Ordspråksboken 3:5

"Förtrösta på Herren av allt ditt hjärta,

och förlita dig icke på ditt förstånd"

Marina And The Diamonds - Mowgli's Road

Höst <3

Hemma efter en helg i Stockholm/Uppsala. Fredag blev det utgång i Stockholm med Walter och 3 av hans kompisar. Sen lördag slappar dag. Söndag åkte jag till kusinerna i Uppsala. Slappa, shoppa, Ikea och åt. Han även träffa Josef, Elin och Julia i Uppsala. Alltid trevligt att träffa skelleftebor som utrymt Skellefteå.

Idag har jag tagit mig en cykeltur i det underbara höstvädret. Tagit lite höstbilder, hälsat på farmor och farfar och varit en sväng förbi Skärgårdshemmet och hämtat ett armband som Kristiina gjort.

?

Jag undrar vad som är bättre, att ha nån att sakna eller att inte sakna alls?

21.50

I almost wish we were butterflies and liv'd but three summer days - three such days with you I could fill with more delight than fifty common years could ever contain.  ~John Keats

tötens

Det är tur att man har en så söt lillebror en dag som denna.

Caleb: Sannah, jag vet vad du använder som gör att du luktar så gott.
Sannah: Haha jasså, vad för nått?
Caleb: Den där gula krämen med guldlock som står i fönstret.
Sannah: Haha jaha du menar parfymen.

Nog blir man glad när man kommer hem till det efter att ha lämnat en dålig dag på jobbet.
Imorgon blir den bättre!

Nu bär det av mot stan, för att ha en myskväll med flickorna i stan.

Regina Spektor - On The Radio

"This is how it works
You're young until you're not
You love until you don't
You try until you can't
You laugh until you cry
You cry until you laugh
And everyone must breathe
Until their dying breath

No, this is how it works
You peer inside yourself
You take the things you like
And try to love the things you took
And then you take that love you made
And stick it into some
Someone else's heart
Pumping someone else's blood
And walking arm in arm
You hope it don't get harmed
But even if it does
You'll just do it all again"

Felix Västerhamn

Varför är inte han med i Idol igen?!

12 inte 15

Sov alldeles för länge idag. Skulle upp 12, det var iaf min plan men den sprack, steg upp 15 istället. Hoppas att Tim vill göra mig sällskap via skype ikväll för jag lär inte kunna somna tidigt.
I måndags var jag först på Cellmöte, vi pratade om hur vi skulle göra i framtiden med cellgrupperna och om hur dom skulle se ut osv.
Sen var jag bjuden till Maria för ett mysigt firande av min födelsedag.
Hon hade köpt jättegoda muffins, choklad med en vitglasyr på. Riktigt lyxiga.
Sen försökte vi lyssna på en grej på spotify A5M4, det är en typ av ljudbok där du själv väljer hur det ska fortsätta med hjälp av två alternativ i slutet av varje ljudklipp. Prova det, men jag kan säga att jag och Maria inte orkade nog länge :P
Sen såg vi det här:

Skärgårdshemmet here I come!

Arbetslösheten lider mot sitt slut. Den varade i en helg. Men bara känslan av att vara tidsmilijonär (arbetslös) kan vara lite nyttigt ibland. Iaf så ville dom ha mig att jobba redan i natt men ikväll är det storcell på kyrkan så jag hinner inte jobb. Sen ska jag till Maria och mysa ett tag.
Däremot ställer jag upp på jobb imorgon sen får vi se hur det blir med resten av veckan.
Nästa vecka är jag i Stockholm och sen åker jag till London. Så jag vill gärna försöka jobba så mycket som möjligt när jag väl kan så det blir nån lön att hurra för i Oktober iaf.
Nu är det dags att leta reda på ett par sockar och sen vänta på att åka.
HOJ!

12 September

Jag satt på bussen till Umeå och reflekterade över alla vändplatser som kom en efter en. Är det verkligen så ångestfyllt att åka söderut? Man får gång på gång chansen att ångra sig. Nog för att jag älskar Norrland men visst är det kul att åka bort ibland. Jag vet att Umeå också är Norrland men jag menar som bara idéen med att åka söderut. Verkar den så hemsk för Norrlandsbor?!

Iaf så är jag ganska nyss hemkommen från Umeå och inflyttningsfest hos Veronica och Johan. Det var väldigt trevligt, vi hade förfest i deras mycket fina lägenhet. Sen gick vi ut på Corona och dansade oss svettiga.
Väl hemma fick jag underbart god stek, som önskat så här på 21 års dagen.

