HOT!!

Jahapp då har man suttit och väntat på Malin i snart en timma..hon vakna just. Aja inte någon fara med det, blir säkert bra ändå. Snart blir det nog ett dopp i havet, Olov skulle komma förbi och Hedvig är säkert sugen på bad hon med. Ikväll går det rykten om bad och båt men jag vet inte riktigt om jag hinner pga jobb 20.45 men vi får se.

Nu väntar solen..hejs

Härligt!

Jag kan bara säga att kvall natten kommer sitta fint i nästa lön.

Sen om dagens utflykter kan jag bara säga härligt! Finns inte nått bättre ord som beskriver först en dag på stranden. Sen en kväll på klipporna med mysiga tjejer, nej jag tänkte väl det. Vi satt på klipporna fram till 21 och solen värmde än..det kallar jag en härlig sommarkväll precis som det ska vara.

Stughelg

God kväll folket.
Jag har nu kommit hem från en mysig helg i Atrids stuga och en annan stuga i Näset. Jag är myggbiten men det är nog sånt man får ta. Lite synd var att det var så mycket myror så det inte gick att ligga på gräset och sola men annars så. Igår kom farmor, mormor, morfar och farfar och hälsade på i stugan, mormor hade gjort plat och farmor hade gjort kladdkaka så det blev en riktigt festlig måltid. Senare på kvällen spelade familjen TP, Jag, Benjamin och Adam vann mot mamma, pappa och Ruben och Cornelia (dom hade barnfrågor så tro inte att det var nått fusk). Idag blev det en båttur i hopp om att det skulle gå att sola i båten men då drev den iväg så långt så vi gav upp det projektet och gick in och spelade yatzy istället (då vann jag också). Sen städa vi och åkte hem så nu sitter jag här och ska snart och jobba. Det bästa är väl att jag egentligen skulle vara ledig men nu går ut och jobbar med kvall övertid, det sitter fint i nästa lön.

Nu ska jag se vad man ska hitta på tills det är dags för jobb.

Astrids stuga


Näset

Kliar till tusen!!!

Idag är det torsdag och jag ska till en stuga utanför Boliden, det ska bli skönt att ta det lugnt. Läsa, se film, bada osv :)
Sen har jag blivit bjuden till Astrids stuga så jag, Astrid och Maria ska ha en mysig kväll i kväll med bad och mys.

Annars då, ja jag har då mina myggbett på benen och huvet och armarna....jag tror jag blir galen, det kliar  inte bara när jag sover. Jag kan ju inte sova hela dagarna och särskilt när det är sånt underbart väder. Nu ska jag föra över lite pengar till min mor och far.

Ha en jättebra helg, kommer hem på söndag.

Mysig dag/kväll

Fyy vilken mysig dag!
Dagen började med att sova till 12 steg upp och skjutsade mamma till jobbet. Sen åkte jag och Adam och köpte en kulglass. Jag tog polka och lion smak, riktigt god blev den blandning. Jag var först lite irriterad på att dom godaste smakerna, dom jag var sugen på inte fanns. Men sen insåg jag ju att det kanske var bra. Om dom alltid finns så tar man alltid samma, det gör i alla fall jag. Så nu så här efteråt så känner jag att det var bra för dom var ju som sagt mycket goda.
 Jag funderade på att åka till Bergsbyn och äta en glass där men jag insåg att jag inte skulle vara ensam där så jag gav upp den idén. Sen kom jag hem och då satte jag mig i hammocken och läste sista Twilight boken, mycket spännande är det för tillfället. Sen tog jag mig en powernap och begav mig sedan till Elin och Philip för att äta middag tillsammans med dom Johanna och Hannah. Det var riktigt gott, grillad fläskfilé, grillspett, potatis, melon, sallad, tsatsiki m.m MUMS säger jag bara. Sedan bar det av hemmåt och hämta mamma sen bad och bastu med Samuel, Hedvig, Joel, Gustav och Alfred en myskväll. Trots att jag blivit en badkruka så får jag väl erkänna att det inte var så farligt ändå och sen visste jag att bastun väntade på mig.

Nu blir det att läsa en stund sen sova.

Allsång!

Samuel kom förbi och vi hitta lite rester i frysen som blev middag. Så jag kom alltså inte fram till nått mer än rester, men det var ändå gott. Köttfärspaj.

Nu är det Allsång På Skansen och efter det Morden I Misomer vilken höjdar kväll ;)

Middag?

