31 augusti - första dagen på termin 2

Idag var det dags att börja om skolan, första dagen på termin 2 är avklarad och det var rätt skönt att vara tillbaka. Roligt att träffa alla människor och sen var det inte så jobbigt som jag trodde att sitta på föreläsningarna och lyssna som jag trodde att det skulle vara.
Imorgon är det ledigt och sen är det föreläsning på fredag igen sen helg ända fram till nästa torsdag. Snacka om en slapp början.
Nu ska jag gå och tittat till maten så den inte blir bränd, blir stek och potatis kroketer idag :)

21 augusti - Hedvig och Gustav

Igår gick jag, Susan, Maria och Alicia på marknad, tror den hette selånger eller nått sånt. Den var iaf väldigt stor och det fanns väldigt mycket, var ungeför som Nolia mässan. Vi hade med oss picknick, plättar och mackor, väldigt mysigt var det.
Sen väl hemma efter ett evigt väntande och trängade på bussen var det dags att he i sig nån middag för att sen fara en snabbis på Irish tillsammans med Lovisa, Karin, Jimmy, Daniel och Magnus. Blev väldigt glad och överraskad när Magnus kom dit, kändes på nått sätt lite overkligt att träffa han igen efter att inte setts på så länge.
Idag har Hedvig och Gustav kommit förbi på middag, dom är nämligen påväg söderut till sina studiestäder. Så jag, Susan, Gustav och Hedvig åt middag.
Nu ska jag se sista avsnittet av Dexter och sen blir det väl Tv :)
hoj!

19 augusti - Doris & Rut

Idag blev det först en springtur sen en sväng till Birsta med Lovisa och Karin. 
Där hämtade jag mina råttor, Doris och Rut.
Sen blev det en kaffe i stan med Susan, Maria, Alicia (Marias söta lilla bäbis) och Jimmy. Sen vidare hem igen för att hinna andas ut innan det var dags för middag med samma människor förutom Jimmy.
Nu är jag sååå sjukt mätt men äter man bakpotatis och kött så är det bara att njuta å äta så mycket som möjligt!
Nu väntar jag på att Rosanna ska komma hit :)
Natti natti

17 augusti - Sundsvall

Igår anlände jag till Sundsvall, det är lite folktomt men det är skönt att vara tillbaka.
Idag har jag hunnit med att springa, följa Susan till sjukhuset, varit i stan (och självklart handlat lite onödiga saker) och sen har jag legat på soffan å kollat på TV. Imorgon blir det en sväng till Birsta tror jag för att kolla på en spegel. Sen får vi se vad som händer.
Nu ska jag kolla slutet på Criminal Minds sen tror jag nästan att det är dags att sova.

14 augusti - sista jobbnatten

Idag är det söndag och till middag bjöds det på hemmagjord pizza.
I natt är min sista jobbnatt, känns vemodigt samtidigt som det känns skönt. Kommer sakna gamlern och dom jag jobbar med samtidigt som det ska bli skönt att åka tillbaka till Sundsvall och livet där.
Snart måste jag bege mig till Konsum för att handla lite för världens sämsta Ica i Skelleftehamn har ju redan stängt!
Imorgon blir en dag av packning och sen på kvällen blir det nog en fika med Elina.
Hade så bra inatt det ska iaf jag ha på Skärgårdshemmet!
hoj!

13 augusti - Noah And The Whale

Idag fyller Ruben 14 år så det har varit kalas här idag, vi passade på att fira Benjamin också som fyller 20 nästa lördag. Jag har även hunnit med att vara in till stan för att fylla i min tatuering, pain är allt jag har att säga om det.
Alldeles nyss fick jag ett underbart men sorgligt samtal från Anna. Hon befinner sig på det stället jag sååå gärna skulle vilja vara på nämligen Way Out West och Noah And The Whales spelning. Det kände så kul att höra dom även om det endast var genom telefonen, men samtidigt känner jag hur mycket jag missar. Sorgligt samtidigt underbart!
Känslan av att stå där och kunna varje låt, sjunga med å bara njuta av hur underbart musik kan få en att må!
Noah And The Whale – Tonight's The Kind Of Night
Noah And The Whale – Just Me Before We Met
"Last night, I had a dream
We were inseparably entwined
Like a piece of rope made out of two pieces of vine
Held together, holding each other
With no one else in mind
Like two atoms in a molecule
Inseparably combined"
 Noah And The Whale - 2 Atoms In A Molecule

11 augusti - Umeå & Nolia

Ligger i sängen och ska se True Blood. Är alldeles slut efter två dagar i Umeå med mamma, pappa, Benjamin och Adam. Igår gick vi på stan och åt middag sen blev det övernattning på hotell för att idag gå hela dagen på Nolia. Det blev en del shopping, köpte mig en klockan, ett par vinterskor och en T-shirt. Det har varit två jättebra dagar, tack mamma och pappa för denna minisemester. Nu är smestern iaf slut och imorgon är det dags för jobb igen. Jobbar hela helgen sen har jag jobbat klart och på tisdag bär det av mot Sundsvall igen. Tiden har gått sjuukt fort känns det som men ändå ska det bli skönt att återvända till min nuvarande hemstad.
hoj!

3 augusti - Renholmen

Hemma efter några dagar i stugan. Har varit skönt att bara slappa å äta!

Karin Sannah Magdalena Sehlstedt

Resor, livet, familjen, jobbet, problem, funderingar, serier, kompisar, väder, stavfel, nyheter, tro, framtiden...osv. Ja den här bloggen kan nog innehålla lite av varje. Trevlig läsning!

RSS 2.0