Left 4 dead

Idag blev det upp till stan för att äta fiskpinnar på A-torp med Hedvig och Emanuel..trevligt trevligt. Ett minus var att bakom mig satt det en kvinna och hostade, jag känne bara SWINE FLU, nej okej så hemst var det inte, men trevligt kan jag inte säga att det är när det flyger massor på maten.
Sen fick jag sms av Astrid så jag mötte henne i stan och senare kom Emma, Maria (trodde vi var less på varndra men så var visst icket fallet) Linda och Elin. Vi tog en sväng på stan och sen hamnade vi på Waynes, tog oss lite fika/kaffe/mat och satt och pratade. Det sluta med att dom släckte lamporna och plockade bort disken från vårat bord och sa att dom hade stängt för 5 min sen så det var bara att he sig ut i regnet. Sen åkte jag hem med mamma från stan.

När jag kom hem så blev det sista avsnittet av How I Met Your Mother och Gossip Girl. Himlarns vad bra det var då, längter tills det börjar om igen. Sen bar det av till Samuel för att säga hej till pojkarna på lan (Joel, Jonatan, Markus,Olov och Sameul) och spela lite Left 4 Dead.
Imorgon väntar skärgårdshemmet och gamlern på mig så det är dags att sova klockan ringer 06.00 imorgon.

Natti natti


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Karin Sannah Magdalena Sehlstedt

Resor, livet, familjen, jobbet, problem, funderingar, serier, kompisar, väder, stavfel, nyheter, tro, framtiden...osv. Ja den här bloggen kan nog innehålla lite av varje. Trevlig läsning!

RSS 2.0