Vaknat och duschat efter en jobbar natt. Det gick riktigt bra att jobba, lite seg var jag kanske vissa stunder för att pga min tidiga morgon så var sömnbristen rätt stor. Nu sitter jag här och har just skickat ett mail till Hjälmareds folkhögskola och medelat att jag inte ska gå där föt att jag hoppas på att komma in  på sjuksköterska i höst. Så just nu känns min framtid väldigt oviss, men kanske är det så det ska vara. Sen försökte jag betala körkortstillverkningen nu också men det gick inte riktigt så bra, fatta som inte vad jag skulle skriva av alla dom där nummerna som står.
Sen funderar jag också på vad som jag ska laga till middag. Jag är som själv för resten av famlijen har åkt till en stuga utanför Boliden. Jag åker dig på torsdag när jag jobbat klart den här veckan och det ska bli skönt att komma bort ett tag.

Nej men nu är det dags, tillbaka till matlagnings tänket.

Hade!

Shoppa shoppa shoppa..

Idag blev det stan. Först loppis på folkparken där köpte jag en tröja för 20 kr och det är rätt bra och sen blev det CK. Ja det är ju hemskt vad man kan shoppa. Jag får glädja mig åt att allt förutom ett par strumpbyxor var på rea. Det blev iaf 3 stora T-shirtar, bh och trosa, aprikosa shorts, svart kort T-shirt, nya bikinitrosor och nagellack, jag trpr att det var allt.

Imorgon klockan 07:15 ska jag vara i stan för att hämta min bror, han kommer hem från Shalom. Så nu är det dags att sova.

Natti natti.

VEM!?!?

Jaha nu vill jag höra, vem tar en bikiniunderdel? Nej jag tänkte väl det, ingen gör det. Men då ska jag tala om för dig att det händer och inte bara mig utan Hedvig också. Åh vad less jag blir! Nu måste jag hitta en ny, jag hade just köpt den ju. Aja nu har jag fått det sagt, livet känns lite lättare nu. Annars hade jag en mycket bra midsommar. Jag, Hedvig, Joel, Gustav och Alfred sov i tält, bada (sista och första gången jag använde min bikini), åt god mat och bara mös. Hedvig och jag plockade 7 olika sorters blommor i hopp om att drömma om den rätte mannen, men icket blev det nå drömmar. Varken jag eller Hedvig drömde nått, kan ju kännas som att jag borde ge upp det där med blommor med tanke på att jag plockar varje år och drömmer aldrig, men men den som väntar på nått gott....ja det var ju fråga nu då, hur var det. Väntar man för länge eller inte. 

Tält är nog lite underskattat måste jag säga, det var riktigt mysigt. Och en sak som verkligen räddade kvällen var "Mygga" jag överanvände nog myggmedlet men idag har jag inte ens ett litet myggbett.

Idag blir det mys med samma gäng och imorgon blir det stan och jakten på en bikinunderdel börjar där.

Ha en underbar dag i solen

Äntligen...57!

Ni kan nu med all rätt kalla mig bilförare ;)

Bastu och bad?

Klockan börjar närma sig 13, det är dags att ta sig en dusch och hjälpa mamma baka som jag visst lovade i något svagt ögonblick igår. Vad som ska bakas vet jag inte än, men det ska snart utforskas.
Annars då, ja igår såg jag film med Hedvig, vi såg en dansfilm som heter "Center Stage, Turn It Up". Den var bra, om inte annat så var killen i filmen fräsch. Han såg ju ut som Måns och jag menar vad kan vara fel med det ;)
Ikväll ser det ut som att det ska bli fest. Ja jag vet inte hur det ska sluta, men det blir säkert bra.
Fest på Kallholmen med bastu och bad. Alltså jag vet inte riktigt om det här med bad, det är jättekallt så kanske blir det bastu men inte bad.

Aja nu blir det att baka med mor min.

