Lykke Li

http://open.spotify.com/track/39Odj4vLKRarATkCA31gaW

-16

Idag blev det att vara ute och leka i snön. Det var svårare än vi trodde att göra upp en bana, innan vi var klara så gav jag och Johanna upp. Efter den kalla tiden ute så passade det bra med fika och kaffe.

Sen jobbade jag i 4 timmar och sen hem för att bygga lite pussel med Gustav och Alfred. Jag försökte även hitta en lägenhet i Sundsvall så jag hoppas att jag lyckats men vi får se. Nu ska jag snart se hockey och efter det så blir det nog sova.

Sen så är mormor sämre igen, hon är inlagd på sjukhuset igen för att hon hade varit jättekonstig idag.

Natti natti

Julafton hos Sehlstedt

V.53

Måndag och en ny vecka är igång, dock så känns det som att alla dagar bara flyter in i varandra. Har lite svårt att hålla koll på datum och veckodag men idag vet jag att det är måndag.

Har jobbat idag och ska jobba imorgon kväll. Men imorgon på dagen så blir det att he sig ut i all snö som har kommit. Helt sjukt mycke snö är det! Det är fint ute men nu har vi nog med snö tycker jag, det ska dock snöa hela vecka så det lär bli mer men men vad att göra.
Kusinerna åker hem imorgon så ikväll kanske det blir nått med dom annars blir det nått annat.

aja nu väntar duschen, hade!







stannar inne

Har kommit fram till att det inte blir nå stan idag, vägrar frysa och trängas med alla giriga människor!
Igår jobba jag till 12, sen var det annansagsfika hos Dahlbergs sen jobb och efter det Nocks. Jag och Vicki var på nocks träffa lite folk det var rätt trevligt ändå. Men det var många som man inte kände också. Vid 1 tiden begav vi oss först till Frasses sen till Max och där träffa vi ännu mera folk. Det var som att vara på station men man kunde prata med varandra och såklart det var på Max och inte station. Sen blev det att skjutsa hem några sen hem å sova.

Nu har jag ganska nyss vaknat, tagit igen lite förlorade sovtimmar så här under julen.

Sen förövrigt är jag less på snön! Det vägrar ju sluta snöa. Jag tror attt det snart har snöat i två veckor 24 timmar om dygnet!

Friska Viljor

http://open.spotify.com/track/0NjdQ74vM4DoTDheJ9Tzse

presentkortsåldern.

Jag började tänka idag när jag insåg hur trött jag var för att Caleb hade väckt mig så tidigt igår för att han var taggad på julen. Jag vill också vara liten igen och tycka att julen är årets höjdpunkt, och tro att tomten finns, och inte kunna sova dagen före för att det är så spännande och vakna svintidigt för att det är julaftonsmorgon och gå och vänta på tomten hela dagen..jag vill jag vill.

Nej nu har man visst blivit stor. Julen är mysig det är den, det är kul när släkten kommer hit och man får umgås. Men allt runt om med en babbiljard paket och annat det har man nu växt ifrån. Nu har man kommit till gränsen att man jobbar på jul. Dock inte julafton men juldagen och annandagen, man jobbar för att det är bra med pengar osv.

Men jag har haft en bra julafton, men saknade verkligen barnakänslan. Fick en massa bra julklappar, en skål, handdukar, rakhyvel, presentkort x flera, pengar, armband, tvål mm. En massa bra saker :)

Aja snart är det dags för julafton hos farmor och farfar också.

Julafton 2009

God jul!

Morgonen började med att jag blev väckt av en alldeles för taggad lillebror. Sen när alla var vakna bar det av mot klappjakt. Den går till så att pappa ha lämnat ut lappar och vi ska leta och följa lapparnas anvisningar.
I mitt paket var det iaf en biljett till Nyårsrevyn så det blir kul! :)
Nu ska jag gå och njuta ett tag av lugnet som inte kommer att vara så länge till. Snart är huset fullt av människor, ska bli trevligt men samtidigt tar det på krafterna.