Paket har jag också fått, många pikade åt att dom tyckte att jag skulle flytta hemifrån och det kan jag väl inte neka till att jag också tycker att jag ska. Har ju en lägenhet på G vi får se om det blir att flytta till den eller vänta till jag kommer in på nån skola.

Aja nu ska jag ta det lugnt en stund innan främmen kommer.
HOJ!

Zombie

Note to my self: Boka aldrig en klipp tid klockan 11 efter att ha jobbat natt. Fyy vad lite sömn får en att må dåligt. Det är sjukt hur man kan längta så mycket efter att lägga sig ner och bara sova. Det är iaf vad jag gör just nu. Sov mellan 8 & 10. Sen bar det av mot stan för att klippa sig. Sen strosa jag en stund på stan, prata ett tag med Amanda och sen en sväng förbi Medlefors för att hämta lite saker.
Nu försöker jag hålla mig vaken får väl kanske gå å sova vid 10 eller nått sånt.

Idol

Sitter och kollar på det första avsnittet av Idol. Jag måste säga att jag gillar att dom har med många som går vidare istället för att ha med en massa som är dåliga.
Än så länge har det varit med några som är riktigt bra.
Jag hoppas på att en av mina favoriter från förra året ställer upp även i år.
Nej nu ska jag kolla sen åka iväg på jobbet.
Hoj!

Vecka 36

Måndag och en ny vecka har startat. Jag åkte en sväng till stan för att träffa Samuel. Blev först en kopp kaffe med hans pappa på kyrkan sen gick vi vidare till stan. Vi köpte en glass och satte oss i parken. Mycket myysigt, vi kom även fram till att vi nog inte skulle ses för än typ i slutet av november. Känns ju lite jobbigt men vem vet, kanske blir det innan.
I natt blir det jobb för min del, det är bara att börja tagga till nu så man är lagomt taggad tills det är dags.

6 veckor

Söndag, även kallad dagen före jobb. Idag är valparna 6 veckor och vi har bara kvar dom i två veckor till. Känns lite sorgligt faktis. Det är nu dom är som gulligast.

Just ju sitter jag och försöker planera mitt liv, inte är det lätt.
Ikväll kommer förhoppningsvis Samuel och umgås med mig. Vi ska nog ut på klipporna, men vi får se hur det blir.

Har även bokat en helg i Stockholm den 24-27. Fredag-Söndag blir det stockholm. Sen åker jag nog till Uppsala Söndag-Måndag. Sen hem och kanske jobbar. Just nu har jag bara jobb nästa vecka och jag är less på att gå å vänta på att dom ska försöka ordna upp nå himla schema så jag bokade resan och dom får säga vad dom vill. Jag är helt enkelt less!

Brandon Flowers - Crossfire

Jens Lekman

ibland men inte alltid

Att vaka av är inte alltid så lätt, klockan ringde 12 å då var det bara att stiga upp. Får tacka Elina att hon ringde just efter jag stigit upp för risken fanns då annars att jag skulle ha lagt mig igen.
Åkte iaf en sväng på jobbet idag och tog med mig en hundvalp, Doris blev det som fick följa denna gång. Det är så roligt att se hur glada gamlen blir av djur som hälsar på.


"Titta vilken vacker figur hon har, den är perfekt.
En sån har jag alltid velat ha, men jag är för gammal"

Det är en sån där sak som gör att jag ibland älskar mitt jobb.

Överklinten

Hade en väldigt trevlig dag igår tillsammans med Maria och Emma i Överklinten. Vi åkte för att hälsa på Johanna och Isak. Isak har förövrigt blivit riktigt stor, sist jag såg han så var han vara en bäbis och nu är han snart 2. Jag menar så långt är det ju faktis inte till Överklinten. Men igår tog vi oss iaf dit och det var jättetrevligt.

Vi åt lunch sen blev det en promenad för att se kossorna och kalvarna. Såååå mysiga djur och sååå söta! Man ville ju bara ta hem en kalv.
Sen blev det en fika och sen bar det av hemmåt vid 4 tiden.
Väl inne i stan blev det jakt på en mobil för marias hade gått sönder. Sen kom jag mig äntligen hem.

Jobbade natten, var sjuuuukt tröttt men det gick rätt bra ändå.

Nu ska jag laga mat.

Karin Sannah Magdalena Sehlstedt

Resor, livet, familjen, jobbet, problem, funderingar, serier, kompisar, väder, stavfel, nyheter, tro, framtiden...osv. Ja den här bloggen kan nog innehålla lite av varje. Trevlig läsning!

RSS 2.0