alltså vilken dag

Idag har varit en av mina värsta dagar på jobbet! Det var verkligen inte nån höjdar dag, men nu är den över och det är bara att ta nya tag till imorgon för då jobbar jag igen.
Ikväll blir det bio med Hedvig, Olov och Joel. Vi ska se "Inglorious bastards" så det är bara att tagga till.

Annars då. Jo gårdagen var riktigt bra. Hade timmar på jobbet så när jag var ledig så åkte jag till Olov och kollade på film. Sen bar det av mot jobbet igen. En riktigt lugn kväll och när jobbet slutat klockan 21 så åkte jag på utflyttningsfest hos Lundströms i huset på kallis. Det var mycket trevligt. Vi hade kul när vi hitta utklädningslådan. Jag och Hedvig hitta två gamla baddräkter som vi tog på oss. Snygga var vi inte men roligt hade vi. När alla hade åkt hem så kom vi på att vi skulle bada i deras bubbelbad med baddräkterna. Det var jättemysigt. Bilder kommer sen ;)

Nu ska jag gå ner och ventilera lite om min dag för min mor.

Hejs

En av bilderna på oss ;)

jobb och flytt

Har just fått en ny definition på vad jag egntligen har för arbetsuppgifter. Jag är ett hjälpminne och en trygghet, tycker att det var en bra beskrivining.
Annars idag då, ja jag har hjälpt Lundströms att flytta. Var ju som ett äventyr att flytta ett hus till en 4:a men lite ordning hann vi ändå få innan jag åkte.
Imorgon jobbar jag delad tur så kanske tar mig en sväng på matfesten om jag orkar annars kommer jag att ligga hemma och kolla på film, det är rätt skönt att inte göra nått när man ska tillbaka på jobbet igen.

Nu ska jag börja se True Blood.
Hejs.

13.47

Igår kom jag iaf hem vid 7 tiden kanske. Efter det åkte jag till Olov och vi såg "one flew over the cocos nest". En mycket bra film med Jack Nicholson. En fråga har jag dock, finns det nån film som han inte är galen, sjuk eller bara äcklig i?
Nej jag tror inte att det gör det.

Ikväll blir det nog en lugn kväll för imorgon väntar jobbet klockan 7.

Aja nu ska jag gå tillbaka till min frukost som innehåller slatten av det vi hade hemma. (sista filet, sista flingorna, sista pålägget)



I kväll blev det lite Boogle och när jag säger lite så menar jag verkligen lite, vi spelade en omgång. Sen blev det film, vi såg Edward Scissorhands. Fy vilken mysig film det är och Johnny Depp är ju hur bra som helst som vanligt. Dagarna framöver blir det jobb, hjälpa Lundströms att flytta, jobb, kanske bio, jobb, umgås och lite mera jobb. Ja ni ser ju vad det är som dominerar men men det ska nog gå.

Natti natti

hemma

Tillbaka i norrland!

Uppsala, måndag

Idag har det blivit bak av morotskaka och till middag ska mormor göra palt. Annars så har vi bara tagit det lugnt än så länge och så kommer nog dagen att bli också.

Imorgon far vi hem, vi åker nog troligtvis vid 9, och parkeringen går ut 19 över 10 imorgon så då är vi då senast iväg. Det är tur att vi inte far idag för jag känner vi jättetrött. Tror att det är för att jag sov så lite natten till igår.

Nu ska jag gå och se hur det går för min morotskaka om den går att äta osv.

Uppsala, söndag

Idag har jag varit på Gränby med Mormor och Vicki, mormor inhandlade en väska och jag hitta en sjal och en kjol. Ja att man inte ska lyckas gå på stan utan att handla, det är ju hemskt.

Nu ska vi snart bege oss till Petra och Niklas för att äta middag, det bjuds på surströmming och till barnen (jag också), så bjuds det på nått annat.
Hejs



Hemma från middag hos Karendahls. Det var god mat och trevligt sällskap.
Nu blir det väl en kväll framför tvn :)

Hejs



Och en tvkväll blev det. Jag, Irené och Vicki kollade på Batman Begins, trodde att jag hade sett den förut men jag kan inte ha gjort det. Den var riktigt bra faktis, blev sugen på att se The Dark Night så måste nog göra det nån dag framöver :)

Natti natti

American History X

Det är en fantastisk film den är värd varje minut av sömntimmarna nu på natten. Dock är den hemsk och sorglig inte alls kul att se själv. Sen är ju Edward Norton bra som vanligt så det gör ju filmen ännu bättre.
 Nu ska jag iaf ta mig gråtande till sängen och se om man kan få sig nån natt sömn och ändå kanske stiga upp i tid imorgon och kanske då ta sig till Gränby.