23 december

Dagen före dopparedagen. Ja idag har jag varit på bio med Hedvig, vi såg "New Moon". Och ja jag hade redan sett den och ja den är väldigt smörig den filmen. Det bästa var att vi var själva i biosallongen. Vi kunder alltså leva prassla och prata så mycket som vi ville. Efter bion åkte vi till Peter och Juila och såg film där också.

Imorgon är det jul och det kommer en massa folk hit. Det är nog dags att läsa en stund sen sova så man orkar med folket. Natti natti

Hedvig är hemma!

Idag har det varit en lång och intensiv dag. Först for jag till stan med mamma, jag inhandlade lite julklappar från mig till mig medans mamma var och klippte sig och var på spabehandling. Jag tycker att vi delade upp lyxen rätt lika ändå..eller nått. När mamma var klar tog vi en fika (efter mycke övertalande från mamma, jag ville egentligen hem) det var mysigt.
Mina julklappar till mig själv blev iaf två kjolar från H&M som var på rea, ett örhänge, ett par sockar, hårfärg och en ögonbrynsplockar med en lampa på.

Klockan 18 bar det av mot stan för att träffa Hedvig som kommit hem från London i några dagar. Vi for sen med några fler och körde laserdome det var askul, dock var jag inte så jättebra men jag hade kul.
Sen tillbaka till Hedvig och drack glögg och fikade, myskväll med andra ord.

Nu ska jag se sista avsnittet av Merlin sen ta och sova, natti natti!

4:e advent

Igår var det en liten klassåterträff och sen Balzac. Det var en bra kväll, lite less där på slutet men det är ju som vanligt. Sen idag har det varit lilla julafton på jobbet. Det innebär att det kommer anhöriga till gamlern och fikar ger julklappar och har det allmänt trevligt. Efter jobbet bar det av mot ursviken för lite pepparkaksbak med cellgruppen. Dom blev inte snygga men kul hade vi iaf. Det har varit en bra men mycket intensiv dag.

Imorgon blir troligtvis ännu en sån dag. Jag ska jobba fram till 12 sen hem byta hos fiskarna, renbädda och städa. Sen simma klockan 14 eller nått sånt. Hinner nog inte allt det där före men får ta det jag inte hinner efter då.

Aja lite bilder från kvällen är det dags för:

NEJ!

Nej inte blev det att vara ledig idag inte. Sitter på jobbet och har två timmar kvar innan jag slutar. Dom ringde imorse och fråga om jag inte kunde komma och jobba på Skärgårds mellan 8 och 17. Jag som inte kan säga nej sa ju alltså ja. Men nu är dagen snart gjord, men allt som jag skulle ha fått gjort är fortfarande ogjort. Måste byta hos fiskarna och måste städa mitt rum. Men aja får se hur mycket jag orkar när jag kommer hem. När man ätit lite middag så kanske allt känns lite bättre.

Sen har mormor varit på sjukhuset idag och tagit ett benmärgsprov. Jag ryser bara av tanken på hur ont det ska göra. Men iaf så tror dom att det är Leukemi, jag hoppas innerligt att det inte är det. Jag tror inte att mormor orkar så mycket mera nu. Hon har haft en massa sjukdomar och jobbiga tillstånds så nu får det vara nog.


Aja plikten kallar, ha en bra dag!

17 december

Nyss hemkommen från en mycket kall kväll på jobbet, men nu är den över. Jag har hunnit äta kvällsfika bestående av varmchoklad och limpa, det var gott vill jag lova.
Igår så var jag och Maria på bio, vi såg "Luftslottet Som Sprängdes" den var mycket bra. Det var helt enkelt en bra kväll.

Imorgon blir en slappar dag, jag är ledig imorgon och har verkligen tänkt vara det också. Ska upp och simma imorgon klockan 11 men före det hade jag tänkt hinna med och byta hos fiskarna. Sen efter simningen lite julklappsinslagning och kanske lite städ av rummet och toan. Men sen ska jag slappa hela kvällen hemma med familjen. Syskonen har fått jullov och mamma är hemma, pappa är dock på jobbet men alla är nästan hemma så det blir iaf en kväll i soffan för min del. På lördag börjar arbetet om igen, jobbar lördag, söndag och måndag. På lördag ska det hinnas med klassåterträff och på söndag cellavslutning så det blir full fart i helgen. Måndag är det också jobb som gäller. Tisdag ska jag hämta Hedvig på flyplatsen! :D Sen är det nästan jul får se om jag ska orka jobba dagen före jul, tror inte det men vi får se.

