17.47 fredag 26 november 2010

Fredag och det blev inte alls nån ledig vecka.
Jobb på bruksskolan i måndags och tisdag och onsdag spenderade jag 7-17 på skärgårdshemmet. Torsdag tog jag mig friheten att vara ledig för i helgen är det natt jobb som gäller.

Lördag imorgon och jag hoppas att vädret har lugnat ner sig lite så att jag kan he mig till stan för att träffa Maria. Då ska även det börjas att inhandlas lite julklappar och jag ska köpa ett par vantar till mig själv. Sen brukar det kunna slinka ner nå mer grejer också men det får vi se om.

Sen har jag kollat lite på resor till Stockholm, hade hoppats på att hinna med en sväng dit före jul. För sen efter jul hoppas jag på att komma in på nån skola och då blir det flytt och inte alls lika lätt att resa iväg när man känner för det. Men vi får se, ska ta tag i det imorgon, eller i natt på jobbet om det är lugnt :)

Har också insett att jag pratar sjukt mycket i telefon, har haft min telefon i ca 1 år och har pratat 97 timmar 36 minuter och 7 sekunder!

Hoj!

söndag den 21

Min första ledig helg sen jag kom hem från London spenderades med besök från Stockholm. Walter kom i fredags och åkte hem idag. Vi gjorde väl inte jättemycket. Blev en kort sväng på stan i lördags sen har vi sett The Big Bang Theory. Har nu kommit fram till att jag måste börja se det nu när jag sett två säsonger så måste jag fortsätta.
I veckan ser det ut som jag är ledig till på lördag. Känns ju lite märkligt men det kan ju ändra sig men som jag sa just nu ser det ut som det.
Nu tillbaka till Tvn.
Hoj!

Vi på Saltkråkan

"Ibland är det som om livet plockade ut en av sina dagar och sa: ’Dig ska jag ge allt! Du ska bli en av de där rosenröda dagarna som skimrar i minnet när alla andra är glömda.’"

17 november 2010

Onsdag och just nu ser det ut som att jag är ledig fram till nästa helg. Men vid det här laget har jag lärt mig att det oftast inte brukar hålla.

Idag har fick jag mig upp vid 13 måste nog säga att det var tackvare Rebecca och Walter som ringde och väckte mig. För sjukt så trött jag är nu alltså, hade dom inte ringt hade jag nog fortfarande legat i sängen. Men jag steg upp och städade lite istället. Har mer kvar att göra, men är ju ledig imorgon så måste ju ha nått att göra då också så fiskskålen får vänta tills imorgon.

Nu har jag gjort mig förtjänt av lite serietittande sen får vi se vad som händer.
Hoj

ledig lördag

Efter endast två timmars sömn så spenderades dagen på stan med mamma och pappa. Hittade mig ett par vinterskor som jag hoppas ska vara lite varma iaf. En klänning, en farsdagspresent och lite annat hann också slinka med ner innan vi åkte hem. Tacos till middag som vanligt och sen Bruks.
Idag är det inflyttningsfest hos två arbetskompisar här i Skelleftehamn.
Det ska nog bli trevligt.
Nu ska jag snart iväg och hämta morfar som ska äta middag hos oss idag.
Hoj

Markus

"Allt gör mindre ont sen
Inget är värre än första gången
Tror du på det där själv
att hjärtat lär sig av erfarenheter?"

tisdag..

..och jag är ledig.
Håller just nu på med att rensa min garderob. Inte är det lätt för man hitta kläder som man inte använder och visste knappt att man hade dom och då tänker man "ja men dom här ska jag börja använda". NEJ måste jag försöka säga till mig själv och i stället he bort dom. För svaret är just nej, jag kommer inte att använda dom nå mer. Det är just därför dom har hamnat längst under och inte alls är saknade.

När jag fått mig igenom denna rensning ska jag försöka städa lite och sen renbädda i sängen.
Efter att ha jobbat en natt med en massa renbäddningar i gamlerns sängar blir man sugen på nytt och rent hemma också.
Det är konstigt hur allt känns så mycket jobbigare att utföra hemma. Jag menar bädda sängen hemma är svinjobbigt, stöka ur diskmaskinen är sååå hatat hemma, städa ännu värre ursh, men på jobbet gör jag det bara för att det ska göras. Kan det ha nått med att man får pengar för det på jobbet?

Nej denna garderob kommer inte att rensa sig själv, tillbaka till arbetet.

Andrew Belle

"Everything will change.
Nothing stays the same
And nobody here's perfect
Oh 
But everyone's to blame"

17.38 fredag den 5 november

Magen har bestämt sig för att ha ett eget liv. Har gått ner 5 kilo för när jag äter får jag ont i magen så kan bara äta lite i små portioner. Men annars är läget helt okej. I natt väntas jobb så även imorgon.
Söndag är det cellgrupp och så ska jag försöka träffa Tim som är hemma från Stockholm, har varit det ett tag men har inte funnits tid att träffas, men nu ska det ske.

Har hunnit med en sväng på stan med Veronica idag. Hon åker iväg på torsdag till Malaysia och blir borta i 5½ vecka så det var kul att hinna träffa henne innan hon åker iväg. Vi tog en fika och gick en snabbis på stan innan allt bestämde sig för att stänga.

Nu väntar jag på middag och som vanlig på fredagar är det Tacos, ska försöka få i mig lite iaf och hoppas på att magen inte går uppror i natt för då blir det en lång och jobbig natt.
Nu blir det lite serier, hoj!

Karin Sannah Magdalena Sehlstedt

Resor, livet, familjen, jobbet, problem, funderingar, serier, kompisar, väder, stavfel, nyheter, tro, framtiden...osv. Ja den här bloggen kan nog innehålla lite av varje. Trevlig läsning!

RSS 2.0