Godnatt

Uppsala, lördag

Idag är det spöregn, så det lutar mot en dag på Ikea. Men vi får se hur det blir.

Nu ska jag gå och klä mig och sen äta nå frukost.



Ja vi kom oss till Ikea till slut men klockan hann bli 15. Jag köpte inte nått men kollade ut en säng som jag ska köpa sen. Till middag fick vi grillat så det var inte alls illa.
Nu ska jag se om det är nått spännande på TV eller så blir det en film.



Jag och Sara såg film ikväll. Den hette snabbar än döden tror jag och gick på tv 4+ och den var inte alls så dålig faktis. Lagomt bra så här på kvällskvisten. Nu har Sara åkt hem så jag sitter kvar själv vid tvn och kollar lite på American History X. Tror dock att jag ska byta kanal när Criminal Minds börjar för American History X slutar inte för än 03. Aja vi ser hur det blir.

Natti

Uppsala, fredag

Idag har jag inte gjort nått, vakna klockan ett så med andra ord alldeles för sent. Sen har jag duschat och suttit vid datorn. Men det ser ut som att jag ska bege mig in mot stan och fika med Yazmine. Det är en gammal barndomskompis som jag inte träffat på flera år så det kan nog bli väldigt trevligt.

hejs.



Det blev en kycklingsallad, juice och kaffe på Waynes med Yazmine. Jättekul att träffa henne igen, nästa gång ska inte bli lika längesen som sist. Efter Waynes gick vi till Mac affären för att träffa en av hennes kompisar och vi följde med bak på lagret. Ja det är du ingen ordning, jag är inte förvånad att saker tar tid och försvinner när man lämnar in dom på lagning. Sen skulle han lägga in mer minne på en dator, och kollade på Youtube hur man skulle göra!? Va är det så det ska vara?? :P
Nej men så illa var det inte, han visste hur man skulle göra men skulle bara kolla så att det blev rätt från början. Men det känns ju lite som att man skulle kunna fixa det själv och spara 400 kr.

Nu ska jag gå och lägga mig, ska sova i min mosters säng så vi får väl se hur det ska gå.
Natti natti

Uppsala, torsdag

Tog en riktig sovmorgon idag. Jag och Vicki steg upp typ 12, åt frukost och nu kollar jag på Friidrotts VM. Hade tänkt att gå och platta håret på en stund och sen så måste vi komma fram till om vi ska på Gränby eller en sväng på stan. Sen så är det min lillebrors födelsedag idag, Benjamin fyller 18 grattis till han.
Har dock mina funderingar på vad jag ska köpa till han, aja det kommer jag nog på idag när vi kommer oss iväg.

Hörs senare under dagen.


Nu är vi hemma igen och stan blev det, present till Benjamin är innhandlat och sen så hitta jag 4 saker till mig själv ;) Två shorts, en klänning och en T-shirt.
Nu kollar vi på friidrotts VM och snart ska vi börja laga mat. Det blir kycklingwook..mums!


Nu börjar torsdagen i Uppsala leda mot sitt slut. Jag och Vicki kollade lite på friidrott efter maten. Usain Bolt vad mer kan man säga än att han är helt sjuk! Sinnes vad det ser lätt ut när han tar världsrekord efter världsrekord. Efter det så fastna jag i ett dataspel ett tag, nå resturang spel mycket stressande men kul. Sen såg vi Ice Age 3, mycket bra må jag säga. Dock så gör ju Sid hela filmen.
Nu ska jag se om jag ska lyckas somna nån gång jag också, och framför allt om jag ska orka stiga upp imorgon och kanske ta mig en promenad till Gränby.

natti natti

Uppsala, onsdag

Nu är jag nyfriserad, klippt och färgat håret har jag gjort. Det blev bra tycker jag, ska dock platta håret för att se hur det riktigt blev. Sen blev det en lite sväng på stan och jag hitta en kjol på BikBok. Ja jag vet BikBok inte coolt men snygg är den ändå. Träffade Vicki och Hanna med barn vid ån och dom åt lite mat sen åkte vi till Petra för att säga hej.
Sen bar det av mot affären för här finns det inte nått att äta, men det är ju som vanligt det.
Nu ska jag börja laga middag, korv och kroketter.