Nu blir det Merlin, godnatt sov gott!

20 år

God eftermiddag. Jag har ju som sagt jobbat natten till idag och ska även jobba i natt. Jag vet inte om min dag började allt för bra. Jag satt mig upp i sängen och då böjrade jag blöda näsblod. Det var verkligen inte lite heller, hedde jag upp huvudet så kom det i halsen istället. Nej ursch för näsblod!
Sen blev det att åka och simma, det var på tiden. Det hans bara med en gång förra veckan och det var riktigt dåligt av oss. Vi får se hur det ser ut med jobb och tid den här veckan.

Imorgon ska jag och Maria se "Luftslottet som sprängdes", jag taggar till tusen! :D

Annars då, ja bestlutsångesten är fortfarande kvar till 100 % men snart så ska jag nog ha kommit fram till något. Sen så är det David Furbergs födelsedag idag! Nu blir han 20 han också! Grattis, och jag vet att du egentligen inte är arg för att jag och några till lämnade dig på Max ;) haha

Nu väntar mat, kycklingsallad bjuds det på.

<-- David F.

Du och jag imorgon ;)

Lucia

13 december och det är lucia idag. Jag har jobbat delad tur och varit så sjukligt trött idag. Tog en powernap på 2 timmar idag men jag vet inte om det hjälpte, var jättetrött ändå. Jag har iaf försökt vara på bra humör och sjungit för gamlern. Dom uppskatta det så det var ju bra.
En av dom grät faktis nån tår :P

Idag fyller Cayenne 3 år också :)

Nu ska jag se om jag inte har nån bra film på datorn och sen sova. Kan hända att det blir simning imorgon annar får jag väl ta mig en spring tur.

Natti natti

Lördag 12 December

Godmorgon!
Är nu hemma på timmar och ska tillbaka till jobbet 15.45. Skönt med några timmar att slappa på så här. Ska snart ta mig en promenad med Cayenne och sen duscha., kansek he på en tvätt också. Ikväll ska jag nog till Veronica bara jag kan låna en bil.

Igår var jag och mamma på solbacken och jag köpte två nya fiskar, men imorse när jag vakna var en av dom död. Det sjukaste var ju att jag sa till han som sålde dom att jag inte tyckte att den såg frisk ut, men han sa att den var frisk och skulle se ut så. Jag valde då den fisken för att den var vit med svarta ögon så jag tyckte att den såg lite rolig ut men nu måste jag ringa och säga att jag vill ha en ny nu när den inte ens levde i en dag.

Aja nu är det dags att sätta igång och få nått gjort.

Hejs

Fredag igen!

Fredag och jag har en välförkänt ledig dag. Jag har städat och fixat julklapp till mormor och morfar och farmor och farfar. Jag har gjort en almanacka med bilder av oss. Det blir nog bra, och är lite roligare än en vanlig.
Snart ska jag se om jag kan hitta nå kläder och sen ska jag med mamma på solbacken en sväng och jag undrar om jag inte ska köpa mig två nya fiskar eftersom att det börjar vara lite lite  i skålen för tillfället. Kolla kan jag ju iaf göra. Ikväll blir det bruks, det är stormöte ikväll och jag är som vanligt ansvarig för fikat.

Och ett tips från mig till er är att börja kolla på "Glee" det är en bra serie, man blir glad av all musik.

Dags att börjar klä sig!


Härifrån beställde jag min almanacka http://www.vistaprint.se/kalendrar-alla.aspx?GP=12%2f11%2f2009+8%3a00%3a07+AM&rd=2

10/12-09

Godkväll!
Jobbat, varit på julfest och inte gjort så mycket mer idag. Imorgon blir det sovmorgon för då är jag ledig! Fy vad skönt, jag ska inte göra nått bara ta det lungt fram till klockan 18 då jag ska på stormöte i Ursviken. Men sen börjar jobbet om igen, lördag, söndag, måndag och tisdag. Aja det ska nog gå det också, tur att jobbet för det mesta är kul.


