Amber Oak A-torp 20:00

Fikat med Gustav i dag det var mycket trevligt. Nu lär det dröja ett tag innan vi ses igen när han bor i London och jag börjar skola, det är en ekvation som inte går ihop så bra.
Ikväll blir det middag hos Hedvig med trevligs flickor, sen beger vi oss för att lyssna på Amber Oak på A-torp.
Dom släpper nämligen sitt album idag och spelar då också en spelning. Kommer bli en bra kväll! :D

Nu ska jag bege mig, hoj!

16:33

"Människor är människor genom andra människor"

Vardag igen

Julhelgen är slut och det börjar gå tillbaka till vardagen. Rätt skönt tycker jag, man kan sakta men säkert stressa ner och börja planera flytten till Sundsvall.
Jag har haft en mycket mysig och trevlig julhelg med god mat och alldeles för mycket godis och fika. Men det är väl så det ska vara kanske.
CSI är på i bakgrunden ikväll och jag sitter och funderar på om jag inte ska ta mig nå kvällsfika om det finns nått som kan vara gott.
Aja natti natti!

16 dec

Torsdag 16 december har det hunnit bli. Julstressen känner jag inte efter att köpt klart alla mina julklappar. Men stress över skola har jag då istället.
Vet inte när jag börjar eller vars jag ska bo. Jag tror jag har fått en lägenhet men jag har inte hört nått mer om den. Jag tror även att jag börar den 17 januari men som sagt det är saker jag tror inte saker jag vet.

Förhoppningsvis ska nog allt lösa sig.
Imorgon ska jag pausa från stressen och åka till Stockholm över helgen. Ska bli skönt att slippa tänka ett tag.
Idag har jag hunnit vara på jobbet en sväng, 7.30-10.30 ska även tillbaka dig snart eller snart och snart ska dit klockan 16. Innnan jobbet ska Hedvig komma förbi en stund, hon är hemma från Varberg över julen. Ska bli ett mycket trevligt besök :)

Nu ska jag ta å äta nån lunch tror jag sen parkera mig framför Tvn.

 Bra låt!

Steget – Denna Gången Den här är också bra!

Man of my dreams

8 december 2010

Idag blev det att göra sista rycket med julklappshandeln. Jag är nu klar. Kan nästan inte beskriva hur skönt det känns att ha en sak mindre att tänka på. Imorgon är det den 9 december och det betyder att antingen imorgon eller på fredag får man veta om man kommit in på skola. Ja det blir spännande att se om jag flyttar från Skellefteå efter jul.
Hann också med en snabb fika med Sebastian idag innan han skulle springa iväg på AF.
Nu sitter jag och tar igen lite missade avsnitt av Peller Svanslös och Mysteriet på Greveholm.
Hoj!
Inslaget och klart, nu kan jag koncentrera mig på städning och tvättning sen ska det väl hinnas med lite jobb också.

Radical Face



December

Det har hunnit bli december och julklappar ska börjas köpas in. Mitt försök att börja misslyckades och slutade med att jag köpte kläder till mig själv. Jag måste helt enkel göra en lista eller nått för att få nått gjort på stan.
Har inte några bra idéer heller på julklappar så just nu känns det rätt hopplöst. Jag gav förslaget till familjen att vi skulle strunta i julklappar och istället spara pengarna och åka nån stans men det var visst bara jag som tyckte att det lät som en bra idé.

Men det är inte bara stress i december, det är även många mysiga och trevliga saker som man får börja med. En sak som gillas starkt är att jag nu kan börja om att se mina favorit julkalendrar, som är "Mysteriet på Greveholm" och "Pelle Svanslös". Ett avsnitt varje dag. Det stämmer väl som man brukar säga att det var bättre förr.
Har även bokat in en resa till Stockholm före jul, 17-19 blir det av. Får se hur det blir, mitt mål är iaf att vara klar med julklapparna då så jag slipper stressa med det när jag är där.

Annars då, ja magen lever fortfarande sitt eget liv och verkar inte vilja bättre sig. Jag känner inte riktigt för att gå till nån läkare heller för vad ska dom säga. Prova att inte dricka mjölk eller nått annat sånt där som jag kan komma på själv. Mjölk grejen har jag provat och jag vet inte om det hjälper..

Nej nog om detta, dags att tagga jobb så man klarar natten med gamlern som förhoppningsvis är snälla även i natt.

Karin Sannah Magdalena Sehlstedt

Resor, livet, familjen, jobbet, problem, funderingar, serier, kompisar, väder, stavfel, nyheter, tro, framtiden...osv. Ja den här bloggen kan nog innehålla lite av varje. Trevlig läsning!

RSS 2.0