Luleåkalaset/Rix Fm

Nu är jobbet klart för i veckan. Så nu väntar helgen..skönt.
 
Igår var jag i Luleå på luleåkalaset/Rix Fm festivalen. Det var trevligt trots mina gigantiska skavsår på hälarna som gjorde att jag var tvungen att gå i sockar den största delen av festivalen och, trots den lilla omväg vi tog på hemvägen så kom vi ändå tillslut hem oah var nöjda med resan.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på men jag har ju glass och ananas som inte blivit uppäten än så det kanske är dags.
Nu ska jag städa lite sen åka till mormor och äta middag. Hemmagjorda köttbullar, kan det bli bättre?

29 Juli

Bad- och bastukväll. Blev dock mest bastu fö min del men det var skönt. Nu måste jag duscha och sen sova.

Bilder från stugan i Renholmen den 27-28/07-09

Sol och värme

Sommaren är tillbaka, jag måste dock på jobbet om 10 min men det är ändå sommar igen! :D

Renholmen

Nu är jag hemma och har haft två mysiga dagar i stugan med farmor och farfar. Vi har spelat kort, fiskat, fikat, varit på loppis och bara tagit det lungt.

Igår när jag kom bjöd farmor på fika, vi spelade sedan lite Skippo och hade det trevligt. Senare mot kvällen efter lite kortspel så åkte jag och farfar ut med båten och la ut nät.
Vi kom hem och jag la mig och såg Kalle och Chokladfakbriken, det är verkligen en mysig film..me like!

Idag ringde väckarklockan 07.30 och det var dags att plocka upp näten, det blev 8 aborrar och 1 mört. Till middag kom mormor och morfar och det  blev då dagens fångst som vi åt. Riktigt gott med stekt och kokt aborre, mörten fick bli kattmat. Imorgon är det jobb mellan 16 och 21, och sen kanske hinna med att städa lite också. På torsdag jobbar jag till 17 sen bär det av till Luleå och luleåkalaset, kommer vara trött på fredag på jobbet men det är sånt man får ta.

Lägger ut lite bilder imorgon.
Nu är det CSI, natti

Helg och stugan

Jobbat hela helgen. Ett tag kändes det som att den aldrig skulle ta slut, men jag insåg att det gjorde den för här sitter jag nu och det är måndag imorgon. Jag beger mig till stugan måndag-tisdag eller till onsdag, är ni lediga och har lust att titta förbi så välkommen, slå en pling eller skicka ett sms så ses vi.

Igår kväll blev det nå konstigt spel men Joel, Alfred, Sanna och Gustav. Om vi säger så här, jag och Joel var inte bäst och seriösast. Ikväll blev det film hos Olov, vi (jag, olov, hedivg, sanna, gustav, joel och alfred) såg Oldboy. Den var bra tycker jag, lite spec men men.

Ha en bra början på veckan så hörs vi.

Awesome wedding

Station 8

Idag väntar jobb mellan 16 och 21, sen beger jag mig till stan och Astid för en liten klassåterträff om jag fattade det rätt., sen blir det nog station. Sommarens regel är tydligen att man får vara trött på jobbet dagen efter så jag får väl vara det imorgon då.
På måndag åker jag nog till stugan och kommer hem tisdag kväll eller onsdag morgon vi får se. Då blir det fiske och bad, kortspelande och bara ta det lungt.

Nu ska jag ta å klä mig å be mamma måla mina naglar.

Nervöst sammanbrott och fiske, vilken härlig blandning.

Idag spred sig paniken i mitt liv. Jag började inse att det snart är Augusti och jag har inte den blekasta aning om vad jag ska göra i höst. Ska jag säga till Hjälmared att jag vill gå där, ska jag jobba på skärgårds till i vår och söka skola igen, ska jag jobba utomlands som aupair eller nått annat, ska jag åka med Hedvig till London!? Jag har inte en aning.

Jag känner att kvällen som innehöll fiske var behövlig. Jag fick två aborrar, Joel en och Olov en gädda. Sanna, Gustav och Alfred som också var med fick nöja sig med fika.



Nu ska jag läsa lite eller se om jag har nån intressant film på datorn.

