!

ute

Igår åt jag, Susan, Rosanna, Joel, Erik, Annelie, Karin, Lovisa, Magnus, Jimmy, Amir och Anna middag ute för att fira Susans middag. Det blev en väldigt trevlig och lyckad kväll.
Idag har jag tvättat sen ikväll blir det klassfest å det blir nog trevligt det också :)
hoj!

onsdag 15:45

Onsdag idag och ikväll blir det grillning och sen Irish med några från klassen :)
Imorgon är det dags att ta nya blodprover igen så får vi se om dom är bra nu eller om jag ska måste fortsätta äta järntabletterna. Dock så tänker jag sluta nu om proverna inte är bra, för nu är jag less på att ha ont i magen av tabletterna.
Nu ska jag ringa Rosanna och se om hon behöver nån hjälp med att bära in lite saker i förrådet sen blir det en sväng å hälsa på Susan.
Hoj!

en bra fredag

Fredag 20 maj :)

fredag

Helg igen, och den börjades med en lååååång promenad/springtur runt sidsjön + att det blev att gå upp för skidbacken! Jag vill lova att jag gjort mig förtjänt av godis ikväll! :P

Ikväll blir det nog en lugn kväll med Anna och Susan.
Men först en tur till stan för att hämta första pris i en tävling jag vann på ungdomsrådgivning. Nu har dom ringt två gånger och sagt att jag vunnit så nu verkar det som att det är dags att hämta priset. Sen blir det en fika i stan med flickorna :)

Hoj!

00:31

Klockan börjar närma sig läggdags för ett antal minuter sedan. Men jag tänkte bara snabbt skriva att jag haft en väldigt bra dag idag och förhoppningsvis blir morgondagen lika bra.
Den kommer att börjas med en springtur sen blir det att gå till skolan för att hämta en rapport och sen blir det soffläge resten av dagen! :P

Funderar på om jag inte ska bjuda Susan och Anna på middag imorgon. Jag underar dom om jag vet hur man tillagar den mat som jag har i tankarna. Men det löser sig säkert på nått vänster :P
Natti!

lördag/söndag

Igår blev det drinkar och melodifestivalen med Anna, Rosanna och Susan. Senare drog vi vidare till Oskars för att dansa och ha det trevligt.
Erica Saade kom på en 3:e plats i Eurovison, vilket jag tycker är väldigt bra. Tror det är rätt längesen Sverige kom på nån hyffsat bra plats.

Jag hade en bra kväl igårl och jag njöt av att inte behöva stiga upp och tvätta idag. Från och med nu blir det att tvätta på lördadgar och inte söndagar.
Ikväll ska jag skrika mig hes till VM-finalen, Sverige - Finland!
Anna + en god bärdrink
Dagens frukost/lunch

Hopp....plaaaaask!!


Har varit ute å sprungt i regnet idag, var sjukt blöt när jag kom in.
Men att vara ute i regnet gjorde mig som ett barn igen, så det blev att ta på sig stövlarna och ut å hoppa i vattenpölarna. Kan ju nästan var det roligaste man kan göra!

Irish

Fredag idag, har haft en mycket bra vecka. Maria kom på besök i tisdags och stannade till på torsdag.
Vi gick en sväng på stan och sen blev det Irish på onsdag med en massa folk från min klass.
Mycke folk var det och trevligt hade vi! :)
Det firades att mikrobiologi tentan är klarad och det firades "gamla vänners dag". Blir att fira den dagen varje år den 11 Maj!

Annars har veckan bestått av rapport skriving och besök på sjukhuset.
Idag har jag, Susan och Anna kollat på hockey och ätit väldigt god mat som Anna lagat. Sverige vann så nu väntar final på söndag mot Ryssland eller Finland. Jag hoppas på Finland, kan bli en mycket rolig match!
Imorgon är det dags för Melodifestivalen, det blir nog väldigt trevligt då vi blir många som ska kolla på det.
Förhoppningsvis så hinner vi skriva klart rapporten imorgon också så vi har den ur vägen.
Nu ska jag duscha efter min springtur och sen får vi se om man ska orka se en film eller gå och lägga sig.
Imorgon blir det upp å ut å springa igen för att sen tvätta 11-17.
Hoj! 

