanske på frisyren också om jag orkar.

Nu blir det serier..natti :)

Shopping på Lindex

Jobb till 12, solbacken, packat väskan inför stockholm, matat ynglen, ätit gott grillat kött.
Nu ska jag skjutsa min bror på lan och sen ska jag på bruks och planera lite inför joypeak live.

Ha en bra kväll.

Shopping från idag:



bikini (Lindex)
svarta legings med dragkedja längst ner (Lindex)
Blommingt linne (Lindex)

torsdag 6 maj

Försöker sova men det går inte. Är pigg som få. Jag tog mig dumt nog en powernap på 1½ timma ca klockan 19.30. Det var ju väldigt dumt av mig för nu är det svårt att sova.
Sen har jag blivit mamma idag till små fiskyngel. Jag hoppas att jag ska lyckas få dom att växa så att jag får mig några fler fiskar. Det kläcks iaf mer och mer ägg så jag hoppas iaf nån överlever. Måste köpa nån bäbis mat åt dom så det kan hända att det blir en snabbis till stan imorgon efter jobbet. Sen måste jag försöka hinna med att packa imorgon också eftersom att jag åker till stockholm på lördag morgon.

Nej nu blir det att försöka sova.
Natti.

v18

Onsdag igen. Veckorna bara flyger förbi. Igår köpte jag och Astrid piggelin, (finns det nån godare glass) och gick en promenad längst älven. Sen blev det god middag och efter det mys hos Emma. Vid 20 tiden begav jag mig in till stan för att träffa Samuel och Gustav. Vi hade det trevligt och bara tog det lungt (jag iaf, vet inte vad jag ska säga om dom andra). Sen blev det en tväris på Max och sen hem. Idag har jag varit på båda mina jobb först hemtjänsten och sen Skärgårds. Det har gått bra och varit kul idag. Jag har haft en period då jag inte alls kännt för att jobba. Varit riktigt less på det mesta. Men nu känns det rätt okej. Jag ska ju en sväng till Stockholm på lördag och åker hem på Tisdag kväll så det kan nog vara det att jag snart har semester som gör att jobbet känns rätt bra.

Iaf nu ska jag se på lite serier. Det allra sista avsnittet av Andra Avenyn...jag fattar inte hur allt ska kunna ordna sig på ett avsnitt. Aja ha en bra kväll.

Hoj!

1 maj

Kvällen bjöd på bowling och kortspel med Erik, Veronica, Johan och Johan. Bowling visade sig vara min mindre starka sida ikväll. Det gick inte alls bra, en strike fick jag men annars var det mest streck på min rad.
Men på kort visade det sig att jag var en mästare. Jag var dock tvungen att sluta spela för att åka hem och sova för jag ska jobba imorgon. Men jag skulle nog ha fortsatt att glänsa ;)

Kvällens citat blev utalat av Johan när han skulle beskriva smaken på den nya Marabou som hade polka i sig.

"Den smakar Mariannegodis fast tvärtom"

Natti natti allesammans.

mormors rosa halsduk och min outfitt i kväll

valborgs

Jag hade en riktigt bra kväll igår hos Veronica. Trots att det blev en valborgs utan brasa och grillning av korv, pinnbröd och marshmallows vilket jag tycker hör till. Så blev det den bästa valborgs på länge. Det blev istället en valborgs med trevligt folk, lekar (jag blev den mest lösaktiga), kareoke, godis mm.
Idag var jag då ledig som tur är för jag vakna alldeles bara för en stund sen. Det är illa men jag hade lite timmar att ta igen sen en vecka full av jobb.

Ikväll ryktas det om att det ska bjudas på grillat hemma, det är inte illa. Årets första grillning blir det för mig då :)
Nej nu ska jag förska hitta nå frunch att äta.

HOJ!

Karin Sannah Magdalena Sehlstedt

Resor, livet, familjen, jobbet, problem, funderingar, serier, kompisar, väder, stavfel, nyheter, tro, framtiden...osv. Ja den här bloggen kan nog innehålla lite av varje. Trevlig läsning!

RSS 2.0