Tisdag 21 Juli

Haft en mysig kväll med Veronica. Vi åt färsk ananas med glass, det var inte illa vill jag lova.
I söndags såg jag Harry Potter, den var riktigt bra tycker jag. Det som var lite synd var att det kändes som att den började när den sluta. Nu funderar jag starkt på att läsa böckerna, men det är ju så att jag har så sjukt mycket att läsa just nu. Har tror jag 5 böcker som jag ska läsa, så ska jag då börja läsa Harry Potter så blir det 7 till. Aja vi får se.
Imorgon är jag ledig och funderar på om jag ska följa med till min morbrors stuga eller om jag ska vara hemma. Ja det återstår att se. Annars står det rätt stilla i mitt huvud just nu så nå mycket mer klokt har jag inte att säga ikväll. Nu ska jag återgå till att se Patrik 1,5. Godnatt :)

Trästocks 2009

Trästocks är nu slut. Det känns i ryggen och fötterna att dom här tre dagarna har innehållit mycke dans och lite sitta.
Det har varit ett bra trästocks i år med artister som man vetar ska vara bra som tex Veronica Maggio, Moto Boy, Miss Li, Florence Valentin och Amber Oak. Sen har det varit artister som överaskat som man inte hade nån aning om det var bra eller inte, men där har vi tex Rena Rama, The International Noise Conspiracy osv.

Jag har iaf haft en bra helg och träffat mycke folk. Nu börjar jag tagga på morgondagen då det blir Harry Potter.




Nu lite Lipstick Jungle.. Godnatt sov gott

Myyys!

Fyyy vilket mysigt väder det är. Me like! Det är iaf mysigt när man bara får vara inne och kolla ut på det. Igår var det så här också men då var jag mitt i det så då var det inte lika mysigt.

Igår blev det bast, bad och grillad mat med Peter, Hedvig, Joel och Samuel. Det var en jättebra kväll.
Idag är det tänkt att jag ska på trästocks så jag känner att vädret får bli lite annars tills ikväll annars blir det lite jobbigt kan jag tycka.




Nu blir det mysa i ovädret med lite Lipstick Jungle

Tisdag 14 Juli

Tisdag idag och jag har jobbat. Gick bara bra men det var lite väl varmt.
Imorgon är jag ledig och funderar på om jag ska ta mig en sväng till stan och fika. Måste ändå dit för att hämta ut biljetter till Harry Potter som jag och Hedvig ska se på söndag. Aja får se hur det blir.
Annars då, jag det är trästocks torsdag-lördag, där kommer jag att befinna mig och jag hoppas på bra väder och musik och mycket trevligt folk.

Nu är jag iaf rödhårig igen. Det oranga är nu borta, hoppas jag iaf håret håller på att torka så det är inte så lätt att se än men det blir säkert bra.

Nu blir det lite Lipstick Jungle och Two And A Half Men...hejs

Hemma igen

Nu är vi hemma igen efter roadtripen till stockholm.

Onsdag bar det av mot stockholm vi kom oss iväg vid 13:30 eller något sånt. Vi stannade i Sundsvall för att äta middag, det blev på Mcdonalds och det var inte så illa. Sen fortsatte färden mot stockholm. Jag tror att vi anlände vid 01 nån gång så då blev det sova.

Torsdag: Då hade vi besämt dejt med Tim, middag och bio. Före så hann vi en sväng på stan och kolla lite. Tillbaka till dejten så var filmen bra och maten god. Vi såg "the hangover" riktigt rolig film, sen så sluta det med middag på kungshallen fast det inte var tanken från början men det gick det också.

Fredag: Då var det en heldag på stan som gällde, vi shoppa och åt god kinamat. Tillbaka i lägenheten blev det pasta till middag och senare på kvällen film och "Ben and Jerrys" glass..myyys dag/kväll.

Lördag: Vi började våran färd hemmåt. Stannade i Uppsala hos mina kusiner och fick grillat till middag. Vi hann med en tur på stan där också och en sväng förbi Gränby. Jag hann mysa med min kusins barn Lukas och Emil så söööta dom är. Synd bara att dom hinner växa så mycket mellan gångerna jag träffar dom.
Klockan 20 så forsatte vi med siktet på en plats att parkera och sova i bilen, vi körde till nån stans mella Gävle och Sundsvall. Såg film, läste och sov i bilen..en ny och spännade upplevelse måste jag säga. Kan inte påstå att jag sov jättebra, men det var inte värst ändå.

Söndag alltså idag, har vi kört resten av biten. Stannade i Sundsvall på Ikea och åt lunch och sen bar det av mot Umeå för att köpa en mcflurry sen hem. Nu är färden slut men trevligt var det.

Under resan kom  jag fram till att det är farligt att shoppa i stockholm. Och det är för att samma affärer finns på flera ställen. Kläderna börjar tala till en. Man är först på ett H&M och hittar en tröja kollar på den men tänker den är nog inte så snygg. Sen går man in på nästa H&M och då finns tröjan igen och då är den lite snyggare och sedan på det tredje H&M så är den helt plötsligt snygg. Ja jag säger ju bara det, farligt farligt.