Snott några bilder från Jimmy som han tog i onsdags på Irish!

helg!

Helgen är slut och imorgon är det föreläsning igen.
I fredags kom delar av familjen på besök, dom åt middag och sen åkte dom vidare till Uppsala.
På kvällen blev det hockey med Anna och Susan, Sverige vann mot Frankrike så det var ju en väldigt bra kväll må jag säga :)

Igår gjorde jag maränger sen så blev det utgång på Irish med Anna, Susan, Karin och Lovisa. Sen gick jag och Lovisa vidare till Kåren å träffa delar av klassen :)

Idag har jag tvättat, slappat och kollat på hockey. Även dennna match slutatde ju bra så det är rätt kul att kolla på VM nu.
Nu sitter jag och kollar på Brottet och Straffet sen blir det sova!
Natti!

9,5 poäng = G

Det här med att skriva en uppsats finner jag inte så roande för tillfället. Jag hoppas starkt på att jag ändrar mig när vi väl kommer igång!

Idag blev det en sväng i motionsspåret, sjukt skönt faktiskt! Tror till och med att jag har saknat att springa, men nu är jag igång igen.
Fick tillbaka läkemedelstentan idag, och jag klarade den vilket jag inte trodde att jag skulle göra. Väldigt förvånad blev jag, nu finns hoppet uppe att det inte blir nån omtenta för mig denna termin!
Vinst för Sverige idag mot USA och VM fortsätter trots skandalen mot Norge!
Hoj!

3 maj

Första dagen i skolan på väldigt länge, är helt slut!
Efter skolan blev det en vandring i stan med Susan och sen hem för att äta middag. För ovanlighetens skull åt vi mos.
Kvällen har jag spenderat med Joel, Jimmy, Amir och Daniel. Vi spelade Buzz, gick ju inte jättebra för mitt lag vilket bestod av mig och Jimmy. Vi vann nästan!
Nu blir det duschen sen serier och sen sova för imorgon väntar en heldag i skolan!
Måste även nämna att detta är den 3 dagen med snö av 3 möjliga i Maj! Nu får det faktis ta å sluta!
Natti!
Hello Saferide – Get Sick Soon

Oh, I love you! I wish you got the flu
You're the cutest thing I've ever seen, like a teddy bear on heroin
Come, I'll tuck you in tight and I'll sing for you all night

12:00

Efter en promenad/springtur i hagel, regn, vind och sol så sitter jag här i soffan och spräcker blåser på fötterna. Kroppen är inte van vid lite träning alltså.
Ikväll blir det hockey och plättar, måtte matchen gå bättre än förra, det var ju rent utav pinsamt!
Hoj!
"Love is a marathon, thats why you get tired so fast of everyone"

tänk vad kul om fler dansade så här

Valborg

Valborg är slut och 1 Maj är här.
Gårdagen spenderade jag tillsammans med Susan och Anna. Först en sväng till Birsta för att fixa lite saker sen blev det hem för att äta middag och kolla på hockey. Hockeyn gick ju sådär må jag säga. Himla pinibelt att förlora mot Norge faktiskt, nu får dom tänka om om det ska bli nått roligt VM det här.
Efter hockeyn åkte jag till Kåren och Anna och Susan till Oscars.
På Kåren umgicks jag med några från klassen, mycket trevligt!

Vid 2 tiden gick jag och Magnus till donken, dit kom även Amir, Susan och Anna lite senare också. Medans vi satt å väntade på dom så började det snöa! Är det rimligt att det snöar den 1 Maj, nej det tycker jag inte att var!
Som tur var så var det ju ytterst lite snö men ändå var det ju snö.

Just nu är jag mitt uppe i att tvätta och när det är klart så åker jag, Anna och Susan till Annelie för att grilla. Det ska bli gott!
Nu ska jag återgå till sysslorna.
Hoj!

Karin Sannah Magdalena Sehlstedt

Resor, livet, familjen, jobbet, problem, funderingar, serier, kompisar, väder, stavfel, nyheter, tro, framtiden...osv. Ja den här bloggen kan nog innehålla lite av varje. Trevlig läsning!

RSS 2.0