Joypeak 2009

Goddagens, hoppas ni inte drunknat i allt regn idag. Det har varit en bra dag att tillbringa på jobbet med tanke på vädret vill jag påstå. Annars då, jo igår var det Joypeak, och jag tackar Gud för vädret. Kom bara några små droppar regn fast dom på vädret sa att det skulle regna. Är han inte en mäktig Gud så säg. Iaf Joypeak för mig startade klockan 09.00 med att börja göra i ordning i sporttältet. Jag, Fanny och Philip gjorde ett bra jobb fram till klockan 11.00 då det var byte. Jag hade då en timma ledigt alltså fram till klockan 12 då jag skulle göra hårflätor. Min ledig timma spenderade jag på loppisen, jag hittade två söta muggar med prickar på och två med nypon på. Det är riktigt sånna där koppar som man ska dricka varmchoklad i passar riktigt bra idag. Sen slog klockan 12, och jag började fläta. Det var inte så jobbigt om man bortser från myggen och den onda nacken och ryggen. Men barnens glada reaktioner när man var klar gjorde att det var värt det. Klockan slog sedan 16:30 och jag bestämde mig för att ge upp flätandet. Väntade på Matilda till klockan 17 och vi gick och åt en hamburgare. 18 var det dags att börja jobba där inne och förbereda för joypeak live. Som var riktigt bra. Artisterna, dekorationerna, människorna och fikat var awesome.
I år var det stand up med en kille som heter Jonas Helgesson, en kille som verkligen bjuder på sig själv och när man lyssnat på vad han har att säga så är man glad i hela kroppen. Jag kunde inte annat än att le resten av kvällen, vilken stjärna.
Annars sprang jag som en liten iller och städade och donade på, men jag hade kul det var värt att nästan försova sig imorse och det var värt att jag nu är jättetrött, det var helt enkelt en bra kväll.

Den här kvällen blir betydligt lugnare, jag ska se film eller spela spel men lite folk och bara ta det lungt. 
Vi hörs!

Väggen bakom baren


90:or

Igår var det studenten för alla 90:or. Jag var och åt mat, fika och tårta hos Hedvig för att gratta hon och samuel. Sen åkta jag upp till stan och umgicks med Maria och Astrid. Idag har det varit Joypeak förberedelser som tagit upp större delen av dagen. Hann med en liten sväng till Bagarlan i Bergsbyn med Tim.
Nu är det dags att sova, ska vara i Ursviken på Joypeak imorgon klockan 09.00.

Prom 09

Kvällen är här och jag har varit och kollat på balen. Dags för lite utlovade bilder då.







 Samuel, Hedvig, Lisa och Emanuel



 Robin och Josefin

Vad är kärlek?

Idag blir det en tur till stan med Joss sen balen med Vera och några till. Eftersom att jag inte har så mycket mer att skriva så tänkte jag lägga in en liten dikt som nog dom flesta känner igen.

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka, när du fnissar som en liten flicka. När man känner nåt man cant deny, when the eagels fly over mountain high. När all oro är som bortblåst och försvunnen, när simba återvänder i lejonkungen. När man bara drar replik för att slippa krångla, min pappa är rik vill du hångla? Om man spärrar upp sina ögon och tittar bakåt med huvudet ut, då ser man galen ut! Det har egentligen inte hit och höra det är bara en grej man kan göra. När jag dansat med Elin en sommarnatt lång och vi satt på en parkbänk, jag var kär hon drack rom. När Elin sa att jag var den vackraste som finns, tittade in i mina ögon och kräktes på mina jeans.


Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv, våga chansa och se hur det går. Vad är fegt, vad är mod, What is love, baby dont hurt me, dont hurt me no more.
Av: Björn Gustavsson

Senare ikväll kommer bilderna från balen.

Ny vecka, nya möjligheter eller nått i den stilen

Måndag, ja vad mer ska man säga? En ny vecka full med aktiviteter, studenten, balen, andra avslutningar, joypeak, jobb mm. Det ska nog bli en bra vecka skulle jag tro, jag ser verkligen framemot joypeak tror att det kommer blir jättebra. Sitter här vid datorn och funderar på om jag ska duscha och städa lite idag, kanske till och med baka en morotskaka. Men jag måste erkänna det känns fantastiskt jobbigt, värst är nästan duschen. Fattar inte har blivit så sjukt lat på sista tiden. Vad har hänt?
Annars mår jag väl rätt bra får jag väl säga, börjat hämta mig från mina många arbetsdagar på rad och blodtrycket är rätt hyffsat nu också tog det idag hade 105/60 tror jag det är inte värst ändå.

Nu måste jag göra nån nytta..städa kanske eller nått.

Hade!