Hejs

Uppsala, tisdag

Framme i Uppsala efter en dag i bil med mormor och morfar. Det har gått bra men lite less kanske jag var på slutet men det är sånt man får ta. När jag kommer hem vet jag inte riktigt, jobb väntar på torsdag så innan det är jag då hemma. Mormor skulle nog bli tacksam om jag åker med dom hem på tisdag och hjälper till och kör så vi får se hur det blir.

Nu sitter jag och Vicki i soffan med varsin dator och kollar på TV, ja dagens sätt att vara social på är mycket märkligt.

Nu blir det kanske en film. Hejs.

En liten uppdatering

Som sagt i fredags var det bio, Public Enemies blev det och den var riktigt bra. Dock lite lång och inte nått happy ending men jag har insett att det är nästan dom bästa filmerna som inte har det. Men ibland behöver man en film med happy ending och dom senaste jag har sett har inte haft det. Public Enemies, Boy A, There Will Be Blood, The Ring och The Spirit (måste dock se den igen, var alldeles för trött för att fatta nått, tror att jag somna till ibland).
I lördags såg jag There Will Be Blood och The Ring med Olov, förstnämnda filmen var bra för som sagt inget happy ending = bra film. Söndag begav jag mig till jobbet efter allt för få timmar av sömn, men det gick oväntat bra hade timmar så fick som slappna av mitt på dagen. På timmarna åkte jag upp till stan med målet på loppisen som är på folkparken men det var spöregn så det slutade med att jag, Astrid och Emma åkte och åt lunch. Sen blev det en tur till Maxi och sen hem och tillbaka till jobbet. Hem och slappa och se The Spirit, Olov kom förbi efter jobbet så vi såg den eller han såg och jag halvsov.

Idag har jag också varit på jobbet och hälsat några som haft semester välkommna tillbaka till jobbet. Det är skönt att veta att dom börjar och jag tar en liten semester till Uppsala. Jag har ju som försökt att packa lite idag, det har inte gått jättefort och inte heller jättebra för den delen. Som jag tidigare sagt och även visat på bild så ligger alla mina kläder i en hög på golvet så det är ett äventyr att hitta något specifikt klädesplagg, man måste packa med lite tur om det ska gå undan. Åker iaf imorgon vid 9 och då förhoppningsvis med en packad väska. Funderar på att ta en sista minuten resa hem på söndag det skulle vara skönt att ha några dagar hemma innan det är jobb igen på torsdag den 27.

Nu måste jag gå och byta i fiskskålen så dom har rent medans jag är borta och så jag är klar till ikväll när det är film.

fredag

Städat klart på jobbet och ikväll blir det bio, vi ska nog se "public enemies" så det blir nog bra. Sen blir det hem och sova för imorgon ska jag jobba.

Bruncha är underskattat

Efter mitt förra negativa inlägg må jag väl säga att gårdagskvällen blev helt okej. Det började i Örviken med tårta och sprit (jag körde så för min del blev det bara tårta), sen efter mycket velande så hamnade vi på Station och med vi menar jag Hedvig, Joel, Alfred, jag och Josef. Mesta delen av tiden spenderades på dansgolvet som är ovanligt för min del resten av tiden var jag nog ute på ballkongen. Jag kan inte påstå att jag är pigg idag, somna kanske 4 igår sen steg jag upp 10 idag för att bruncha med Elin, Matlida och Hedvig. Det var mycket mysigt och sen sa vi hejdå till Matlida som flytta för att gå skola om jag inte har helt fel var det i Göteborg nån stans. Tillbaka till brunchen, varför gör man det inte oftar, det är ju jättemysigt lite som en hotellfrukost, men mindre folk och bara det man tycker om att äta. Nä jag gillar brunch!

Jag och Elin börja snacka om att åka nån stans så vi får se hur det blir med, men det skulle vara trevligt om he blev av.

Nu ska jag se om det är mat snart så jag får åka på jobbet och göra bort städningen och käna lite pengar.

tss..