Försökte mig på att ta en bild på mig själv och det slutar ju som vanligt med en fjortisbild, men men det får väl vara så då :P

9 december

Det blev inte många timmars sömn i natt. Hann börja tänka för mycket och då gick det inte att somna. Men tillslut så, men då ringde klockan just när jag somnat känns det som. Ja iaf så är första delen av jobbdagen slut, nu är det bara ett eftermiddagspass på skärgårds sen är det klart för idag.
Imorgon är det jobb igen, och så långt som jag vet så jobber jag till på onsdag till veckan då jag går av natt. Så om jag inte räknat helt fel så tror jag att jag jobbat 12 dagar på rad då om inte 13 + några dubbelskift vissa dagar. Aja det är bra med jobb, och jag har klagat på att inte ha nått så nu får man ta och bita ihop och jobba på några dagar till.
Annars då, ja Hedvig kommer snart hem! :D Ska hämta henne på flyplatsen den 22.

Nej dags att ta en macka och sen åka till Skärgårds och jobba.

HUR?!?!

Hjälp!! Hur ska jag göra?! Har kommit in på skola i Sundsvall men jag vet inte hur jag ska göra. Ska jag gå nu och vänta med andra planer eller ska jag tacka nej.

Ja jag kan bara be och vänta på svar.

Godnatt!

lyssna och njut

http://open.spotify.com/track/1pz47lT6EsAG45k0xfpmXn

7 december

Vaknade rätt utvilad idag efter min sovmorgon. Jag behövde den efter helgens för få timmar av sömn.
Som vanligt på måndagar klockan 14 så blev det simning med Elina. Efter simningen for jag på jobbet och är ganska nyss hemkommen därifrån. Imorgon blir det först jobb på skärgårds och sen efter på hemtjänsten.

Nu ska jag iväg och hämta min bror i Bergsbyn.


17 nysningar

Det har varit en lång dag idag, jag har hunnit med jobb, farmor och farfar, cellgrupp och mys i stan. Men trots att den varit lång så har den varit bra. Imorgon ska jag unna mig en sovmorgon sen blir det simning och jobb. Förövrigt så nös jag typ 17 gånger påp rad idag. Det var det jobbigaste jag gjort på länge. Var ju helt slut efter, och försöka gå nån stans medans jag nös det var ett äventyr i sig.

Det blev en mycket bra 2:a advents kväll! Jag har varit med Astrid och Maria. Vi har myst och pratat. Jag gillar när nån kommer tillbaka till skell och det känns som personen inte ens har varit borta. Allt är som vanligt och man kan prata precis som vanligt. Välkommen hem Maria! :D

Nu ska jag se om jag orkar läsa en liten stund sen blir det sängen.

2:a advent

Jag tog mig upp idag trots dom ynka 3 timmars sömn. Det blev fest hos David igår med Elin, Josef, Alexander, Joel, Albin och David då såklart. Vi tog oss inte ut på Balzac förän klockan blev 01.00, men då uppskatta man den tinma som man fick där. Jag hann träffa massa trevligt folk, Rebecca, Linda, David, Elias, Frida, Simon och en massa andra. Nä det var riktigt trevligt. Idag har jag hunnit med lite jobb och nu ska vi snart till farmor och farfar. Sen bär det av till ursviken och där blir det cellgrupp och sen efter det så kan det bli häng med några flickor i stan.

Davids ytterdörr, och ja han är stolt över att den är rosa! ;)

lördag igen

Alltså tiden går så fruktansvärt fort, det var nyss lördag! Det är hemskt, känns som att jag inte hinner nått.

Uppstigning 06.00 imorse, jobb till 11 sen blev det Rubens innebandymatch. Dom vann med 9-3 eller 9-4 det är inte så noga.
Jag funderar på om jag ska ta mig en tur till solbacken. Det är som trevligt där, dock kan det hända att det är mycke folk så här på en lördag. Ikväll blir det troligtvis fest hos David och sen Balzac. Kommer att ångra det imorgon när jag ska upp klockan 6 igen.