Kommer lite bilder sen men tills vidare kan ni kolla på Hedvigs blogg http://hedviglundstrom.blogg.se/
Nu är det dags för lite serier..hejs

8 juli

Roadtrip, nu bär det av mot stockholm!

Roadtrip

Fy vilket bra sovarväder det är idag, har inte alls haft dåligt samvete när jag steg upp 14:15. Jag har dock jobbat natt i natt så det var ju inte allt för sent att stiga upp av den anledningen. Men det har som varit jobbigt när det varit så bra väder att sova, jag har stigit upp klockan 12 för det mesta men har då inte varit så jättepigg på jobbet. Men men inatt är jag det förhoppningsvis. Jag är dock lite nervös för jag jobbar med Maria och det finns en tendens till att det händer en massa saker och ofta ovanliga saker när vi jobbar tillsammans men jag hoppas på det bästa helt enkelt.

Nu ska jag strax ner till Hedvig och bränna lite skivor inför våran roadtrip imorgon. Vi hoppas den tar oss till Stockholm som planerat med några stopp på vägen. Kanske paradisbadet i Ö-vik, kanske Ikea men en sak som jag vet att jag ska göra på den här resan det är att äta en Mcflurry på mcdonalds. Den som dom gör reklam för är så sjukt god!

Nu är det dags för planering och packning

Wallmanstältet

Stadsfesten är nu över och lördags kvällen bestod av kalla/blå händer, spilld öl, dans, folk, rökiga/öliga kläder, trevliga möten, svidande ögon och godisrem. Det låter som att det var mest negativa saker men så var det inte, dom trevliga mötena väger upp det negativa. Jag måste säga att det var en trevlig kväll men erkänner också att jag var sjukt less ibland. Fulla människor blir för mycket efter ett tag och särskilt när man ska städa efter dom.
Idag har jag inte gjort nått alls, bara slappat hela dagen, läst Twilight och ikväll blir det nog film. Förövrigt bara två kap kvar på boken nu, spännande till tusen men är lite less så orkar inte läsa mer just nu. Lite är det nog för att jag inte vill att den ska ta slut för då måste jag börja med något nytt. Dock har jag väldigt många böcker som står på tur för att bli lästa så jag håller mig sysselsatt.

Nu är det dags för film.
Hoj!

kallt till tusen, men inte ens en lite mygga..kanon!

Fredag = Stadsfesten = Salem, Ledin, Tiger Lou, Sahara Hotnights, Erik Hassle. Ja jag måste säga det var en bra kväll. Men det var så sjukt kallt fattar inte vad som hände, först var det behagligt, sen blev det svinkallt. Konstigt.
Kvällen började iaf hos Veronica, jag stannade ett tag tills jag var tvungen att åka för att hinna se Salem, så värt det! Han är en så himla mysig artist att lyssna på.
Ja kvällen bestod av mycke vandring och trevliga träffar med trevligt folk.

Imorgon ska jag också dit, men då ska jag jobba i öltälten. Det blir mindre vandring men troligtvis lika många trevliga möten. Sen hoppas jag kunna få smita iväg för att lyssna på Darin ;)

Godnatt sov gott

  
 

Stadsfesten

Jobbade natten till idag och insåg hur trött jag var när jag vaknade och klockan stod på 15.30. Det var behövligt. I natt mellan 04-06.30 var jag så sjukt trött och alla sov och vi hade gjort all städning så det var bara att försöka koncentrera sig på TVn och hoppas på det bästa. Det gick hyffsat, men i natt så är jag nog piggar, håller tummarna om inte annat för Marias skull så hon inte behöver göra allt.

Sen förövrigt så har jag en mamma som tycker det är väldigt roligt att kommentera min blogg när jag gjort något stavfel. Och stavfelen finns vill jag lova, men man fattar ju vad det ska vara för ord och man fattar ju vad jag menar osv, men när mamma kommenterar om felen så blir dom så mycket tydligare. Men då känner jag så här att utan dom så blir det inte lika personligt. Så stavfelen, here I come!

I helgen är det stadsfesten som gäller. Fredag är det träffa människor/ lyssna på musik kväll och på lördag ska jag jobba där så då träffar man nog också folk så blir nog en bra helg. Söndag planerar jag att bara göra ingenting, läsa och kolla på lite film/serier på datorn.

Nu ska jag försöka hitta på nått att äta istället för pannkaka..vill inte ha.

Karin Sannah Magdalena Sehlstedt

Resor, livet, familjen, jobbet, problem, funderingar, serier, kompisar, väder, stavfel, nyheter, tro, framtiden...osv. Ja den här bloggen kan nog innehålla lite av varje. Trevlig läsning!

RSS 2.0