Vilken skitdag, det kan nästan bara bli bättre! Vissa dagar känner man att man inte skulle ha stigit upp, jag känner det idag.

Jobb, släkt från kalmar osv

Tisdag den 11 augusti och släkten från kalmar är här och hälsar på och vi ska alldeles strax äta grillat, det är härligt. Jobbat idag har gått väldigt bra alla har varit snälla, en av mina gamlern fyllde 85 idag så han var på välidigt bra humör och var tacksam och finklädd. Sen det tråkiga var att en av dom dog igår klockan 21, det är aldrig kul när det händer fast man vet att det till slut kommer att göra det. Men hon var jättefin, knäppta händer och en ros på magen. Så nu kommer det en ny stjärna till oss nån gång snart det blir säkert bra.

Nu är det dags för lite utlovade bilder från kvällen i gummibåten.

v 33

Idag är det  måndag och Alfred fyller år, grattis till han. Annars då ja, jag har jobbat ikväll sen varit hos Hedvig och sett lite Kvarteret Skatan. Imorgon jobbar jag också och sen är det middag med släkten från Kalmar, kommer bli mycket trevligt tror jag, det är allt för sällan man träffar dom.
På onsdag blir det fest i örviken och det ser jag framemot, hoppas bara på bra väder.

Natti natti

Helgen

Lördag var det Nolia som gällde, varmt som stryk var det men det var en trevlig dag. Jag inhandlade en 3D affish och ett par shorts. Påväg hem stannade vi i Bergsbyn och köpte glass, jag tog en vanlig glass kände att jag orkade inte en sån stor glass, nej en i sommar får vara nog. När jag kom hem badade jag och Olov sen såg vi film hos han.

Idag blev det en båttur med Hedivg och hennes föräldrar, destinationen var burehällarna. Det var riktig varmt och skönt innan molnen kom. I vattnet var det bara kallt inte ens lite behagligt men jag tog mig i en gång iaf. Påvägen hem så kom solen tillbaka och det blev varmt. Vi tog ett dopp när vi kom tillbaka till bryggan och där var det 25 grader i vattnet så det var riktigt behagligt i vattnet hemma.
Efter middagen så åkte jag upp till stan för att fika med Maria, Emma och Astrid. Maria lämnar oss igen, men denna gång för skola i Skåne, det är iaf lite närmare än London. Men jag hoppas hon kommer trivas jättebra och man kan alltid hälsa på. Senare mot kvällen när jag var hemma igen så blev det lite grill och snack med kompisar på klippan.

Måste lägga ut lite bilder från min och hedvigs kväll i gummibåten i fredags men det kommer senare.

dagens teknik

Mitt internet är alldels för dåligt just nu för att jag ska kunna uppdatera och lägga ut bilder, måste försöka styra imorn.

Godnatt

SOMMAR!

Jobb, bad, flyta i älven i gummibåt = min dag idag.

Nolia imorgon = lättklädd

trasan

Ikväll blev en mysig kväll hos Veronica. Vi åt middag tillsammans och sen kom Emma och Camilla, mycket trevligt. Vi spelade Yatzy eller Yatch som Emma skulle ha skrivit, jag vann såklart ;)
För att förklara rubriken så kan jag bara säga att Veronica hade en lite dust med sin kökstrasa mer behöver inte berättas. Sluta med att den blev kokad och Veronica brännde fingret.

Nu är det dags att sova för imorgon är det jobb som gäller, och det börjar alldeles för tidigt.

en ynka liten

Idag insåg jag hur lätt man kan göra nåns dag. Jag varit ute och gick med en av gamlern på jobbet och allt hon kunde prata om efter det var att vi hade varit ute och handlat och gått osv. Då trivs jag med mitt jobb.

Ikväll blev det fiska i örviken, det nappa men det ville dock inte fasta nog många gånger om du frågar mig. Jag fick en liten aborre som jag kasta i igen, Olov fick två som släppte just innan båten och Joel fick en hyfsat stor. Hedvig fiska inte och Alfred fick inte nå fisk.

Imorgon jobbar jag till 17 och efter det så kanske det  blir att hänga med Vera men inget är bestämt än.
Nu ska jag gå och skära lite ananas och äta det tillsammans med glass.