En ledig söndag

Jaha idag ska man tydligen rösta. Känns inte så jättegivande när man inte är så insatt. Men jag har iaf gjort det idag i Örjanskolansmatsal, vad, vem hur jag rösta kommer jag inte tala om men rösta det har jag. Behövde inte visa leg, kände mig som nån sorts kändis eller nått :P
Förövrigt blev det sovmorgon idag, så efterlängtad den var. Hade tänkt mig att stiga upp vid 10 men det blev inte för än 12:30. Då satte jag mig ute på alltan och läste och åt lite frunch, sen har jag suttit ute och tagit det lugnt.
Ikväll ska jag till kyrkan för att få lite mer information om hur joypeakdagen kommer att se ut sen blir jag bjuden på hamburgare också. Det blir dock middag hemma före, inte nått illa menat mot hamburgarna för dom är jättegoda. Men när det står mellan hamburgare och stek så måste jag välja stek hemma.

För er som inte har anmält er till att hjälpa till på joypeak så behövs ni verkligen. Det är för lite människor så kom och hjälp till, stå i en hoppborg är inte så jobbigt. komsi komsi ;)


Lite bilder från Joypeak 2008.
För mer bilder gå in på http://www.joypeak.se/page2.php?page=festivalen/bilder.php
För att anmäla sig gå in på http://www.joypeak.se/page2.php?page=anmalan/index.php

Ha en fortsatt bra dag!

PN

Jaha det börjar bli lite träligt att säga att man är hemma från jobbet eller är påväg till jobbet eller har jobbat och ska tillbaka osv. Men så är även fallet idag, är nu hemma på timmar och ska tillbaka klockan 16:30 och jobba till 21. Jag som var så sugen på att se fotboll idag, men jag tror att jag missar största delen av matchen för den börjar väl 19:30 eller nått sånt?

Nu tror jag att jag ska ta mig nått att äta sen en liten power nap.

jobb jobb jobb osv

På jobbet på min efterlängtade lediga dag, vad hände? 
Men vad gör man när dom ringer och säger att det är kris.
Hade jag vetat förra veckan det jag vet nu hade jag nog bryitit ihop, jobb från fredag förra veckan till lördag den här veckan, en ledig dag bara för att jag tacka nej till jobb..tillbaka till arbetet gamlern väntar.

A Clockwork Orange

Äntligen är det dags att få sova i vetskap om att inte behöva stiga upp imorgon klockan 06:00, fyy vad skönt!
Dagen spenderades på jobbet och kvällen hos Joel tillsammans med Alfred, Olov. Blev lite spel, film ( vi såg "A Clockwork Orange" som ni kanske redan förstått med hjälp av rubriken och bilden), massage, hårflätning osv. Imorgon tror jag att det blir en mysig hemmakväll men man vet aldrig men skönt skulle det vara för jobbet väntar på lördag igen.

Nu är det dags att läsa lite innan jag blir för trött.

Natti natti

Borsta tänderna

Äntligen en ledig dag. Var dock tvungen att tacka nej till att jobba idag men det kändes helt rätt efter att ha jobbat sen i fredags och ska även jobba imorgon.
Jag åkte upp till stan för att hjälpa Astrid att hitta lite saker, jag undrar egentligen hur mycke av det hon skulle ha gjort som vi faktis lyckades med. Aja jag hittade iaf studentpresent till Hedivg så nu är det gjort, känns väldigt bra. Nu sitter jag och väntar på att Two And A Half Men ska börja sen måste jag nog sova för som sagt jobb imorgon. Men innan jag får sova så måste jag borsta tänderna, jag hatar det. Det är jättejobbigt att ta sig från sängen till toan för att borsta tänderna, men gör jag det inte så kan jag inte sova för då ligger jag och tänker på att jag borde stiga upp och göra det så nu är det bäst att göra bort det.

Natti

Skärgårdshemmet..

..börjar kännas som mitt hem för att det blev en heldag på jobbet idag. Blev väckt klockan 7, dom bad mig jobba 7-12 jag var då redan inbokan 14-21 men men det är pengar iaf. Blev dock hemskickade idag klockan 20 för då tyckte dom att jag gjort mitt för idag. Så nu sitter jag här och kolllar mailen och ser framemot en lugn kväll med två avsnitt Robin Hood och kanske lite Ben and Jerrys glass som väntar på mig i frysen.

Nej nu blir det att duscha och tvätta håret, har inte tvättat håret på en vecka kanske börar vara dags nu men jag vet inte :P

Hejs

 Skärgårdshemmet

Karin Sannah Magdalena Sehlstedt

Resor, livet, familjen, jobbet, problem, funderingar, serier, kompisar, väder, stavfel, nyheter, tro, framtiden...osv. Ja den här bloggen kan nog innehålla lite av varje. Trevlig läsning!

RSS 2.0