21 juni

försöker packa. Kina börja närma sig. Imorgon 06.10 börjar den långa resan till andra sidan jordklotet.

Bröllop och Joypeak

Nu börjar det närma sig, snart åker jag till Kina. Känns jätteroligt, TAGGA!!!

Idag har det varit ett regnigt Joypeak men det har varit rätt bra med folk ändå. Jag har flätat hår och ska snart tillbaka igen för att fixa det som är kvar på dekoreringen. Hann hem en sväng i mellan för att kolla på Viktoria och Daniels bröllop. Nog har jag varit emot det en hel del, allt prat och tjaffs det har stått om det gör en slut. Men jag kan ju inte säga att dom inte var fina och att det är kul att dom gift sig.
Nu blir det middag sen tillbaka på Joypeak.
Hoj!

16 juni

Det är mycket som ska hinnas med innan jag börjar min resa till Kina. Ska hinna fixa med Joypeak Live som är på lördag så dagarna fram tills det kommer att gå åt till det. Måste försöka hinna tvätta och planera vad som ska med till Kina. Träffa Hedvig för att rådfråga om vad man egentligen ska ha med sig. Hon är smart så hon vet sånt.
Äta middag med familjen + Farmor och farfar på söndag för att fira att dom varit gifta i 50 år snart. Sen självklart måste jag packa och kanske försöka hinna umgås med nån innan jag åker. Ja inte känns det som att jag har semester inte.
Bäst att börja med det som måste göras.
Hoj!
Bara för att han är så söt.

gillar säsongs premiärer

Lillebror har blivit stor

11 juni - en kväll vid älven i gott sällskap

suck

Hur kommer det sig att man så gärna vill gå hem från jobbet men väl hemma så har man ändå inte lust att göra nått?
Trött, less och på nått sätt arg.

idag..

..har jag gått en promenad med Cayenne, bakat och städat. Vad ska jag nu hitta på?
Kanske tar och kollar på en film.

Tornado

Hade finbesök igår, Elin, Maria och Astrid vågade sig till Kallholmen. Det blev en massa ätande och pratande. Dom passade även på att "shoppa" i mina urstökade kläder. Det är kul att andra vill ha kläder som man själv är less på. För egentligen är det ju inte nå fel på dom, jag är bara less.
Till middag blir det pizza och sen får vi se vad som händer.

jasi

Sjuk, det känns som att det beskriver min vardag.
Det är mycket nu, måste jobba, planera Joypeak, tagga inför Kina och hjälpa morfar flytta. Försöker också hinna med att vara lite social emellanåt. Vet inte hur bra jag är på det, men försöka får duga för tillfället.
I måndags åkte jag med farmor, farfar och Maria till min stuga. Vi la ut nät och fick bra med fisk. Hann även med att spela lite spel och bara prata.
Nu ska jag kolla på lite mer "Legend Of The Seeker"

Karin Sannah Magdalena Sehlstedt

Resor, livet, familjen, jobbet, problem, funderingar, serier, kompisar, väder, stavfel, nyheter, tro, framtiden...osv. Ja den här bloggen kan nog innehålla lite av varje. Trevlig läsning!

RSS 2.0