Hejs

tisdag 4 augusti

Nu är första dagen av fyra arbetsdagar över. Det har gått riktigt bra, alla har varit på bra humör så jag hade gruvat mig lite i onödan. Imorgon så blir det kanske med ett väldigt stort kanske station, jag vet inte rikigt om jag orkar jobbar imorgon och så även på torsdag. Annars då, jag det ser ut som att det blir en kväll med Vera på torsdag och sen fredag jobbar jag sen vet jag inte. Lördag blir det Nolia med mamma och pappa.

Förövrigt så har två fiskar bytt namn Johnny Depp heter nu Jack Sparrow och Orlando Bloom har inte fått nått nytt än men det kommer.

Sen en fråga, vem vill åka till Turkiet den 4 september?

Fiskägare

Idag har jag hunnit med att följa pappa och lämna tillbaka bilen sen åka en sväng på Arkens Zoo på solbacken och sen tandläkaren. På solbacken köpte jag mig fyra fiskar, Ola han är orange slöjstjärt, Måns är en svart fisk med cyklopögon, Johnny Depp har ett svart öga och är spräcklig och Orlando Bloom är vit med en orange fläck på huvudet. Hos tandläkaren gick det bra, det blir att teckna en tandförsäkring nästa gång jag ska dit vilket är om typ 2 år. Men jag må då säga att betala hos tandläkaren var inte så roligt alls.

Nu ska jag se om den där TV-bänken kan bli klar snart. 

Loppis

Vaknade av att Astrid ringde och fråga om jag skulle på loppis. Jag steg upp åt lite frukost och begav mig mot stan. Hämtade Astrid och vi tog tag i loppisen som var som ett helt projekt. Det var jättemycke bord så jag lovar att vi missa nått. Dock så vet man inte vad man missar så man mår inte dåligt av det. Astrid hittade en klocka, ett halsband och en film. Själv så höll jag på att ge upp med mit sökande efter en fiskskål då vi på sista bordet såg en för 30 kr som jag köpte. Imorgon blir det att åka upp på solbacken och köpa fiskar, måste nog skriva en lista på vad som ska inhandlas. Iaf tillbaka till dagen, efter loppisen åkte vi upp på vitberget och satt och pratade ett tag, mycket trevligt. Sen bar det av till solbacken för att inhandla middag, jag köpte kroketter, grillkorv med en creme fraiche med chilismak såg framemot den middag men när jag skulle hämta Cayenne hos mormor och morfar blev jag bjuden på middag. Och jag menar vem kan tacka nej till hemmagjorda köttbullar. Ja inte då jag. Tack mormor.

Och nu kom jag ju även på att jag ska till tandläkaren imorgon, längtar inte kan jag ju säga.

Snart kommer familjen hem, jag försöker njuta av mina sista timmar i lung och ro för snart blir det livat igen.

Nu ska jag se om jag kan bygga ihop min TV-bänk.
Hejs

Lördag 1 augusti

Jobbat på travet idag. Det gick bra men blev lite långtråkigt mot slutet men annars så. Väl hemma så blev det middag med Hedvig, Joel, Olov och Alfred. Sen hyrde vi en film, den hette "Mammoth", det var en bra film, men inte nån feelgood, jag blir irriterad så fort jag tänker på den. Sen blev det en omgång "Bamse och honungsjakten" och Alfred vann så klart igen. Jag funderar på om jag ska orka åka upp till stan imorgon på loppis, just nu känns det lite jobbigt men det kan bli av. Nu börjar snart Criminal Minds på 9.an så det blir av att se.

Godnatt

Bamse och honungsjakten

Ikväll blev en lugn kväll, åt lite glass och bär med joel och alfred. Hedvig kom lite senare och då spelade vi "Bamse och honungsjakten". Alfred vann båda gångerna, jag vet inte om det är så att han sitter och spelar det spelet hemma varje dag eller nått men ja han visste vad han gjorde när han drog alla kort med +3 burkar.

Nu ska jag kolla lite på TV och imorgon blir det jobba på travet.

Karin Sannah Magdalena Sehlstedt

Resor, livet, familjen, jobbet, problem, funderingar, serier, kompisar, väder, stavfel, nyheter, tro, framtiden...osv. Ja den här bloggen kan nog innehålla lite av varje. Trevlig läsning!

RSS 2.0