Ha en bra dag/kväll.

4 december

Simningen är avklarad så även bytet i fiskskålen. Nu väntar jag på att pappa ska komma hem så att vi kan börja med maten. Vill helst ha ätit innan klockan 16.30 för då är det jobb som gäller.
Efter jobbet her jag mig nog iväg en sväng till Bruks, sen hem och sova för imorgon är det jobb igen.

hej!


Nu är det bytt så nu ser det bra ut igen :)

stan hela dan

Torsdagen går mot sitt slut och fredagen närmar sig.
Idag steg jag upp vid 9, for ut och sprang, och fyy så kallt det var. Måste köpa nå andra kläder om jag ska kunna springa den här årstiden. Sen blev det stan med Linda och Emma. Jag köpte bara behövliga saker, ett par vinterskor och shampo och balsam. Bra gjort av mig som alltid brukar köpa nå onödigt eller onödigt och onödigt minder behövligt kanske jag ska säga.
Kvällen spenderades i rektorsvillan på Medlefors. Jag och Astrid såg Nightmare Before Christmas och åt lite vindruvor och godis. En mysig kväll och en bra dag helt enkelt.

Imorgon blir det upp i tid, ska försöka hinna byta hos mina fiskar innan jag far å simmar klockan 11.
Nu ska jag se Glee sen sova. Godnatt allesammans.

Mina nya vinterskor


Hej mitt vinterland

Det blev lite städ och det blev bakning. Dock blev det inte nått byta hos fiskarna får nog göra det imorgon istället. Men i stället för fiskarna blev det kloklippning och kammning av hund.

Nu innan sänggående så hade jag tänk få he in en tvätt i torktummlaren och kanske he på en ny också. Får fördriva tiden med Scrubs och Oskyldigt dömd.


Gaffelkakor

Sen så blev det lite kort när jag cyklade hem från simningen. Tycket det var dags att dokumentera att vi numera lever i ett vinterland.


Imorgon blir det stan med Emma och Linda, shopping för fulla muggar ;)

Scrubs?!

Godmorgon, har just stigit upp och väntar på att tiden ska gå, ska nämligen och simma 10.15. Men iaf nu när jag satt här och klicka runt lite på datorn så hitta jag just att det har kommit två nya avsnitt av Scrubs?! Whats up with that?! JD har ju slutat, inget Scrubs utan JD. Aja håller iaf på att ladda hem dom så vi får väl se om dom är bra eller inte.

Tillbaka till dagens planer, simning, kurs och efter det blir det bak och städ. Ska byta hos mina fiskar och sen hade jag tänkt baka gaffelkakor.

Skriver väl senar om hur det har gått med mina dagsplaner.

Vill ha 7 & 8 också

stupid klocka!!

Vaknade i morse 07.15 för att se julkalender, bra kan jag ju inte påstå att den var. Nej jag gilla den inte så det blir pelle svanslös och teskedsgumman för mig del.

Mitt nästa projekt är att börja stiga upp på morgonen, jag somna om till klockan 12 idag. Det är illa, fattar inte att klockorna inte ringer. Men nu har jag ställt en som verkligen ska ringa och jag hoppas jag vaknar av den. Ska börja stiga upp klockan 8 eller 9 på morgon för att hinna med dom ljusa timmarna på dagen också.
Ikväll blir det visst jobb på hemtjänsten, hade det inte varit så lite jobb som på den senaste tiden hade jag nog tackat nej för vi har egentligen cellgrupp ikväll men nu blir det jobb.

Aja tillbaka till det jag höll på med.

Schemat inför kvällens jobb

Karin Sannah Magdalena Sehlstedt

Resor, livet, familjen, jobbet, problem, funderingar, serier, kompisar, väder, stavfel, nyheter, tro, framtiden...osv. Ja den här bloggen kan nog innehålla lite av varje. Trevlig läsning!

RSS 2.0